BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 244
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 720
Аватарите са малки с лупа ли да ги гледам,особено красотите от аватарките ,как да им се радвам

Обаче вече го няма прозореца,с който сменях към новата версия, сега не ми мърда от старата,явно все пак ни четат

# 721
Фауната обаче е много богата. Вече може да се обиждаме без думи - дръглива кранта Animal Horse , дебел глиган Animal Boar  тъпа овца Animal Ram
В пълната версия, долу вдясно има допълнителни опции и една от тях е публикувай като анонимен - чакайте да пробвам.

# 722
  • София
Аватарите са малки с лупа ли да ги гледам,особено красотите от аватарките ,как да им се радвам
Аватарите изобщо не са по-малки, даже са по-широки от на старата версия.
Това публикуване като анонимен също не е новост.

Аз друго да питам - Редактирай и Премахни на поста защо са така  като сини надписи силно забити в текста и в заглавката на мнението... поне да бяха иконки.

# 723
  • София
Мигащите въпросителни са много неприятни. Махайте ги!

# 724
В новата версия има всичко от старата. Разбира се, ако иска човек да го види.  Sunglasses И ако иска да научи нещо ново, вместо да се носи по течението. Малко разнообразие никога не е излишно. Пък и както беше казано в предните постове, защо си мислите, че някой е длъжен да пита потребителите и да съгласува с тях решенията си относно форума? Кока-Колата я консумира, който иска Stuck Out Tongue Closed Eyes, както и този форум го ползва, който иска и на който му харесва.

Току-що ми излезе съобщението за нов отговор, който може да прочета. Е, прочетох го и написаният ми пост си остана.

# 725
Хм дали защото е от телефона,нямам комп в момента и не знам има ли разлика наистина

# 726
Фауната обаче е много богата. Вече може да се обиждаме без думи - дръглива кранта Animal Horse , дебел глиган Animal Boar  тъпа овца Animal Ram
В пълната версия, долу вдясно има допълнителни опции и една от тях е публикувай като анонимен - чакайте да пробвам.

Тази опция да публикуваш като анонимен я имаше и в старата версия.
Този въпосителвн ще е добре да го махнат, да.

# 727
  • София
Хм дали защото е от телефона,нямам комп в момента и не знам има ли разлика наистина
От телфона вероятно виждаш мобилната версия и там е нормално да са по-малки, освен това можеш да провериш да не би в профила ти да е отбелязано показване на малки аватари, вместо на големи аватари.

# 728
Анонимен имаше само в определени подкатегории. Ето в мобилната версия я няма тази опция...
Малки са аватарите в мобилната версия, за сметка на полето за снимка и юзърнейм.

# 729
  • Варна
Пък и както беше казано в предните постове, защо си мислите, че някой е длъжен да пита потребителите и да съгласува с тях решенията си относно форума?
Е хубава работа.... нямам думи. С кой, ако не с потребителите на даден продукт трябва да се съгласува промяната му? С арменския поп ли? Нали потребителите ПОТРЕБЯВАТ продукта??? Ако не са те кой ще им чете тъпата бг мама???? Егати смешното и тъпо изказване!

# 730
В новата версия има всичко от старата. Разбира се, ако иска човек да го види.  Sunglasses И ако иска да научи нещо ново, вместо да се носи по течението. Малко разнообразие никога не е излишно. Пък и както беше казано в предните постове, защо си мислите, че някой е длъжен да пита потребителите и да съгласува с тях решенията си относно форума?

Естествено, че не са длъжни, просто използват безплатно услугите, вместо да платят на целева група да си каже мнението. Пък така хем те тормозят, хем ги съветваш, че даже си и щастлив и благодарен.

# 731
Как махате рекламите,ей сега ми висна една и няма Х да я махна , то може и да има , но къде е Weary

# 732
Имаше преди анонимен, но го премахнаха като опция и остана само в някои подфоруми. Ако сега остане, знаете ли какво ще настъпи, орда анонимници ще придобият неочаквана смелост.
Опитвам се да се разанонимя, редактирайки, но не мога.

# 733
Аз пиша от телефона и ми изчезна написаното, когато избрах да прочета новите публикации. А отворилият се прозорец ми заемаше екрана и трябваше да избера една от двете опции - прочети отговорите или публикувай, за да се затвори.

# 734
Има ли опция да се смени цвят на текст, защото аз не виждам такава? (мобилна версия)

Общи условия

Активация на акаунт