BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 729
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 575
И аз имам проблем с копирането, но си мислех, че в моята мишка е проблемът. Blush

# 1 576
  • Вестерос
В мобилната на моя профил има да си пиша лс,но на чужд не Simple Smile

# 1 577
В мобилната на моя профил има да си пиша лс,но на чужд не Simple Smile

То си е така от началото на промените. Влизаш си в пощата на старата версия.

# 1 578
  • Вестерос
Не знаех,ясно : букетче:

# 1 579
В мобилната версия има ли бутон " информирай модератор"?

# 1 580
В мобилната версия има ли бутон " информирай модератор"?
Има. Вдясно от името ти има падащо меню (три точки, разположени вертикално).

# 1 581
  • Телиш/Плевен
Сега виждам, като вляза в профила си, че човек ако реши, май може сам да оцени постовете си с "полезно". Парадокс, ако е така, както ми изглежда.
Не е така. То и няма смисъл да бъде.

Изключих известия за тази тема, обаче упорито продължавам да ги получавам. Понеже, както гледам, темата ще е безкрайно дълга, а не ми е интересно вече да я следя, как мога да не получавам съобщения повече????
Ако си ги спряла по този начин, не би трябвало да получаваш (освен ако след спирането не си влязла отново в темата, което съответно е активирало пак получаването на известия):
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“  ->

И след това:

# 1 582
Много ми харесва новата версия, от момента в който минах на нея не съм се връщала на старата. Единственото неприятно е тази нефункционална камбанка, дано се вземе решение да върнат старият вариант, а липсата на старите ( и много по-изразителни според мен емотикони) прави четенето на някои теми изключително интересно (търкалящо се от смях човече) Mr. Green

# 1 583
  • Телиш/Плевен
Има ли и в новата версия опция за търсене в темата, в която човек се намира?
Ако някой е намерил по-бърз и лесен вариант, вероятно ще пише.
Аз ползвам търсачката - пиша това, което търся, избирам „Мнения“ и после „Добави филтри“, след което избирам текущата група и тема. Ето какво имам предвид:
Скрит текст:

# 1 584
  • Тра-ла-ла
Лале в дъжда, ще се потъмни ли още малко новата версия?! В крайна сметка това продълава да бъде един от основните проблеми заедно с ненужната функция на камбанката.

# 1 585
  • Сандански
Не разбрах защо камбанката е ненужна като там излизат новите отговори за следените теми и като са няколко това помага за намирането им. Simple Smile

# 1 586
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, ще се потъмни ли още малко новата версия?! В крайна сметка това продълава да бъде един от основните проблеми заедно с ненужната функция на камбанката.
Нищо не зависи от мен. Аз просто се опитвам да помогна, като отговарям на въпросите, на които мога.
Ще цитирам пак поста на Lynn (тя е част от екипа), в него се споменава и за камбанката, и за фона:
Здравейте,

Бихме искали да ви уведомим по какво работи екипът ни в момента, за да бъдете спокойни, че всички сигнали от потребителите ни се следят и анализират:

- оптимизация скоростта на работа на сайта;
- отстраняване на бъгове по функционалността за прикачане на картинка.

След приключване работа по гореизброените функционалности, ще се фокусираме върху:
- преразглеждане концепцията на известията (камбанката), следвайки обратната връзка, получена от потребителите;
- разработка на алтернативен режим на сайта с различен цвят на фона;
- разработка и имплементация на серия емотикони с взаимствана визия от предишната версия на сайта;
- възстановяване на възможността за проверка на правопис.

Към момента не сме определили краен срок на активност на старата версия на сайта.
Предварително ще уведомим всички потребители, когато се вземе такова решение.

# 1 587
  • Вестерос
Код:
Не разбрах защо камбанката е ненужна като там излизат новите отговори за следените теми и като са няколко това помага за намирането им. Simple Smile
Защото е мишмаш с други неща. Нови отговори има и другаде.

Докато пишех излезе нов коментар дадох да се публикува и това излезе

Connection Problems
Sorry, SMF was unable to connect to the database. This may be caused by the server being busy. Please try again later.

# 1 588
  • Тра-ла-ла
Защото показва НЕ САМО тези известия, а де що има теми, в които сме участвали някога, но сме се отписали и не искаме да ги следим.

Лале в дъжда, благодаря. Аз виждам, че са правени леки корекции в бялото и сивото, но дали ще се работи още върху този проблем, защото очевидно не само на мен все още ми е ярко.

# 1 589
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, благодаря. Аз виждам, че са правени леки корекции в бялото и сивото, но дали ще се работи още върху този проблем, защото очевидно не само на мен все още ми е ярко.
Това не мога да кажа, но предполагам, че да. Или поне под „алтернативен режим на сайта с различен цвят на фона“ аз разбирам, че ще добавят друг цвят, а не просто нюанс. Но нека човек от екипа отговори със сигурност, аз само предполагам.

Относно камбанката и ненужните известия, пробвахте ли да спрете следенето на темите и групите, които не ви интересуват? Не ми хрумва друго решение на проблема. Ето как можете да спрете следенето.
На темите:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“  ->

И след това:
И един пост на Mamma, в който са изброени начините за спиране следенето на групи:
Скрит текст:
Спирането на известията за нови теми в дадена група може да стане както от бутона Следено в самата група, от зъбното колело в групата и линк Следене или от настройките във Вашия профил - секция Моят избор - Следени групи

Общи условия

Активация на акаунт