BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 213 573
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 1 695
  • София
Имам предвид без сама да си пиша... като си го напиша става, но не това е целта на бутона за прикачване - нали Wink

# 1 696
Аз въобще не знам как се влачат снимки от десктопа. Ще опитам.

Стана. В момента и с прикачване от компютъра става. Явно се изчистват грешките и то сравнително бързо.

# 1 697
  • София
При някои става - при други не става. Wink

# 1 698
  • София-Младост
Дразнещо е поне за мен, когато кликна на камбанката очаквам както преди да ме отведе в нещо като начална страница, където са новите мнения по теми с мое участие. И нека поне имената на темите са с друг шрифт или цвят, напрягащо е това 15 нови отговора в ТЕМАТА с ВАШЕ УЧАСТИЕ.

# 1 699
  • Варна
То и преди беше така - ту става, ту не става, при някои става, при други не Mr. Green Така че не знам какви грешки изчистват, по-скоро нищо не изчистват.

# 1 700
  • София
Като гледам в тази тема http://www.bg-mamma.com/?topic=986147 мама е писала, че във версия 4.3.1 / 11.07.2017 е отстранен бъга с ъплоуда - и така и беше... сега на 17-ти пускат нова версия - 4.3.2 и май точно тогава се възобновява и проблема с прикачването....

# 1 701
  • Вестерос
Сега качих от лаптопа си направо снимка Simple Smile Явно наистина при едни може, при други-не

# 1 702
  • София
И на мен определено не ми е удобно имената на потребителите да са невзрачни и сбутани вляво. Погледът трябва да играе насам-натам, а не върви плавно надолу, както ако са написани над мненията...

# 1 703
  • Вестерос
Те бутоните за отговор са още в ляво, а не както е нормално да са в дясно.

# 1 704
На ФБ (примерно) бутоните да не са в дясно? На какво се основава ненормалността на бутоните в ляво?

# 1 705
  • Вестерос
1.На фб бутонът публикувай е в дясно, както и това за лс , начало и прочие, редактиране на профил, настройки, сигурност, изход.
2.Сега отварям инстаграм.- Отново редактиране на профила е в дясно, а за качване на нова снимка в средата.
3.Продължавам с пинтересет- и о чудо, всичко е в дясно.профил, съобщение, търсене.
4.Гуудрийдз- в дясно са основните бутони, а този за търсене - в центъра, една идея на дясно
5.Линкедин- Всичко е в дясно без търсене, включително при редактиране на профила ти отново бутонът е в дясно.
6. замунда- бутон за търсене в дясно
7.държавен вестник- позиционирано е всичко в център и леко в дясно (включително "търсене")
8. повечето новинарски сайто за коментар бутонът е в дясно.

и т.н. Ако държиш мога да покажа и няколко международни форума с бутони в дясно.

За всичко това явно си има причина. По някак си лесно е да кликнеш отговори или публикувай с мишката, когато е от дясно. Тук отговори горе в лентата е само в дясно. Другите са в ляво.

# 1 706
Как да се отпиша от дадена тема в момента, в който реша, без да се налага да чакам в нея да има нови отговори, за да влезна в менюто с нови отговори, където да чекирам кошчето и да се откажа така от следенето на темата?

# 1 707
  • Вестерос
Не се ли появява в менюто на следени теми?

# 1 708
  • Сандански
Датата и часът отгоре на отговорите ми прилича на цитат мисля, че трябва да се изместят.
Сега ми работи едно и ми поправя думите сигурно това е - проверка за правопис - дето говорехте.

# 1 709
Не се ли появява в менюто на следени теми?
Следените теми в менюто ми се различават от темите, в които съм писала. /почесваща се емотиконка/... уф, не знам как да го обясня. В менюто в гарафа Абонаменти следените ми теми са три на брой - те не се променят. А всяка тема, в която съм писала, ми се появява в "нови отговори". Това е отделна графа.

Общи условия

Активация на акаунт