BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 211
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 780
Моля да се вземе предвид, че има теми, в които всеки ден се слагат много снимки с адрес от нета. В момента функцията не е достъпна и не мога да преценя дали става бързо. Чаках около 2 мин. преминаването на разноцветни точки през екрана и реших да се откажа, но такава опция НЯМА. За да не затварям страницата, я рефрешнах.

# 781
  • София
хахаха - не, разликата не огромна,  сега сравнявах - вярно  малко по-свити са на височина, но не и на ширина. И понеже е квадрат, общо визуално придобиват вид на общо взето равностойни когато не са  двата прозореца директно един до друг. Но дори и един до друг да сложа новият и старият прозорец, разликата пак не е брутална.
За мен са си много добър размер.
Чак да се говори за миниатюра, която с лупа да я гледаш....

Последна редакция: ср, 12 юли 2017, 08:46 от Angel_Dust

# 782
  • Вестерос
Сега сложих тази функция за голям аватар, малко по-голямо стана, но е пак по-малко за мен Simple Smile

Я може ли да видите дали ми се вижда мейла в профила? Аз го виждам, но си спомням , че го бях крила от другите хора.

# 783
  • София
Не виждам в профила ти майл, на първ прочит, освен ако не е някъде тикнат където да не се ориентирам да търся. Ти е нормално да си го виждаш в собственият ти профил, но е отбелязано да е скрит, трябва да не се вижда от другите.

# 784
Сега сложих тази функция за голям аватар, малко по-голямо стана, но е пак по-малко за мен Simple Smile

Я може ли да видите дали ми се вижда мейла в профила? Аз го виждам, но си спомням , че го бях крила от другите хора.
Не, не се вижда мейл.

# 785
Още нещо, което забелязах. На малък лаптоп съм в момента и иконата с профила ми не се виждаше / горе вдясно /, докато не разтегнах прозореца на макс, а не би трябвало да е така.

# 786
  • Вестерос
Мерси, като вляза да редактирам кое да се вижда го нямаше това за мейла да го скрия, явно е другаде тикнато :букетче:

# 787
Преди имаше възможност от списъка с темите с мое участие, по които има нови отговори, да вляза в подфорума, в който е темата. Сега поне на мобилната версия го няма, а беше удобно.

# 788
  • в сърцето на един мъж...
На аватарите аз виждам по две ленти отстрани бяло поле Grinning

# 789
  • София
Преди имаше възможност от списъка с темите с мое участие, по които има нови отговори, да вляза в подфорума, в който е темата. Сега поне на мобилната версия го няма, а беше удобно.
И на мобилната и на пълната от Нови отговори можеш да влезеш в подфорума. От известията - не.

# 790
Не бих се включила да мрънкам в темата, но съм изумена от драстичната промяна... Да, всички сайтове, форуми и прочее редовно търпят някакви подобрения, но те се правят плавно в повечето случаи. Тук в момента всичко е надолу с главата. Дори старите емотиконки ми е криво, че ги няма (или аз не ги намирам). Вече втори или трети ден влизам да си пиша в темите, които следя, но излизам обратно, защото ми е тегаво да търся и да ровя кое къде е... Unamused Кому беше нужно всичко това да се случи по този начин... ?!

# 791
  • София
Тиф - мейла - в профила - настройки - вход и сигурност - там стои мейла ти и под него има чек бокс ако не искаш да се вижда - Скриване на имейл адреса.

# 792
  • Rock & Roll feeling ...
На аватарите аз виждам по две ленти отстрани бяло поле Grinning

Това е така,защото всъщност тези очертания маркират допустимия  размер и се показва как са аватарите спрямо него.
На моя аватар например ще виждаш бяло поле само отгоре и отдолу, но не и отстрани,защото на ширина е с максималния допустим размер.

Аз също моля камбанката да бъде статична и да се спести скролването нагоре. Защото като си по средата на тема и искаш да видиш,дали има нови отговори и цъкнеш камбанката, се отбелязва пускане или спиране на следенето на самата тема,което е неудобно и тъпо ....

# 793
Имам питане как се качват картинки, снимки, които предварително не съм качила на компютъра си.  Знам, че се разисква, но никак не ми се получава. Преди като кликнеш на " фотоапартчето" и в полето се слагаше адреса на изображението. Сега с иконката фотоапарат ми се получава само качи от устроийството, кой адрес на изображението трябва да копирам. Или опция с картинките още се оптимизира... да, знам, че се коментира по- назад...

# 794
  • София
Имам питане как се качват картинки, снимки, които предварително не съм качила на компютъра си.  Знам, че се разисква, но никак не ми се получава. Преди като кликнеш на " фотоапартчето" и в полето се слагаше адреса на изображението. Сега с иконката фотоапарат ми се получава само качи от устроийството, кой адрес на изображението трябва да копирам. Или опция с картинките още се оптимизира... да, знам, че се коментира по- назад...

И аз сега пробвах с картинка от нета... почна едно циклене... не е истина, няма да се прикачи.
Като ръчно си го напиша кода става. Но тогава за чий ми е тази иконка...

Бутона за видео работи...

И още не мога да вдяна защо като има икона за редактиране на поста (за изтриване даде фира по още по-неясни причини), трябва да ги има и тези грозни сини надписи - Редактирай и  Премахни

Общи условия

Активация на акаунт