BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 666
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 625
Вижда се, ползвам новата версия.

# 2 626
В новата мобилна версия не могат да се отварят пълните постове в някои теми. Не е единичен случай. Като се мине на старата мобилна, бутонът работи.
И кога най-после ще оправите преминаването от мобилната към пълната?

# 2 627
То от мобилна съм пълна версия лесно се минава, уви обратното е трудна работа.

# 2 628
  • ту тук, ту там

Защо мобилната изглежда така? 🙄

# 2 629
Мобилната ми е с някакви йероглифи на местата на бутоните... Thinking

# 2 630
И при мен,тъкмо същото щях да напиша.

# 2 631
  • sofia
Да...аз таман и свикнах и действам по усет.
Да измрънкам за ЛС.?
И...не ми се отдава да спра следенето на безинтересни за мен теми.

# 2 632
Да...аз таман и свикнах и действам по усет.
Да измрънкам за ЛС.?
И...не ми се отдава да спра следенето на безинтересни за мен теми.

Срещу темата има бутон "следено". Цъкаш върху него и той става "следи". Друг въпрос е защо всички теми, които някога си следил пак стоят в общия списък. При мен са към 280 страници, много удобно Rage

# 2 633
Ми като сте толкова любопитни... 😂(шегувам се! досадно е това, няма спор) Аз имам 10 теми в този списък и 5 от тях не са активни отдавна.

# 2 634
  • Вестерос
Не мога да редактирам, все това ми изписва

Грешка!
Форумът, който указвате, не съществува

# 2 635
И при мен,тъкмо същото щях да напиша.
А при мен направо няма нищо, сам опразни бутони, и нито мога да публикувам, нито да отворя следващата страница...нищо не мога да правя.

# 2 636
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За настолната версия:
Къде в новата версия могат да се намерят последно активните теми от всички групи?
В старата излизаха на първа страница в "От всички групи", най-долу в отворения списък с ЛС, а в отворена тема най-долу се показваха последно активните от съответния подфорум.

Освен това се присъединявам към множеството оплакали се от неудобното и нелогично разположение на бутоните "Публикувай" и "Допълнителни опции" при писане на мнение. Според мен мястото на иконките с емотикони и менюто "допълнителни опции" е вляво, а "Предварителен преглед" и "Публикувай" трябва да е вдясно и то в тази поредност. човече с два вдигнати пръста

П.П. Стана ми интересно и какъв е критерия за популярност на дадена тема, че да излиза в така озаглавения списък?

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 11:12 от profi_1

# 2 637
  • Ямбол
За настолната версия:
Къде в новата версия могат да се намерят последно активните теми от всички групи?
В старата излизаха на първа страница в "От всички групи", най-долу в отворения списък с ЛС, а в отворена тема най-долу се показваха последно активните от съответния подфорум.
....
От менюто горе вляво - > Последно активни.

# 2 638
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
За настолната версия:
....
От менюто горе вляво - > Последно активни.
Ми не е вярно това. Там излизат само последно активните от моите групи, а не от всички групи.

# 2 639
И аз не виждам в новата версия темите от всички групи.

Общи условия

Активация на акаунт