BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 778
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 580
  • София
Жалко. Мерси!🏵

# 2 581
Има как. Отваряш си горе от дясно с човечето твоя профил. Там под ника с аватара ти пише "преглед" и има пликче за писмо. Като го натиснеш ти се отваряря нов подпрозорец с личните ти съобщения. Отваряш едно, от когото и да е, и избираш "отговорѝ", отваря ти се поле за писане и има едно, където пише до кого е адресирано "До....". Ей там изтриваш текущия ник и на ръка написваш ника, до когото искаш да пратиш съобщение.
От лесно, по-лесно Mr. Green Mr. Green Mr. Green С новата версия всичко е песен и е много лесно! Crazy

# 2 582
Е тъй де, ама мисълта ми беше, че отиваш в старата версия и някак си се оправяш от там.

# 2 583
Дали така или отваряш втори подпрозорез с олд версия на пощата си, все е сложно и глупаво... Това ми беше мисълта, ама явно тоя форум ще останем да го ползваме хора с по-високо IQ, които ще се справим с всякакви бъркотевици и каши тук, и няма да се откажем! Mr. Green Twisted Evil smile3540

# 2 584
  • Ямбол
Това ако стане, ще е прекрасно. На предишните промени се изнесоха голяма част от неприятните. Е, някои се върнаха. Аз съм за да бъде трудно за онези, които ползват форума за показване на глупави изображения.

# 2 585
Е то и ти се върна де. Simple Smile
Мен някакви емотикони няма да ме спрат. Sunglasses
Ще ползвам по-малко, не е болка за умиране.

# 2 586
Дали така или отваряш втори подпрозорез с олд версия на пощата си, все е сложно и глупаво... Това ми беше мисълта, ама явно тоя форум ще останем да го ползваме хора с по-високо IQ, които ще се справим с всякакви бъркотевици и каши тук, и няма да се откажем! Mr. Green Twisted Evil smile3540
От твоите уста в Божиите уши. Ама надали.
Я виж във ФБ, куцо и неграмотно, па макар и да може само да "споделя". И за Гугъл дали са чували, някои като ги чета... Чудя секак изобщо са се добрали, де.

# 2 587
  • София
На мен падащото меню с емотиконите изобщо не се отваря! Ако сложа е или с кода, или с тези от телефона. Излизаха само в началото, да ги видя колко са грозни. 😀

# 2 588
И аз не забелязвам някоЙ хора да са се отказали от форОма, покраИ промените.

Не ти трябва това падащо меню. Гола вода е!

# 2 589
  • Ямбол
Е то и ти се върна де. Simple Smile
...
Аз не съм си тръгвала, бях си тук. Но алкохолът не прощава на никого ...

# 2 590
Голям плюс на новата версия - като си четеш отговорите в темите, в които си писал те връща на последния пост, който си чел, преди те пращаше на последното мнение в темата и сам трябваше да търсиш назад.

То и в старата версия си е така, като цъкнеш на нови отговори те праща на последния пост, който си чел. Най-хубаво би било всички да си минете на старата версия и когато я премахнат окончателно поне първите няколко дни никой да не влиза в новата версия. Много ми е интересно какво ще направят тогава хахаа

# 2 591
Как през новата версия (мобилната) да изпратя ЛС на потребител, с който не съм контактувала до сега? От дадената тема мога само да му разгледам профила, но опция за ЛС няма!

При мен се получава така: натискам ника на потребителя, появява се пликче за писмо горе в дясно, натискам го и се появява прозорец за писане на ЛС със съответния получател. Не знам дали съм извадила късмет случайно, или вече е оправена тази функция?

За сметка на това, все още въвеждам ръчно командата за цвят на шрифта.

# 2 592
  • София
Аз пък се надявам да остане затруднено цветното писане, тъкмо по-малко хора ще го използват.  Даже направо да е разрешено само за първи пост на тема най-добре.

# 2 593
  • Сф
Божкей, аз съм все на моб версия и сега отварям десктопа и гледам ПРЕКРАСЕН КАФЯВ ЦВЯТ  тип бебешко ако...
Ха! Докато пиша стана сериозно сиво! Малей и гайда още се пречка! Не е истина , просто...ша излАзам оттук

# 2 594
  • София

При мен се получава така: натискам ника на потребителя, появява се пликче за писмо горе в дясно, натискам го и се появява прозорец за писане на ЛС със съответния получател. Не знам дали съм извадила късмет случайно, или вече е оправена тази функция?

За сметка на това, все още въвеждам ръчно командата за цвят на шрифта.

При мен няма плик, само ми дава да разгледам профила.

Общи условия

Активация на акаунт