BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 505
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 195
  • В.Търново
Има ли начин да мина на старата версия? С тази нищо не мога да открия.Tired Face
И защо като отворя тема ме праща на 1 стр., а не на последната?????? Кой го измисли това " умно" нещо???

# 196
Новата версия не ми харесва, изобщо.
Искам да питам защо когато цъкна на известия и ми излизат непознати теми? Това може ли да се промени по някакъв начин?

# 197
Бързо казвай как, че сън няма да спя!
Натиснах горе стара версия и готово.
Преди години ,когато пак бяха сложили някаква нова гадна версия с мини аватари и без подписи не бях влизала с месеци.трябва да си измислим нещо като протест,например еднакви аватари с искане да не се променя форума

# 198
Бързо казвай как, че сън няма да спя!
Натиснах горе стара версия и готово.
Преди години ,когато пак бяха сложили някаква нова гадна версия с мини аватари и без подписи не бях влизала с месеци.трябва да си измислим нещо като протест,например еднакви аватари с искане да не се променя форума
Подкрепям!!

# 199
  • София
Дреме им, те са на принципа "пенило се, не пенило се, ще ядем, пари сме давали"!

# 200
  • sofia
На едното устройство го оправих, но на телефона не ще...направо ми извади очите тази нова версия!

# 201
  • София
За ползвателите на старата мобилна версия:
oldm.bgmamma.com

# 202
Жалко, че няма да избият парите.

# 203
За ползвателите на старата мобилна версия:
oldm.bgmamma.com

Сори за последователните мнения, но не ми останаха очи, че да оправям цитирането, а относно старата мобилна версия вече не става за нищо, линковете са пълна каша и не се вижда нищо, сложил съм снимки.

# 204
  • Варна
Така обичах вечер да си сипя чаша вино и да почета тук / старата версия /
Сега е уморително,напрягащо, не ми харесва.ще си седя в старата версия докато може.После не знам.
Ще погледна как е в алтернативата,може да е по-приятно.

# 205
Дреме им, те са на принципа "пенило се, не пенило се, ще ядем, пари сме давали"!
Тогава ще мрънкаме денонощно.наведена глава сабя не е я сече ,няма да мълчим .а пък и винаги можем да се прехвърлим в другия сайт,който направиха още тогава,колкото и да обичам Бг мамата ,за нас от майка ще стане мащеха.
И къде са админите,никакво уважение нямат към нас,за толкова години тук един ред ли не заслужаваме

# 206
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
С мъка изчитайки 10 страници, разгеле видях, че е проработил бутонът за връщане в старата версия. Въпросът е докога. Thinking
- Още от първа трудно минах на втора страница, защото стрелката за преместване долу в следваща страница зависна повече от минута без резултат. После пробвах и с цифричката, ама и там ударих на камък. Върнах се горе на страницата и чак там сработи стрелката. Отне повече от 5 мин най-накрая да напусна първа страница. ooooh! ooooh!

- Къде е балконът в новата версия?

- За неподходящата камбанка съм сигурна, че сте имали предостатъчно мнения. Защо не ги взехте предвид?

- Същото важи и за фона, и за настройките на текста. Защо и това е минало покрай ушите Ви?
- Както и за емотиконите, липсата на предварителен преглед, и двойния уж бърз отговор???
- А слагането на снимки от други източници ???
....
Мнооооого дълъг списък! Може да продължи още.

# 207
Аз и с тази стара версия не успях да свикна докрай, камо ли с новата - купчина от правоъгълници.

# 208
Алоо, администратори?

# 209
Докога ще можем да ползваме старата версия?

Общи условия

Активация на акаунт