BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 211 998
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 295
  • Телиш/Плевен
Къде е в новата версия опцията за спиране следенето на тема?
Ето:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“ (или „Следени теми“, зависи къде е темата, принципът е същия)  ->

И след това:

# 2 296
Благодаря много, Лале Simple Smile

# 2 297
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
=== Това е така и в старата версия.  Peace
Питала съм преди време в темата "Въпроси към модераторите и администраторите" и Татти ми е отговарял. ===
Ето го конкретното обяснение за търсачката:
Объркала съм Мамма с Татти  Embarassed , моля за извинение .

# 2 298
  • Телиш/Плевен
Е, напълно възможно е и Татти да е отговарял на такъв въпрос, просто на мен този отговор ми попадна първо и затова него цитирах.

# 2 299
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Laughing Не-не, точно си цитирала Мамма като отговаря на моето питане.  Peace  Заплесът съм аз.   Blush Laughing

# 2 300
Много неприятна е идеята да се внесе като промяна това - като се пише пост и се натисне "Предварителен преглед", и има линк в поста, линкът да се отваря в същия прозорец като следваща стъпка. Отварям линка да проверя наред ли е всичко с него и после натискам Х да го затворя, да, ама съм си затворила цялата страница на форума, защото преди линкът си се отваряше в нов подпрозорец...  Няколко пъти така пиша, пиша, слагам линкове, подреждам и при първото проверяване дали с линковете всичко е както трябва, за да не редактирам, по навик натискам Х и писането ми отива по дяволите. Умнооо... Close
Много отдавна писах тук за това, но няма промяна. Или отваряй линка в нов таб, или вместо X, се връщай обратно на страницата / със стрелката на браузъра <---- /

# 2 301
логиката винаги е да се отваря в нов подпрозорец и ако е така, както казвате вие, не че се съмнявам просто не съм пробвала, то това е върха на глупостта.

И моля ви, оправете това подскачане на страниците, ужасно е ConfoundedCold SweatDisappointed RelievedDizzy Face

# 2 302
Аз пак  за емотиконите.
Моля, обърнете внимание, че следващите, (ако искам 2 или повече), излизат в началото на поста, което е много неудобно.

# 2 303
Емотиконите са трагедия, ако не сложиш пауза излизат като надписи, ако искаш повече от един, всеки път трябва да отваряш наново прозореца с емотикони... А самите те са дребни, размазани и грозни!

# 2 304
Спирането на следенето на дадена тема от самата тема няма никакъв ефект!!!! Докато съм още в дадена тема кликвам на спри следенето и след известно време, изненада, темата отново се появява в камбаната с нови отговори, отварям и виждам, че следенето е спряно, но въпреки това тя продължава да се появява в камбаната при нови отговори. Единствения начин да се отървеш е да отидеш от менюто в Нови отговори и оттам да се премахне темата чрез кошчето. Моля направете така, че отписването отвътре в самата тема също да работи !

# 2 305
  • ту тук, ту там
Отписването от камбаната е само за следени теми, не за такива, в които си писала. Винаги е било така.

# 2 306
Винаги е било така не е отговор. Непрактично е, следователно може да се промени.

# 2 307
  • ту тук, ту там
Написа, че "няма никакъв ефект", затова ти написах, че няма как да постигнеш желания ефект с посочените действия, защото никога не е било това начинът. Ако искаш да предложиш нововъведение, е друга работа, но от написаното от теб в поста ти не изглеждаше така.

# 2 308
  • Mediterraneo
Установявам поредния резил!
Искам да направя анкета към тема. Както всеки път от сигурно 100 теми( !!!) насам, пускам анкетата, когато темата наближи 40 страници. И о, чудо! Не можете да пускате анкета заради изтекъл времеви интервал...
Браво, чудно! Поредното работещо нещо, което е променено незнайно защо и чисто интуитивно няма да върши никаква полезна работа! Чест и почитания за екипа!

# 2 309
  • София
Написа, че "няма никакъв ефект", затова ти написах, че няма как да постигнеш желания ефект с посочените действия, защото никога не е било това начинът.
В старата версия е 100 пъти по- лесно , има си бутонче до известяването и става с 2 движения, тук човек трябва да е Шерлок за да разбере. Това е голям минус , уж е за улеснение, ама не е обмислено,въобще има доста необмислени и неоправдани неща. Като пускаш нова версия трябва да си прегледал и изпробвал всичко как работи, а не да правиш подобрения на добре работещи неща с което да ги скапеш.

Общи условия

Активация на акаунт