BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 183
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 390
  • София
отвратително! типично по български, да скапем нещо хубаво! Ако няма опция за използване на старата версия аз просто няма да влизам тук! Толкова е идиотско и грозно всичко , че ми се реве чак!

# 391
Здравейте

Първо да споделя, че никак не ми харесва темата на новия облик на форума. Това розово по- би подхождало на Космополитън или Розали, или който и да е тиийнейджърски форум, но навярно имате нови цели с попълването на членове във форума, не знам. Освен това има прекалено блещукащи, мигащи и какви ли не дразнещи бутончета, според мен излишен кич. Не обичам кича. Може би защото не съм свикнала, но не се чувствам комфортно в новата версия.

Освен това, а и това ми е главния мотив да пиша това мнение е, че имам едно "прескачане" в горната част на екрана, когато съм във форума. Изглежда сякаш имам проблем с монитора, защото "прескачането" представлява  тънка черна лента в готната част на екрана + бял квадрат в средата на екрана, които се появяват за секунди, спират,  и започват на ново малко по - късно, но мисля, че е софтуерен проблем, защото го имам само, когато съм тук.

# 392
Рзбирам, че искате да направите форума по-съвременен, но за пореден път гоните старите си потребители с тези генерални промени.
Ако искате да направите нещата по-съвременни, дайте избор на потребителите си да ползват и двете версии или човек да може да си променя настройките на изгледа както му е комфортно - няколко цветови схеми, различни шрифтове, настройки на големината на изображенията (аватари и подписи).
Не всички харесваш шарении, а като се добавят и рекламите става страшно...

# 393
Аз като казвам, че по-бавно зарежда.

# 394
  • София

Камбанката е отвратително нефункционална, предишното разделяне на нови отговори и следени теми беше в пъти по-удобно.

Подкрепям! Това най-много ме издразни, също и белия фон - много е дразнещо за очите.

# 395
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
според мен четат много внимателно и ще се поправят някои неща, така беше и с предната нова версия.

ааа, четяли.
за миналата версия имаше толкова предложения за подобрения, 1-2 да са направили.
ама не се научиха тогава като им казваха потребителите, че нещо не става, сега пак сменят не само визията, ами навигация и всичко  Whistling

чудя се тази версия колко ли ще издържи Laughing

за пореден път гоните старите си потребители с тези генерални промени.

тях не ги интересуват стари потребители.
нови им трябват, за повече трафик.... Peace

# 396

Камбанката е отвратително нефункционална, предишното разделяне на нови отговори и следени теми беше в пъти по-удобно.

Подкрепям! Това най-много ме издразни, също и белия фон - много е дразнещо за очите.
Оправете камбанката.

# 397
Някои неща още снощи бързо ги схванах . Това, което не разбирам е защо има отговор и бърз отговор .
Най показателно дали се харесва новата версия е, че народа намаля . В нашата тема по това време имаше 15 потребители -сега са двама ...

# 398
  • София

Някои неща още снощи бързо ги схванах . Това, което не разбирам е защо има отговор и бърз отговор .
Най показателно дали се харесва новата версия е, че народа намаля . В нашата тема по това време имаше 15 потребители -сега са двама ...

И преди имаше бърз отговор, аз предимно него си ползвам, ако не държа да добавям иконки или картинки, цветове и не знам какво.

# 399
  • В сърцето на любимия човек

Оправете камбанката.
Сега видях, че "Нови отговори" и "Следени теми" са достъпни през основното меню. Въпреки че функцията я има не е удобна така. Много често нямам време да чета всичко или очаквам бърз отговор в конкретна тема. А откакто родих ползвам основно мобилната версия, там ми е още по-затормозяващо за ровя по менюта.

# 400
...дайте избор ... да може да си променя настройките на изгледа както му е комфортно - няколко цветови схеми, различни шрифтове..
Това ако е възможно, би било страхотно. /емотиконка прави знака виктори/

# 401
Аз едно се чудя, как не разбраха от предния път когато стана скандал с "новата" версия, че потребителите не харесват генерални промени?!
Правете промени, но ги вкарвайте постепено, а не да затриете всичко старо и работещо и на негово място да сложите нещо съвсем различно и трудно за използване от потребителите.

# 402
Възможно ли е да се върна към старата версия и да си я ползвам само нея или поне засега? Мисълта ми е, че при всяко влизане трябва да натискам за старата версия. Новата не ми допада.

# 403
Не е толкова трудна новата версия, просто не е съвсем удобна.

Иконите са много дребни, за сметка на шрифта, например.

Чудя се изобщо чете ли някой тук и има ли смисъл да се пише....

# 404
  • Sofia
Моля, подскажете ми как да се върна към старата версия от мобилния? Мога да се оправя с нововъведенията, но този бял фон е много искрящ и ме заболяха очите.

Общи условия

Активация на акаунт