BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 758
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 595
Аня, влез в твоя профил и отиди на ЛС (пликчето). Прехвърля те в старата версия и ако си писал вече на потребителя, ще го намериш в списъка. Ако не, го добавяш ръчно.
П.П. На ЛС ти обясних как е другият начин, че отде да ги диря трите сърчица в името ти? Няма как да го изпиша от телефона, като не мога да го копирам.

Последна редакция: сб, 26 авг 2017, 17:28 от Dara888

# 2 596
В мобилната никой няма плик, а потребителката вероятно говори за пълната версия.

# 2 597
В нейния профил да влезе, там има плик. Или пише ръчно името, или в менюто намира темата, а оттам и потребителя. И понеже чрез ЛС се отваря старата версия, там си има "изпрати съобщение". Това е за потребители, с които не сте си писали. С такива, които вече ги има, е лесно. Но става само чрез влизане в собствения ви профил.

# 2 598
  • София

При мен се получава така: натискам ника на потребителя, появява се пликче за писмо горе в дясно, натискам го и се появява прозорец за писане на ЛС със съответния получател. Не знам дали съм извадила късмет случайно, или вече е оправена тази функция?

За сметка на това, все още въвеждам ръчно командата за цвят на шрифта.

При мен няма плик, само ми дава да разгледам профила.

И при мен така, но - копираш името на потребителя, отиваш в твоя профил, от там в твоите съобщения, под списъка с прочетени има бутонче (синя лента, в която пише - Напиши ново писмо) и там вече си пишеш съобщението пействаш си получателя и т.н. (уж под полето за получател има да търсиш потребител по име, но при мен нещо не се получава както би следвало.)

# 2 599
  • София
Държа на моето  желание: Началната страница да акцентира върху "Моите групи" с новите отговори ! Така, както е в старата версия.Защо някой ще ми натрапва свои "препоръки" или "популярни" теми. А аз да губя време, докато стигна до моите предпочитания!

Мамма, Тати, Защо ?

# 2 600
Извинете ме. Не разбрах, че става дума за мобилната версия.
Говорех за новата десктоп версия.
Blush

# 2 601
Значи, мислех си днес, кое е полезно и за кого е полезно, "Полезно" в бутона "Полезно е!"? Thinking Другите виждат една цифричка там и как да разберат с какво постът е полезен, всъщност, като за тях не е разбираемо. От всичко това, стигам до заключението, че всъщност функцията на този бутон е чисто и просто Like! Защо тогава просто не е наречен "Харесва ми!", тъй като хората го маркират именно с такива чувства, а не, защото им е полезно, ако им напиша някакво клюкарско инфо в темата "Звездни компромати", примерно.

# 2 602
Заради съобщенията, вчера влязох в старата версия. И о, ужас, новата ми харесва повече. Явно съм свикнала вече, а и е с по-голям шрифт. Само да върнат старите емотиконки и да дооправят някои дефекти, аз вече ѝ свикнах. Пет минути на старата и пак си се върнах на новата.
И според мен бутонът "Полезно" е излишен. Няма как да стане това, което са си наумили. Знам каква му е целта, но и аз често го ползвам като "харесва ми".

# 2 603
В мобилната версия не могат да се виждат полезните мнениея. Тя идеята не е да зяпаш на Пена лайковете (упс, полезността), а да си селектираш из темата. Но, щом в пълната версия го има, редно е и ние ползвателите на телефони, да можем да клюкарим пълноценно 😡😲😒!

# 2 604
Сега изпробвах и единственото, което ми се искаше да се промени, пак си е постарому.
Имам тема с 1300 непрочетени мнения. Отворих, прочетох 20, затворих форума. На следващото отваряне темата изобщо не ми излиза в непрочетени, т.е. я брои изчетена изцяло. Трябва ли да запомням всеки път до коя страница съм стигнала, за да я доизчета?!?

# 2 605
  • София
Добре де, как се очаква да познае ти колко от новите си отговори си прочела при отварянето на темата и колко не... Иначе може да отбележиш да я Маркира като непрочетена, ще ти се явява в нови отговори... но нямам идея каква  част от нея ще се брои за непрочетена (вероятно пак ще трябва да помниш до коя страница си стигнала).

# 2 606
  • Варна
В някои форуми има такава опция, факт. Четеш до определено мнение, затваряш, останалите системата ти ги отчита като непрочетени. На същия принцип, на който ФБ ти отчита, че си видял дадена публикация, ако си скролнал през нея.

# 2 607
В доста форуми има такава функция. За мен е много полезна.

# 2 608
  • София
В не помня вече коя стара версия на този форум непрочетените страници се отбелязваха с по-тъмен цвят, а прочетените - в по-светъл, или обратното. Беше достатъчно удобно за ориентация докъде си стигнал.

# 2 609
  • София
А ако прескочиш 3 страници  тях как ги отчита - непрочетени насред темата? 
А какво тогава остава за всички останали потребители, които не държат да прочетат всичките си 1300 пропуснати мнения, а  им е достатъчно само последното мнение и не искат да четат останалите?

По-точно може би трябва да се разработи това - Маркирай като непрочетена и там вече ако я избереш да отчита до къде си стигнал или да нанасяш номер на страница или на конкретен пост,  от където насетне да става тази маркировка за непрочетеност...

Не знам на мен ми седи като прекалено персонализиран проблем....

Общи условия

Активация на акаунт