BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 034
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 220
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някакъв шанс през мобилната верия да се върне бутончето за цвят на шрифта?
Не, че не си пиша кода на ръка, но е далеч по-удобно за бутон.
Като гледам бутонът за "списък" не е особено ползван из темите и може да се разкара.

# 2 221
  • Mediterraneo
Що, бе, пишете си кодовете на ръка! Така интуитивно е по- интересно.
Честно, колкото повече свиквам с новата версия, толкова повече осъзнавам, че провалите са повече от предимствата. Развалиха работещи и наистина лесни за употреба функции, за да дълбаят сега да отстраняват бъгове и недомислици във функционирането на новата! Чудо на техническата мисъл!
Ще пишем кодове на ръка, ще качваме снимки някъде, за да можем ЕВЕНТУАЛНО после да я качим тук, ще ползваме външни емотикони, ще отваряме нови табове...
Провал!

# 2 222
  • Сф
А на мобилната къде е иконката за кавички ( цитат)в отговор, че се налага едни упражнения да правя...
Има само болд, италик,нъмбъринг..и още 3..

# 2 223
Що, бе, пишете си кодовете на ръка! Така интуитивно е по- интересно.
Честно, колкото повече свиквам с новата версия, толкова повече осъзнавам, че провалите са повече от предимствата. Развалиха работещи и наистина лесни за употреба функции, за да дълбаят сега да отстраняват бъгове и недомислици във функционирането на новата! Чудо на техническата мисъл!
Ще пишем кодове на ръка, ще качваме снимки някъде, за да можем ЕВЕНТУАЛНО после да я качим тук, ще ползваме външни емотикони, ще отваряме нови табове...
Провал!
Едно, че се оказахме масово без интуиция, ами и е необходимо определено ниво на компютърна грамотност, за да четеш и пишеш в  този форум. Тъкмо ще има цедка, няма да е като в другите форуми да дращи  Сульо и Пульо.

# 2 224
Абсолютна простотия е тая камбана. Имам 40 известия, от които 39 са, че някой намерил за полезно мое мнение. Реално няма да тръгна да цъкам и разглеждам кой къде е харесал нещо, това е абсурд. Но маркирам ли всичко като прочетено ще ми се махнат и известията за нови отговори, които пък ме интересуват. Само че може пък да не искам да ги чета точно сега и ми е важно да стоят непрочетени. Как е възможно това, което най-много интересува хората, а именно нови отговори в следени от тях теми да е навряно някъде из менютата, а харесванията, от които едва ли някой се интересува да са най-отгоре? Да, знам, че и новите отговори са там, но за да ги отсея трябва да преровя 40-50 известия за харесвания... Тъпо, тъпо, тъпо!!! Според скромното ми мнение в тая камбана трябва да излизат само новите отговори и евентуално следените теми. Харесванията просто нямат работа там.
Тая камбана е най-голямата простотия, която можеха да измислят.
Аз все се надявам да върнат обратно двата бутона за нови отговори и следени теми. Не знам има ли някой, койти да намира някаква функционалнист в камбаната.

# 2 225
За мобилната:
 Когато включваш известията за дадена тема/ камбанката/ , може ли да излиза съобщение както беше в старата версия?
За 5ти път изключвам известие в тема, която ме интересува.  
Понеже се случва страницата да подскочи в последния момент или да зареди чак Най- долу е много лесно да натиснеш камбанката без да усетиш.
Благодаря.

# 2 226
Едно, че се оказахме масово без интуиция, ами и е необходимо определено ниво на компютърна грамотност, за да четеш и пишеш в  този форум. Тъкмо ще има цедка, няма да е като в другите форуми да дращи  Сульо и Пульо.

Joy Joy Joy

Вместо да се радвате, че сте привилигеровани, ревете! Sunglasses
Няма угодия, еййй! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 227
  • Вестерос
Връщаме се към дебрите на майспейс ,където всичко се изписваше с кодове Wink

# 2 228
Защо променихте дължината на скролването, за да изчезне фиксираната лента горе в тема, когато искаме да видим менюто? Преди стигаше само едно единствено скролване, а сега трябва да скроля до безкрайност (минимум до половината страница нагоре), за да видя лентата с менюто.

# 2 229
  • Ямбол
...
Аз все се надявам да върнат обратно двата бутона за нови отговори и следени теми. Не знам има ли някой, койти да намира някаква функционалнист в камбаната.
Аз. Силно се надявам да намалеят глупавите записвания в темите, на такива, които преди се оправдаваха, че искали на едно място да им излиза при новите отговори. Сега ще им излиза на същото място и без да се записват, а само да следят темата.

# 2 230
На мен ми е неприятно, че не ми се изписва брой нови отговори, но като се замисли човек, не е нещо съществено. Тя мобилната версия има толкова много проблеми, че това са бели кахъри. Трудно се маркира, след най-после успея и искам да натисна бутон от менюто, ми се явява надпис ”изрязване копиране поставяне” , който закрива менюто. Това се случва, когато има само един или два реда изписани в празното поле за отговор.

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 02:13 от Анонимен

# 2 231
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На мен пък изобщо не ми е все тая какъв е броят на новите отговори. Ако са 5, ще вляза набързо да ги прегледам. Ако са 65, ще отложа влизането в темата за вечерта на спокойствие. Броят на новите отговори ми е определящ при взимането на решение кога и как да вляза да чета дадена тема. Убедена съм, че така е с доста потребители. Peace

# 2 232
И за мен е от значение, същото като за Профи, дали камбанката показва нови отговори/публикации, или харесани мнения.

# 2 233
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
При мен в мобилната версия излиза броя на новите отговори като цъкна върху камбанката Flushed За мен също това е от особено значение.

# 2 234
  • Варна
Аз. Силно се надявам да намалеят глупавите записвания в темите, на такива, които преди се оправдаваха, че искали на едно място да им излиза при новите отговори. Сега ще им излиза на същото място и без да се записват, а само да следят темата.
едва ли, щото при положение, че в същото място ти излизат и амнайсет хиляди харесвания просто няма да ги търсиш там, а из менютата, където пак са разделени  Mr. Green

На мен пък изобщо не ми е все тая какъв е броят на новите отговори. Ако са 5, ще вляза набързо да ги прегледам. Ако са 65, ще отложа влизането в темата за вечерта на спокойствие. Броят на новите отговори ми е определящ при взимането на решение кога и как да вляза да чета дадена тема. Убедена съм, че така е с доста потребители. Peace
Абсолютно е така! Нова, по-функционална версия, в която за кой път вече са ОРЯЗЯНИ И ПРЕМАХНАТИ функции от старата! Толкова е глупаво, че чак е смешно.

Общи условия

Активация на акаунт