BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 764
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 490
  • ту тук, ту там
Предварителен преглед в мобилната не работи.

И само за проба - Joy
Уви, да! Новата визуализира съвсем различно нещо със същия код! Аз предпочитам да си ползвам емотките от телефона, те са същите като емоции, но някак по-красиви, но се чудя дали не се получава същото и да се визуализират форумните. Ето, и аз имам разплакано от смях човече, ама е по-красивичко. При вас как се вижда, еднакво ли е с горното? 😂

# 2 491
  • Сф
Не са еднакви.Долното е по- убаво!
А моите май не се виждат о т тел или?😜😏🍺🍺

# 2 492
  • София
Не са еднакви.Долното е по- убаво!
А моите май не се виждат о т тел или?😜😏🍺🍺
Виждат се...като мистични черно-бели призраци  Laughing

# 2 493
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На мен пък горното ми харесва повече. То долното и без това не се вижда какво точно представлява, нито какво изразява. Peace

# 2 494
Има значение дали се гледа през мобилната или десктоп версията. Аз съм с андроид телефон и виждам тези емотикони 🙌🙌🙌 Обаче през десктоп версията не се виждат май 😱😱😱

# 2 495
  • Варна
Е, то долното е прекалено малко. Но между и аз лично категорично избирам първото. По-изразително ми е и ме напушва смях само докато го гледам. А другото - реве ли, смее ли се не е ясно.

# 2 496
  • ту тук, ту там
Значи все пак не се виждат еднакво от всички! Явно само тези, с които сме на една и съща ОС ги виждат нормално! На тороманова аз й ги виждам и са хубави!
Не мога да прикача снимка, за да ви покажа скрийншот с разликата между двете уж еднакви в моя горен пост!

# 2 497
И само за проба - Joy
Уви, да! Новата визуализира съвсем различно нещо със същия код! Аз предпочитам да си ползвам емотките от телефона, те са същите като емоции, но някак по-красиви, но се чудя дали не се получава същото и да се визуализират форумните. Ето, и аз имам разплакано от смях човече, ама е по-красивичко. При вас как се вижда, еднакво ли е с горното? 😂
Гледани през мобилната, емотиконите се виждат такива, каквито са ти в телефона. Ама на десктоп версията са трети вид(нито андроидски телефонни, нито форумски), още повече не е ясно какво изразяват, защото са пълно мазало.
Ето ви скрийншот
Скрит текст:

# 2 498
  • ту тук, ту там
Оле-мале! Съвсем различно виждам аз емотиконките на Мишелин от поста на Лили!
В долния пост пък са ми 1:1!
Вярно е мазало голямо! Явно ще спирам да ползвам емотикони, то направо няма смисъл!

# 2 499
Забелязвам следното в мобилната версия. Като натисна бутон „полезно е!!!” и не ми се оцветява в синьо. Понеже постоянно го натискам без да искам и като е в синьо (май така беше), лесно се ориенирам, ако сгафя и го отмаркирам. А така натискам, от натискам и така до откат, докато се оправя.

# 2 500
Голям плюс на новата версия - като си четеш отговорите в темите, в които си писал те връща на последния пост, който си чел, преди те пращаше на последното мнение в темата и сам трябваше да търсиш назад.

Минус - качването на снимки с линк от нета въобще не ми е ясно как става. Искам да виждам кои мнения аз съм оценила като полезни.

Цветът е ужасен, това мисля стана ясно. Емотиконите също.

# 2 501
  • Испания

Минус - качването на снимки с линк от нета въобще не ми е ясно как става.

Вчера при мен проработи за първи път.

Натискаш на фотоапарата над полето, в което пишеш. Появява се нов прозорец.

След като добавиш линк на снимката след надписа Можете да добавите изображение и от URL адрес, натискаш бутона ENTER. Появяват се "мислещи" точки и снимката се зарежда. След това трябва да я оразмериш или не. Публикуваш.

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 09:46 от smileys

# 2 502
И понякога тия точки толкова се замислят, че трябва да рефрешнеш страницата и всичкото ти писание отива по дяволите... А си представи, ако си нацъцкал цял ферман през телефон, иде ти да се гръмнеш!

# 2 503
Да, пробвала съм го това няколко пъти, неуспешно.

# 2 504
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Все още работи когато си поиска...........

Общи условия

Активация на акаунт