BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 183
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 735
Едва ли ще остане функцията анонимен в целия форум. Видя се предния път, че се злоупотребява с нея.

# 736
Пък и както беше казано в предните постове, защо си мислите, че някой е длъжен да пита потребителите и да съгласува с тях решенията си относно форума?
Е хубава работа.... нямам думи. С кой, ако не с потребителите на даден продукт трябва да се съгласува промяната му? С арменския поп ли? Нали потребителите ПОТРЕБЯВАТ продукта??? Ако не са те кой ще им чете тъпата бг мама???? Егати смешното и тъпо изказване!

Ами потребителите са всякакви. Ако на 10 човека не им хареса един продукт, на други 10 може да им хареса. И потребителите, които не харесват даден продукт, НЕ го потребяват. И при предната промяна беше същото. В края на краищата всеки е тук по собствено желание. Както и всеки ползва фейса, туитър или там каквото си иска по собствено желание. С тази разлика, че тук може да си изказваш недоволството и претенциите, а на други места не можеш.

# 737
Как махате рекламите,ей сега ми висна една и няма Х да я махна , то може и да има , но къде е Weary
Нямам нито една реклама! С AdBlock.
валия, не си анонимна.
Я да пробвам аз. Ето, анонимна съм. Е, не съм! След като редактираш, анонимността ти отива в небитието, хаха.
Мда, лекинко е смотано... Ако редактираш, пак трябва да отбележиш опцията за анонимност, щото си блесваш с името иначе.

# 738
И ти не си анонимна. Хаха

След като написах коментара стана анонимна. Луда работа.

# 739
В новата версия има всичко от старата. Разбира се, ако иска човек да го види.  Sunglasses И ако иска да научи нещо ново, вместо да се носи по течението. Малко разнообразие никога не е излишно.
Ооо, не знаех, че така ще науча нещо ново. (Всъщност какво, при положение, че всичко от старата го има тук- новото разположение ли?!?)
Мислех, че съм тук, за да се нося по течението след тежкия работен ден, в който съм длъжна всеки ден да уча нещо ново...

# 740
Съм, съм! Поправих се Smiling Imp Ох, какви отвратителни човечета! Scream Rolling Eyes

# 741
  • Варна
И потребителите, които не харесват даден продукт, НЕ го потребяват. И при предната промяна беше същото. В края на краищата всеки е тук по собствено желание.
Именно. Не може да се угоди на всички, то е ясно. Но е желателно поне болшинството да са доволни, щото иначе няма потребител - няма продукт!
пп това лилавото кръгло нещо ми прилича на недоизлюпено гардже. КАкво би трябвало да изразява? Много смешни емотикони, да не са от някой тест за интелигентност - разгадай емоцията...

# 742
Изобщо не ми харесва новата версия!

# 743

Правя си проба да кача от тела, ако се получи ще е супер!

# 744
И при мен мобилната версия е по-тромава.
Най не мога да разбера функцията на камбаната горе. Няма ги вече новите отговори и известията там. На тази камбана кое й е важното, не знам.
Десктоп версията още не съм я видяла.
Тъкмо бях нагласила при старата версия адд блока да ми скрива страничните реклами и пак промяна.
Емотиконите не зареждат.

# 745
  • София
За тази работа с тестовете си има тема....

# 746
И при мен мобилната версия е по-тромава.
Най не мога да разбера функцията на камбаната горе. Няма ги вече новите отговори и известията там. На тази камбана кое й е важното, не знам.
Десктоп версията още не съм я видяла.
Тъкмо бях нагласила при старата версия адд блока да ми скрива страничните реклами и пак промяна: disappointed_relieved:
Е как, като цъкнеш на камбанката, там са ти известията - отговори, следени теми и т.н.

# 747
Преди изписваше в коя тема си, а сега - не. Дано го оправят и това.

# 748
И потребителите, които не харесват даден продукт, НЕ го потребяват. И при предната промяна беше същото. В края на краищата всеки е тук по собствено желание.
Именно. Не може да се угоди на всички, то е ясно. Но е желателно поне болшинството да са доволни, щото иначе няма потребител - няма продукт!
Скрит текст:
пп това лилавото кръгло нещо ми прилича на недоизлюпено гардже. КАкво би трябвало да изразява? Много смешни емотикони, да не са от някой тест за интелигентност - разгадай емоцията...

Болшинство, което да ползва форума все ще има. С тази визия или с друга след няколко години.
Въпроса е в това, че тук се пишат неща, които не са верни. Това го нямало, онова го нямало. Всичко ще си дойде на мястото, както стана и предния път.

# 749
  • София
Абсолютно сьм сьгласна с всички отрицателни мнения по повод новата версия - адски е неудобна и хич не е повече функционална, и не е вьпрос на свикване!!! Просто е недомислено и недопоавено нещо! Не мога да намеря, как бьрзо да напиша ЛС на някой, ако ми е необходимо! Мобилната версия е отврат!!!

Общи условия

Активация на акаунт