BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 650
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 670
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мен ме дразни повече това, че новата версия беше предоставена на определен кръг потребители първоначално, точно с цел да се видят проблемите. После беше осигурена възможност всеки, който иска, да пробва и да каже какво не е наред в онзи прословут прозорец за обратна връзка с екипа. И това трая месеци. Обаче явно не са били достатъчни. Аз влизах за проба само 2-3 пъти и мисля писах само за едно или най-много за две неща. Е, ами нищо не бяха пипнали преди да я пуснат като основна. За същите неща масово се изписаха страници в началото на тази тема.

# 2 671
Защо в препоръчани теми са две теми (една тема, но № 17 и № 18), които са заключени и вече има нова тема? Препоръчвате да четем вече приключени теми, вместо най-актуалната?

# 2 672
Мен ме дразни повече това, че новата версия беше предоставена на определен кръг потребители първоначално, точно с цел да се видят проблемите. После беше осигурена възможност всеки, който иска, да пробва и да каже какво не е наред в онзи прословут прозорец за обратна връзка с екипа. И това трая месеци. Обаче явно не са били достатъчни. Аз влизах за проба само 2-3 пъти и мисля писах само за едно или най-много за две неща. Е, ами нищо не бяха пипнали преди да я пуснат като основна. За същите неща масово се изписаха страници в началото на тази тема.

Е как, нали излъгаха, че са получили изцяло позитивни отзиви... Въобще не го вярвам това. Peace

# 2 673
Защо в препоръчани теми са две теми (една тема, но № 17 и № 18), които са заключени и вече има нова тема? Препоръчвате да четем вече приключени теми, вместо най-актуалната?

Често ми излизат две еднакви пък на мен. Или стари такива.

# 2 674
Ако имате бързо набиране в телефона, си заложете адреса на старата версия и ще си влизате директно в нея. Simple Smile
Това не го разбрах! Thinking Бързо набиране? Не ща да говоря по телефона с форума! Joy

Не ме устройва старата мобилна, при мен излиза така

Като запаметиш Нови отговори на браузъра си, ще ти излизат директно първите теми с нови отговори, а показаното ще остава нагоре по страницата. Единственото неудобство е, че трябва повече да се скролва нагоре, ако искаш да видиш падащото меню вляво горе. На фона на недоразуменията в новата мобилна е това е по-малкото зло.
Такава излагация като сегашната не е имало досега при промяна във визията на форума.
На мен продължават да не ми се отварят някои цели мнения в теми в новата мобилна. В старата няма проблем. Ами това, че при преминаване от новата мобилна към пълната те води към начална страница! Колко още време е нужно да го оправят?

Последна редакция: пн, 04 сеп 2017, 14:45 от Пролетен дъждец

# 2 675
  • Вестерос
Продължава тъпотията с шрифта и оцветяването. От 50-100 опита 2,3 бачкат. Все трябва да се минава на старата версия. Супер досадно е!

# 2 676
  • Вестерос

Е как, нали излъгаха, че са получили изцяло позитивни отзиви... Въобще не го вярвам това. Peace
Пълна лъжа, лично аз им писах доста негативи.

# 2 677
И аз имах много забележки.

# 2 678
Да...аз таман и свикнах и действам по усет.
Да измрънкам за ЛС.?
И...не ми се отдава да спра следенето на безинтересни за мен теми.

Срещу темата има бутон "следено". Цъкаш върху него и той става "следи". Друг въпрос е защо всички теми, които някога си следил пак стоят в общия списък. При мен са към 280 страници, много удобно Rage

Моля ви кажете как да спра следенето на тема, в която съм писала, но отдавна не ми е интересна? Може ли или не?

# 2 679
Ами написала съм, кое не е ясно?

Има ли възможност в новата версия да се търси нещо конкретно в дадена тема, както в старата?

# 2 680
Ами написала съм, кое не е ясно?

Има ли възможност в новата версия да се търси нещо конкретно в дадена тема, както в старата?

Ами не спират тъпите известия. Продължавам да ги получавам въпреки че официално не следя темата. Поради факта, че съм писала в нея явно.

# 2 681
В предишната версия дори когато си изключил известията ако влезеш да четеш темата - отново се включваха. Може и сега да е така.

# 2 682
И в тази, и в съседната тема многократно се даде отговор на въпроса:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:

# 2 683
  • Вестерос
А казаха ли дали ще има Предварителен преглед на Личните Съобщения????

# 2 684
  • Варна
Днес редактирах от мобилната версия.
 Stuck Out Tongue Winking Eye пропуснала съм от кога е факт.
Но установих, че все още не се отварят целите мнения под прозореца с непубликуваното ми все още мнение.
И все още се случва да не успея да прочета цяло мнение, ако е първо за страницата.
За мобилната версия говоря.

Общи условия

Активация на акаунт