BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 739
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 610
Добре де, как се очаква да познае ти колко от новите си отговори си прочела при отварянето на темата и колко не... Иначе може да отбележиш да я Маркира като непрочетена, ще ти се явява в нови отговори... но нямам идея каква  част от нея ще се брои за непрочетена (вероятно пак ще трябва да помниш до коя страница си стигнала).
smile3555 Във всички останали форуми, в които пиша е точно така.
А те дори не са информационни платформи.
Явно не ще да е трудно да се отваря на страница, следваща тази, която съм чела при предходно отваряне.
Дори тук не в предната, а в по-предната версия го имаше- с курсив бяха отбелязани нечетените страници.

# 2 611
  • София
Чак пък да се плескаш през челото няма нужда... питам човешки.
Разбрах ви идеята, при положение, че изобщо са махнали да се вижда редичката странички от темата, съвсем не изглежда, че имат намерение да  връщат тази функция.

# 2 612
  • Варна
Мдам, поредната полезна функция, която се маха в новата "удобна и функционална" версия. Да се смееш ли, да плачеш ли. Май тук подхожда оня емотикон Joy

# 2 613
На мен това ми е ужасно неудобна функция. Сегашното положение ми допада повече.
Ако искам да чета някоя тема по-късно я отбелязвам като непрочетена.
Но ако преценя, че темата е тръгнала в друга посока, или точно тези отговори сега не ме интересуват, предпочитам да ми е маркирана като прочетена след като вече съм влизала.

# 2 614
  • Варна
Ами в такъв случай просто се цъка на последната страница, на последното мнение и цялата тема я маркира като прочетена. А като я няма функцията трябва да ровиш назад, да търсиш докъде си чел, което е доста по-трудно от цъкването на последния пост. Много пъти са ме прекъсвали, я детето, я някоя внезапно изникнала работа, затварям форума и после хоп - незнайно колко мнения, които не съм успяла да прочета са ми маркирани като прочетени! И се чудя после що изобщо не съм в час с дискусията.

# 2 615
  • София
Когато някой редактира пост в старата версия, ми изписва един непрочетен, но не показва в коя тема. Тогава зареждам "текущи известия на теми" от профила си и виждам къде има промяна (отбелязана е с "ново"). Такава възможност не намирам в новата версия. Дали изобщо има?

# 2 616
  • ново
Кажете ми моля, как се пише ЛС на потребител от мобилната версия? Гледах, търсих и не успях да намеря начин. Благодаря

# 2 617
Кажете ми моля, как се пише ЛС на потребител от мобилната версия? Гледах, търсих и не успях да намеря начин. Благодаря

През старата мобилна трябвало.

oldm.bg-mamma.com

# 2 618
Преди пет поста точно това обяснявахме. Влезте си в профила, отидете на плика и ще отворите ЛС, а това ви прехвърля автоматично в старата версия. Ако вече сте писали на потребителя и не сте си изтрили кореспонденцията, ще го има в списъка. Ако не, натиснете "отговори" на последното ЛС и променете ръчно името на потребителя. Или отворете менюто с темите и търсете темата, в която е писал потребителят, на когото искате да пишете. Тъй като ще сте в старата версия, там под всяка публикация има "изпрати ЛС" и кликнете на него. Сложно и трудоемко, но засега няма друг начин.

# 2 619
За да не се пита през няколко поста за едно и също ми се струва за най-удачно да се спре "новата" мобилна версия.

# 2 620
Ама защо да я спират, тя е толкоз интуитивна и улеснена!

# 2 621

Г&В, личните съобщения в мобилната версия ще бъдат пуснати до две седмици. Hands Thumbsup

# 2 622
Имаме новина!!!

# 2 623

Г&В, личните съобщения в мобилната версия ще бъдат пуснати до две седмици. Hands Thumbsup

# 2 624
  • Mediterraneo
В новата версия не виждам профилната си снимка, качена през новата версия. В старата се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт