BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 663
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 620
  • София
И всъщност ще е добре, според мен, да се пипне не само фона, а и цвета на буквите. Това черно е много натоварващо.

Да, също ми се иска до всички теми да стои бройката непрочетени мнения, а не само до темите от групите, в които членуваш (ако правилно съм схванала логиката). В някои съм влизала и чела, и след това не мога да отида на първото непрочетено мнение.
Всъщност не, сега като се загледах, май излиза бройката само при теми, които съм отваряла, така ли е? Във всеки случай искам бройчици навсякъде Simple Smile, най-малкото ориентират за дължината на темата.

Последна редакция: пн, 17 юли 2017, 11:25 от лято!

# 1 621
Гледам, хората се оплакват, че им се натоварват очите. Викам си какво се оплакват пък сега.

След 15 минути разбрах! Вярно е много гадно за очите. И тази лента отгоре, дето си мени цвета сиво, бяло, сиво, бяло...

# 1 622
Емотиконите са ми последна грижа. И да ги няма, все тая; и без това използвам най-много пет. Simple Smile Но с фона трудно ще свикна, колкото и да се опитвам.

# 1 623
  • Вестерос
Как може да крия/показвам интересите и групите в профила си?

# 1 624
  • Ямбол
Как може да крия/показвам интересите и групите в профила си?
Профил->Настройки->Моят избор->Участник в групи->Променяш от видима на невидима

# 1 625
Аз пък много се надявам да не пипат цветовата схема. Идеални са ми и черните букви, и белият фон, и меките цветове на "шапките". Онова синьо-розовото беше сладурски кич и кошмар за очите ми.

# 1 626
В мобилната версия цветовете са ок, но в десктоп версията всичко се слива. Имената са с еднакъв цвят като текста на мненията. Цитатите са много бледи и особено ако са няколко един в друг, много трудно се разграничава кой какво е писал. Като се пише отговор и скролнеш надолу да си припомниш мненията, пак всичко е в един цвят. В предната версия имената излизаха на тъмно син фон и се разграничаваха от мненията много ясно.

Чек, явно ти си едно от много малкото изключения.

# 1 627
Полагам големи усилия да свикна с новата визия. Чувствам се сякаш съм с неподходящи диоптрични очила. Дали няма някакъв начин да си настроя поне фона да не е такъв чаршафено бял? Тъгувам и за сините лентички и приятния прибран шрифт..... определено по-рядко влизам във форума....абе ориентирам се трудно:(

# 1 628

Идея към екипа - ако е възможно, нека следенето да не е по подразбиране след присъединяване към група, а всеки да си го активира сам ако прецени. Почти сигурна съм, че повечето потребители не желаят да следват групите (видно е от оплакванията, свързани с нежеланите известия за нови теми в тях).

То не е.
Активира се от зъбчатото колелце в старата версия.
Аз не знаех досега, нямам активиране на следене на нито една група, в която членувам и не ми излизат нови теми в групите.

# 1 629
На никого ли не му пречи, че камбаната не е фиксирана и трябва да скролва, че да се появи?

# 1 630
На никого ли не му пречи, че камбаната не е фиксирана и трябва да скролва, че да се появи?

Мен малко ме дразни това. Вярно е, че има бутон, който те връща в началото на страницата и тогава камбанката се появява ама... пак е дразнещо.

# 1 631

Да, снощи си мислех за това.
Особено в мобилната ми пречи много.

# 1 632
  • ту тук, ту там
Как не е фиксирана?! На мен в мобилната ми седи на едно място! Десктоп версията не ползвам, за там не знам. (Чеша се по главата тук)

# 1 633
  • Телиш/Плевен
Идея към екипа - ако е възможно, нека следенето да не е по подразбиране след присъединяване към група, а всеки да си го активира сам ако прецени. Почти сигурна съм, че повечето потребители не желаят да следват групите (видно е от оплакванията, свързани с нежеланите известия за нови теми в тях).
То не е.
Активира се от зъбчатото колелце в старата версия.
Аз не знаех досега, нямам активиране на следене на нито една група, в която членувам и не ми излизат нови теми в групите.
Значи при мен по някаква причина се е включвало автоматично, защото само съм се присъединявала към групи, не съм активирала следене. И затова реших, че е по подразбиране...

# 1 634
  • Ямбол
Е, как в мобилната ти пречи, като там е непроменима. Иначе аз го споменах поне два пъти и още някой каза същото.

Общи условия

Активация на акаунт