BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 804
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Лиляна нали знаеш,че можеш да скриеш аватарите Hands Point Up

# 1 366
Благодаря ви Месечинка и Лале Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom В лентата е по-незабележимо и ми е убягнало. Simple Smile

# 1 367
  • Вестерос
Да сте мислили, проблемът си е ваш. 😉
Тук винаги се е виждало потребителското име.

Не става въпрос за потребителското има във форума, а за фейсбука.
И аз веднъж вместо изход, щях да натисна да синхронизирам с ФБ.

Ами да, де.
Да не са си ги синхронизирали.
ТИ четеш ли или говориш наизуст?? 100 пъти написах, че НЕ Е синхронизирано. Преди 3 години като съм се регистрирала съм дала регистрация от там. НО това не е синхронизация. Синхронизация означава друго в случая. НЕ СЕ логвам с фб, а се логвам с ПОЩА.

# 1 368
  • Sofia
Влязох в старата версия и, честно казано, не можах да си видя потребителското име никъде.

Ето ти го:

С горното се регистрираш и то не се променя, а екранното може да промениш когато ти скимне и то ще се вижда в постовете ти.

# 1 369
Лиляна , сега разбрах предназначение  Joy, като ме попита. Аз рядко излизам от профила.

Тогава още един въпрос, защо им на другите потребители да виждат с какво име се логвам? Напълно излишна информация е, след като "екранното" ми име е друго.

# 1 370
  • Вестерос
Защото са клюкари и зяпат профилите явно. Аз лично никога не съм влиза да гледам профили.

# 1 371
Лиляна , сега разбрах предназначение  Joy, като ме попита. Аз рядко излизам от профила.

Тогава още един въпрос, защо им на другите потребители да виждат с какво име се логвам? Напълно излишна информация е, след като "екранното" ми име е друго.

Защото някои си сменят екранните имена често и по потребителското може  да се ориентираш.

# 1 372
Това наистина ли е важно за някого? Честно, изумена съм.

# 1 373
  • в морето до колене
Ами не знам за вас, но на мен ми е непонятно, защо се регистрираш с някакво име, което не само, че нямаш намерение да ползваш, ами даже не искаш и никой да знае и вижда?
Наречете ме неориентирана или консервативна... обаче наистина не разбирам.

# 1 374
Като висиш още 5-10 години тука, ще разбереш Wink Причини всякакви, човек се променя, иска да изрази нещо...нали затова сменяме и аватари, лентички и прочие...както дрехи и прическа Simple Smile

# 1 375
То защото потребителското име сякаш говори нещо. Освен, ако не си водиш списък, статистика или нямаш фотографска памет.
Не разбирам и постоянната пълна промяна на потребителите, но щом ги влече и им е дадена тази опция, си е тяхно право.

# 1 376
Е, все пак след като я е имало опцията дълги години, редно е да си я има и хората да си сменят
За ФБ обаче съм съгласна. Тия дни гледах The circle  с Ема Уотсън. JoyJoyJoy Ми няма нужда навсякъде да ни изскача ФБ профила Simple Smile , поне засега Simple Smile 

# 1 377
  • Sofia
Като висиш още 5-10 години тука, ще разбереш Wink Причини всякакви, човек се променя, иска да изрази нещо...нали затова сменяме и аватари, лентички и прочие...както дрехи и прическа Simple Smile

Аха, пък и няма как да разбирате всеки и всичко, нали сме различни хората.  Simple Smile

# 1 378
Сега видях и друг проблем. При преминаване от мобилната към пълната версия те връща в главното меню. Това е адски неудобно и хубаво да си остане, както беше досега-да оставаш в темата, където си бил.

Не можах да намеря това отписване от темите. Махам чавката и пак ми излизат новоте мнения. Ще видя как е на компа.

# 1 379
Ами не знам за вас, но на мен ми е непонятно, защо се регистрираш с някакво име, което не само, че нямаш намерение да ползваш, ами даже не искаш и никой да знае и вижда?
Наречете ме неориентирана или консервативна... обаче наистина не разбирам.

Представи си ситуация - искам да се регистрирам в бг-мама и съм си харесала Stardust за име. Обаче не мога да се регистрирам с него, защото системата ми казва, че вече е заето. Добре, тогава нека да съм Moondust - ама и то е заето. Е да му се невиди! Да опитаме с Kokoshka! - ха, свободно е! Сетвам парола и се регистрирам. Добре де, ама сега с тази Kokoshka ли да се представям пред бг-мамите? Особено като мога да си избера произволно екранно име? Те така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт