BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 717
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 655
С мобилната няма избор.
Но с настолната ползвам старата, заради емотиконите и заради достъпа до всички теми.
Старата версия на мобилната също работи.
http://oldm.bg-mamma.com

# 2 656
Ако имате бързо набиране в телефона, си заложете адреса на старата версия и ще си влизате директно в нея. Simple Smile
Това не го разбрах! Thinking Бързо набиране? Не ща да говоря по телефона с форума! Joy

Не ме устройва старата мобилна, при мен излиза така

# 2 657
Не, няма да говориш по телефона с форума. Simple Smile На телефона си имам запаметени сайтовете, в които влизам  - това имам предвид. Запаметила съм адреса на стария форум и с едно пипване си влизам директно там Simple Smile

# 2 658
  • ту тук, ту там
Да, ама не върши работа старата мобилна версия. Заради формАта на Нови отговори. Иначе не е голям проблем да добавя човек едно "олд" в адрес-бара.

# 2 659
Ама аз също, но старата там излиза в ужасен вид, нищо не мога да намеря! Ето, показах я по-горе.

# 2 660
На мен ми излиза съвсем нормално. Да уточня, че телефонът ми е под Уиндоус.

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 10:23 от Silky_soft

# 2 661
Ехее, ето, поне за едно нещо Windows-ите са по-полезни от Андроидите! Grinning

# 2 662
Аз специално толкова свикнах на кусурите на новата мобилна версия, че ако някой ме пита сега какво трябва да се промени, няма да мога да отговоря. И за половината от проблемите, които са ми пречели в началото, няма да мога да се сетя.

# 2 663
Хе, те на това разчитат Grinning

# 2 664
  • Вестерос
2 месеца почти никакво развитие.
Сега гледам на настолната отдолу за бърз отговор е станало 2 реда само.

# 2 665
Скрит текст:
2 месеца почти никакво развитие.
Сега гледам на настолната отдолу за бърз отговор е станало 2 реда само.

Не са два реда, може да пишеш, колкото искаш дълго съобщение. Просто е стеснено прозорчето, не знам защо, но не пречи на дължината на съобщението. Peace

# 2 666
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Триъгълникът с удивителен за "информирай модератор' и мигащият въпросителен (отврат!) ме стресират всеки път, като се прежаля да вляза в новата версия. Всичко останало е неясно и трудно за откриване, те обаче се набиват на очи.

п.п. защо премахнахте кредора? Искате съвсем от всички улеснения да ни лишите или има някакъв дълбоко скрит замисъл?

# 2 667
Някой, който се пише, че е голям разбирач на потребителскитв нужди е решил, че няма нужда от това, както и от многото други неща, които са махнати.

Единственото нещо, което одобрявам в новата версия е, че може директно да се качват снимки и че "нови отговори" и "следени теми" са обединени на едно място.

Обаче всичко останало, емотикони, дизайн, разни бъгове като скролване на страницата до долу, вместо да идеш до последното мнение, което си прочел, дори и това, че липсва броят на всички нови отговори горе в камбанката е...

Също така, смятам, че има нужда от малко повече прозрачност относно бъговете... Потребителите трябва да знаят кое вече е докладвано, какъв статус има, работи ли се по него, за кога е планирано и т.н. Не може ли да се пусне публична система, където може да се следят тези неща? Много е фрустиращо да не знаеш какъв е статуса на нещата, които си репортнал като проблем. Още повече дали се е взело под внимание или не

# 2 668
Аз досега не съм виждала сайт, по който да се работи над 2 месеца в оправяне на бъгове...

# 2 669
Може само да гадаем какво се случва и дали се работи по нещо. Обратна връзка просто липсва...

Общи условия

Активация на акаунт