BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 573
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Телиш/Плевен
Извинявам се ако е коментирано но нещо за старите емотикони чували се? Само те ми липсват в новата версия Sad
Ето какво е казано до момента за тях:
Скрит текст:
Старите емотикони, които над 10 години се ползват във форума, бяха с лошо качество и не се визуализират добре на новите монитори с голяма разделителна способност, ретина дисплеи и други устройства. Това наложи заместването им с нов комплект емотикони, които са широко разпространени в мобилните устройства и други сайтове. Предвижда се изработването на цялостен нов комплект емотикони, съобразени със спецификата на BG-Mamma.
...
След приключване работа по гореизброените функционалности, ще се фокусираме върху:
...
- разработка и имплементация на серия емотикони с взаимствана визия от предишната версия на сайта;
...

# 1 546
  • София
Днес за първи път използвах търсачката.
Намери ми 32 резултата по търсеното от мен. Прегледах една от темите и исках да се върна и да прегледам и друга, но ме върна в началната страница. И така трябваше да си изписвам отново търсената дума и да повтарям търсенето, за да мога да прегледам другите теми. 

# 1 547
Някой спомена, че бялото на фона не е бяло, а нюанс на сиво Simple Smile Извинявам се, направих асоциация Simple Smile
Според мен зависи от цветовата настройка на монитора, защото при мен фонът на мненията е чисто бял и, особено сега, както навън е мрачно, наистина вади очите.
На работа ползвам Flux и цветовете не ме притесняват, но вкъщи нямам и виждам разликата.

# 1 548

Съвсем бял си е фона, няма нищо сиво в него - RGB 255,255,255. Леко сивеят полетата отстрани и полетата с цитатите - RGB 247, 247,247

# 1 549
И при мен е бял.
Сиви са двете странични ленти.

# 1 550
Аз лично си намалих контраста на монитора на телефона и вече нямам проблеми. Но първия ден след 30 мин. във форума и започнах да виждам размазано...

# 1 551
  • София, България
Здравейте отново, как мога да спра от мобилната версия известяването на конкретна тема в Нови отговори.(Писала съм отговор в някоя тема и вече не искам да ми излиза в "нови отговори", как да го премахна?) Blush
Няма да можеш от мобилната, премини на пълната и ето как става:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“  ->

И след това:

Много много благодаря! Kissing Heart

# 1 552
  • Ямбол
Вие никога ли не работите с документи в текстообработващи програми?
И ако е свързано с работата ви, сигурно от очния кабинет не излизате, щом толкова се оплаквате тук.

На мен този фон ми е идеален за мобилния. Свикнала съм на четеца и с документите, с които работя.

# 1 553
@ Lаdу Stаrdust: Намаляването на яркостта на монитора би свършило работа... но все пак тя ми е нагласена да ми е ок за всичко останало, защо да я променям заради това че тук не е помислено че става некомфортно за очите.
Дано да отделят малко време да предложат поне избор между тази бяла тема и някаква по-тъмна или по-убита, не би трябвало да е толкова много работа, сравнено с всичко което е правено наново. Но пък те си казаха че работят още по форума, точно това едва ли да не го вземат предвид, при положение че всички се оплакват, явно просто ще почакаме.

@ Лиляна: Точно човек, който гледа документи по доста време, не би искал да гледа бяло и тук, струва ми се. Не и ако може да се избегне.

# 1 554
  • Телиш/Плевен
Припомням този пост, понеже доста от вас не са го видели. Споменато е, че ще се работи и за нов цвят на фона:
Здравейте,

Бихме искали да ви уведомим по какво работи екипът ни в момента, за да бъдете спокойни, че всички сигнали от потребителите ни се следят и анализират:

- оптимизация скоростта на работа на сайта;
- отстраняване на бъгове по функционалността за прикачане на картинка.

След приключване работа по гореизброените функционалности, ще се фокусираме върху:
- преразглеждане концепцията на известията (камбанката), следвайки обратната връзка, получена от потребителите;
- разработка на алтернативен режим на сайта с различен цвят на фона;
- разработка и имплементация на серия емотикони с взаимствана визия от предишната версия на сайта;
- възстановяване на възможността за проверка на правопис.

Към момента не сме определили краен срок на активност на старата версия на сайта.
Предварително ще уведомим всички потребители, когато се вземе такова решение.

# 1 555
И ако е свързано с работата ви, сигурно от очния кабинет не излизате, щом толкова се оплаквате тук.

На мен този фон ми е идеален за мобилния. Свикнала съм на четеца и с документите, с които работя.
Не, Лиляна, не работим с текстообработващи програми, ние доматите ги ядем с колците...

@ natka , контраста на телефона ми е на режим автоматичен и нямам проблем и с другите сайтове, той си се наглася сам.

# 1 556
Благодаря за цитата, в темата се пише много и съм го пропуснала някак, значи наистина просто чакаме да стигнат до това.
За телефона контраста ясно че може автоматично, но за монитора не е вариант, а то точно там си е голяма площ с бяло насреща ми и дразни, ще почакаме да доработят по-тъмно явно и това ще е.

# 1 557

Не всички работим с документи. Аз работя с графични програми и не мога всеки път като искам да чета, да си разбутвам настройките на монитора.
Четецът ми за книги също не е с бял фон.
За мобилната версия нямам претенции, само за пълната.

# 1 558
  • Монреал
Само да спомена, че за да проверя известията от телефона трябва да мина през 5 страници логване. Всеки 15 Мин (или по-малко) сесията прекъсва.

# 1 559
  • Mediterraneo
Още нещо се сетих, дето ми липсва. Някакъв знак за тема, в която си публикувал вече мнение. Вместо тъпото Избор на редактора с някакво странно зъбчато колело ли е, какво е. Както си беше в стара версия.

Нали камбаната е за това? Или питаш за теми, от които си се отписала?
Аз никакви зъбчати колелета не виждам, а изборът на редактора като че ли го имаше и в старата версия, но никога не съм му обръщала внимание.

Не. Искам като вляза в даден подфорум и видя всички теми, да се отличават тези, в които съм писала. Това съществуваше досега.
Снимка посмъртно не мога да кача от новата версия!

Общи условия

Активация на акаунт