BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 778
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 640
  • Варна
И аз ги търсих веднъж и не ги видях. Поредното орязано нещо.

# 2 641
  • До сърцето...
Eй, писна ми!! От мобилната ме изхвърля от форума на всеки 10-15 мин! Трябва да се логвам като малоумна, по средата на темата, която чета (и скролвам съответно!).
Лъчо, Млъчо и прочиете там кога ще вземат и да завършат най-накрая промените. Ми като не сте готови, не я пускайте тая нова-пренова-прехвалена версия бре!!

# 2 642
Пак ще ти отгоорят, че по мобилната версия не се работи. Нова чакай, ама кога?! От умрял - писмо!

# 2 643
Работи се по мобилната версия, чакаме до седмица да оправят личните съобщения.

Няма да те изхвърля форума, ако минеш на старата версия и си запомниш там паролата!

# 2 644
  • До сърцето...
Няма да те изхвърля форума, ако минеш на старата версия и си запомниш там паролата!

Какъв тогава е келепира от новата?!? 
Скрит текст:
Продъниха ми ушите колко е съвременна, удобна и полезна за нас. Е, нищо от това не съм усетила, докато я ползвам, само се нервя, и това вече трети месец!!! Политически обещания и тук, ма*а му стара!!!

# 2 645
То Второ пришествие ще дойде, докато оправите новите версии, които трябваше с пускането да имат нужда само от "козметични" поправки.

# 2 646
Не знам какъв е келепира от новата версия, досега не съм го усетила. Опитвам се да помогна на жената просто.

# 2 647
А в последно време въобще нещо оправяха ли, че не забелязвам, да не са се отказали и избягали?

# 2 648
Поправяха. Бутона 👍. Първо беше палец, после „Полезно е!”, а сега е просто „Полезно”. Голямо мислене, голямо чудо 😂😂😂!

# 2 649
  • София
Аз не знам защо се мъчите с новата,  аз я поглеждам сегиз-тогиз колкото да ми се отще, и се връщам в удобната стара.  newsm47

# 2 650
А, и аз основно съм на старата, не влизам тук да се мъча и да служа за опитно зайче.

# 2 651
Защото ползваме форума през мобилната версия. А при нея страницата с новите отговори е форматирана безобразно. Та, нямаме голям избор....

# 2 652
С мобилната няма избор.
Но с настолната ползвам старата, заради емотиконите и заради достъпа до всички теми.

# 2 653
Вече май всички сме така...

# 2 654
Ако имате бързо набиране в телефона, си заложете адреса на старата версия и ще си влизате директно в нея. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт