BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 050
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 190
На телефона няма как да се турят нови икони. Или има? Някой, ако знае как да каже.
Иначе аз виждам емотите на всички, пак вероятно, защото ползвам само мобилната версия...

Ама защо трябват нови?
Старите си вършеха чудесна работа.

# 2 191
  • София
Търсачката в новата версия, работи ли?

# 2 192
  • Испания
Търсачката в новата версия, работи ли?

Да. Ползвала съм я.

# 2 193
Търсачката работи. Обърнете внимание дали задавате търсене в теми /т. е. в заглавията им/ или в мнения /т. е. в съдържанието на постове/. Можете да добавите и допълнителни филтри към търсенето, които да дадат по-точни и желани от Вас резултати.

# 2 194
На телефона няма как да се турят нови икони. Или има? Някой, ако знае как да каже.
Иначе аз виждам емотите на всички, пак вероятно, защото ползвам само мобилната версия...

Ама защо трябват нови?
Старите си вършеха чудесна работа.

Да, така беше. Много добри иконки бяха и всички потребители май мислим така (о' чудо)! Аз лично не прочетох някой да казва „ добре, че ги разкарахте тез допотопни и размазани емотикони, че не мога да ги гледам”...

# 2 195
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Току що отново двойно появяване на тема в началната страница. Не знам дали проблемът е със самата тема, но вече няколко пъти става така точно с нея.

# 2 196
  • Вестерос
Разкарайте ги тези нови и втръснали до болка икони, искаме си старите и "размазани"!

# 2 197
  • addicted
И понеже стана въпрос за търсачката, имам един опит с нея, за който искам да ви попитам от известно време.
Опитвах се да намеря мнения за един парфюм, понеже думичката е достатъчно специфична нито в новата, нито в старата използвам допълнителни филтри - търся отзиви за "chevrefeuille", в новата версия получавам само 7 резултата (мнения, в които е спомената), а в старата са три страници, тоест около 20 резултата.
bubanka, ще се радвам на някакви насоки на какво може да се дължи това.

# 2 198
Без претенции за изчерпателност на отговора:

новата версия е намерила само chevrefeuille /съчетанието от символи, оградено с интервали/

старата версия е намерила въпросното съчетание от символи chevrefeuille, оградено и от други символи например: (Chevrefeuille), а също го е разпознала и в линка към парфюма във Фрагрантика:
https://www.fragrantica.com/perfume/Annick-Goutal/Le-Chevrefeuille-1191.html

# 2 199
  • addicted
Не съм много сигурна, че е това. В примера на тази картинка името в първи и трети резултат е оградено с интервали, но те не излизат като резултати в новата версия.
В началото помислих, че може би са елиминирани много старите постове, но пък новата версия показва един от 2014..

Скрит текст:

# 2 200
Предполагам, че утре ще мога да отговоря по-точно на въпроса.

# 2 201
  • София
Като сте на тема за търсачката в новата версия да си повторя питането за нея.
Като търся нещо ми намира например 10 теми. Избирам си една от тях, преглеждам я, но като се опитам да се върна обратно не ме връща в списъка с намерените 10 теми, а една стъпка назад, т.е. на страницата, на която съм била преди да пусна търсенето. И за да прегледам всичките 10 теми трябва 10 пъти да пусна търсене.

# 2 202
  • Ямбол
Mrs Jan, ако искаш отваряй всяка тема в нов таб - преглеждаш я и затваряш таба, ако не ти трябва и така търсенето ти остава. Аз често ползвам това удобство. За нов таб може с десен бутон и избор на отваряне на връзката в нов раздел или по-бързо със средния бутон на мишката.

# 2 203
  • София
Лиляна, благодаря! Не се бях сетила за този вариант.
Но все пак ще е добре да оправят търсачката, вместо да експериментират с досетливостта на потребителите.

# 2 204
  • Варна
Мда, пак нещо, което би трябвало да става по-лесно става по-трудно. Дори не се изненадвам вече.

Общи условия

Активация на акаунт