BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 780
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 320
  • в сърцето на един мъж...
Хех, системата изпраща мейли за теми, в които има отговори, но не ги отбелязва в списъка със следени, за сметка на това не изпраща на определени теми известие за следено, а ги има в списъка Simple Smile
Оригинален начин да ти редуцират списъка за четене Simple Smile

# 1 321
  • Телиш/Плевен
Имам въпрос. В предишната версия като кликнеш на нови отговори, отстрани можеше да маркираш кои теми не искаш повече да ти излизат в новоте отговори. Как се прави това при новата версия? Не виждам отстрани да мога да избера темите, които не искам да ми излизат повече.
Ето:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“  ->

И след това:

Аз не разбрах откъде мога да си виждам мненията, които съм счела за "полезни".
В момента няма такава възможност. Но аз също смятам, че ще е хубаво да я има някой ден.

# 1 322
  • Варна
в този и вид функцията "полезно" е точно толкова безсмислена като "харесва ми". Какво ме интересува, че сто човека са оценили дадено мнение като "полезно", ако за мен то не е? И какво ме топли, че някой е оценил мое мнение като полезно? Рейтинг ли ще трупаме или наистина ще извличаме ползи?

# 1 323
  • Тра-ла-ла
Новата цветова схема продължава да ми е прекалено светла и вадеща очите. Потъмнете я още малко. Старата е по-добра и щадяща очите.

Апелирам и за по-големи аватари. Минимум 150х150

# 1 324
И на мен в този си вид "Полезно" ми се доближава до "Харесай", защото ми показва кой смята, че моите мнения са полезни. Не държа да знам, но дори и да държа как да знам като не се вижда кои са тия 5 човека примерно, които са оценили мнението ми като полезно? Като видиш такова известие в камбанката пише Х и още 4 човека намират мнението ви за полезно, ако цъкнеш на него отиваш на мнението и виждаш някаква цифричка на полезно, ама пак не пише кой освен Х, за когото разбрахме вече. Така че голям смисъл блика Laughing

А ето сега още нещо изникна, при поставянето на горната емотиконка, прозорецът с емотиконите ми закри текста и не мога да видя дали се е сложила, трябва да цъкна отстрани някъде, за да се прибере прозореца с емотиконите. Да ама ако искам да сложа 3 една след друга има да гадая, докъде съм...Не може ли прозореца с емотиконите да не се отваря върху полето за отговор, а надясно, т.е. към празното пространство отстрани?

# 1 325
  • Sofia
Ако се използва като "харесвам" спестява постове като +1 и т.н. и дава възможност да се види на колко хора мнението се припокрива с написаното, и няма нужда да се пишат много постове с еднакво съдържание.
В тоя смисъл ми допада да има "харесвам", но не чак като във ФБ с още нюанси.  Не стигат безполезните нови емотикони, ами и това да е като във ФБ, та още да се обезличава бг мамата. Аз лично не го харесвам тоя ФБ - там ползвам само 2-3 групи и само тях преглеждам/следя, особено едната.
И отделно да има и "полезно" - в смисъла, за който вече стана дума.

# 1 326
  • Вестерос
Добре, аз правя ПРЕДЛОЖЕНИЕ да не се виждат потр.имена! Не държа да ме знаят всички по фб ид и се вижда коя съм Grinning

Днес не мога да качвам снимки от урл, трябва сама да си пиша [img] за да ги поставя.

Последна редакция: пт, 14 юли 2017, 13:07 от Tiffany Aching

# 1 327
  • София
Досега не съм попадала на лична информация чрез потребителското име, то ми е полезно в случаите с често сменящо се екранно име - отварям профила, поглеждам горе и си казвам : Аха, това била Х, примерно. Но разбирам и тези с ФБ профилите  Grinning, така че евентуално скриване по желание да има?

# 1 328
  • Вестерос
Да по желание ще е чудесно! Simple Smile

# 1 329
  • София
Но ако човек си скрие потребителското име, би било добре после да не може да си сменя екранното, за да може хората срещу него да знаят с кого говорят.

# 1 330
  • Тра-ла-ла
Хубаво, но аз съм се регистрирала някога си с дадено потребителско име, което дори и не знам дали съм използвала като прякор?! Кой ще се сети коя съм, ако сменя никнейма Джулая с друг?! Освен това когато съм се регистрирала във форума - не съм мислила, че някога ще изкарат наяве потребителското име, което съм избрала Crossing Arms Може пък да е твърде лично и да не искам всички да го гледат

# 1 331
А може просто да влезете в старата версия и да се уверите, че и там се е виждало.

# 1 332
  • София
Още преди нея се виждаха.

# 1 333
Добре де, какъв е тоя напън форумът да прилича на ФБ? А това с камбаната и менюто отстрани си е направо същото като в ютуб.
Започна да прилича на някакъв миш-маш между двете платформи + иконите от някъде си... пълна боза, честно. Anguished

Това с лайковете е абсолютно безсмислено, освен помпане на самочувствие, да не говорим, че е излишно да излиза в камбаната все едно е важно колкото публикуваните нови мнения.   

# 1 334
Това не го разбрах, искате да кажете че нейде из ФБ се вее мой бг-мамски профил?

Общи условия

Активация на акаунт