BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 613
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 560
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Фонът на новата версия поне онзи ден не беше бял. Постнах снимка на екрана си, на която вляво и вдясно съм отворила едновременно старата и новата версия. Цветът личеше и не е от настройките на монитора. Peace

...
Допълвам си поста с въпрос - на мненията има две възможности за редакция - бутон Редактирай и моливчето, но и двете водят до прозореца за писане на мнения. Какъв е смисълът от две. Надявам се единият вариант поне да е предвиден за редакция на място.
Три пъти го писах вече, но не съм видяла дали програмният екип го е забелязал и ще се вземе ли предвид.

# 1 561
Фонът на новата версия поне онзи ден не беше бял. Постнах снимка на екрана си, на която вляво и вдясно съм отворила едновременно старата и новата версия. Цветът личеше и не е от настройките на монитора. Peace
Бял си беше, върни се и провери, ако искаш - 95стр. или ако пазиш скрииншота Simple Smile

# 1 562
Сега виждам, като вляза в профила си, че човек ако реши, май може сам да оцени постовете си с "полезно". Парадокс, ако е така, както ми изглежда.

# 1 563
А мога ли някъде да си прегледам постовете, които съм оценила като полезни? Защото би било функционално. Или само си цъкам и човекът, който е ги е писал вижда, че ги смятам за полезни?
Извинете, ако е коментирано вече, не успявам да следя темата.

# 1 564
  • ту тук, ту там
Засега няма. Предложихме/помолихме да го променят това, за да има смисъл. Дотогава за много (включително за мен) си е е един обикновен "лайк". Peace

# 1 565
Благодаря, Елени! Няма особен смисъл в този си вид, наистина.

# 1 566
  • София
Изключих известия за тази тема, обаче упорито продължавам да ги получавам. Понеже, както гледам, темата ще е безкрайно дълга, а не ми е интересно вече да я следя, как мога да не получавам съобщения повече????

# 1 567
  • София
Има ли и в новата версия опция за търсене в темата, в която човек се намира?

# 1 568
Вие никога ли не работите с документи в текстообработващи програми?
И ако е свързано с работата ви, сигурно от очния кабинет не излизате, щом толкова се оплаквате тук.
В работата ни плащат да си морим очите с документи. Ако вземат и тук да ни плащат, няма да се оплакваме Wink.

# 1 569
Понякога в отговор  ми се налага да копирам даден ник, вместо да го изписвам или цитирам цялото мнение.
Бързо и лесно ставаше, а сега не се получава.

# 1 570
  • София
delpel - и сега се получава - твоето го копирах.... какъв проблем се явява при теб?

# 1 571
  • Mediterraneo
Засега няма. Предложихме/помолихме да го променят това, за да има смисъл. Дотогава за много (включително за мен) си е е един обикновен "лайк". Peace

Във ФБ има къде да видиш какво си лайквал Simple Smile

# 1 572
Сега опитах пак . Изхвърля копираното на два реда надолу

Angel_Dust

# 1 573
  • София
delpel - просто си изтрии интервалите (два не - при мен пада само 1 ред, с един бек и си е на мястото) и в старата версия често така се получаваше.

# 1 574
Благодаря Angel_Dust!
Досега не съм имала такъв проблем. Много трудно се копира при мен, а преди ставаше доста бързо.

Общи условия

Активация на акаунт