Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 508
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 220
Вероятно така е станало, благодаря

# 2 221
тази потребителка , наскоро регистрирана , през ден взе да споменава една въпросна докторка , чак е досадно , ясно е , че е реклама ....

# 2 222
  • Телиш/Плевен
В подзаглавието на тема от началната страница ("Продукти, подправки и мерни единици") има малка грешка - "полезен". Peace

# 2 223
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Поради липсата в търсачката (разширено търсене) на подфорум "Романтични сериали", е абсолютно невъзможно човек да намери нещо в която и да е негова тема търсейки по ключов израз или дума. Предполагам по същата причина търсачката не намира нищо там и при обикновено търсене със същата ключова дума, а излизат постове от архивни теми преди въвеждането на настоящата платформа.
Мисля си, че едва ли е трудно в търсачката да се добави линк към новия подфорум. Thinking
В същото време трябва някак да се запази и възможността да се търси в мноооого старите теми без проблем. Peace

# 2 224
Поради липсата в търсачката (разширено търсене) на подфорум "Романтични сериали", е абсолютно невъзможно човек да намери нещо в която и да е негова тема търсейки по ключов израз или дума. Предполагам по същата причина търсачката не намира нищо там и при обикновено търсене със същата ключова дума, а излизат постове от архивни теми преди въвеждането на настоящата платформа.
Мисля си, че едва ли е трудно в търсачката да се добави линк към новия подфорум. Thinking
В същото време трябва някак да се запази и възможността да се търси в мноооого старите теми без проблем. Peace

Не съм убедена, че разбирам описания проблем.
В разширеното търсене има възможност за търсене във всяка една от групите, включително и в Романтични сериали, като може да се укаже автор на мнението, да се търси само в заглавия и да се подреди по дата (първо най-новите)
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=search;advanced

Търсачката е стандартната за форум системата, но не работи достатъчно ефективно с този огромен обем от данни, който се е натрупал. Няма проблем, предизвикан от смяната или въвеждането на каквото и да е ново. Предвижда се цялостна подмяна на системата за търсене, така че да работи бързо и ефективно.

# 2 225
  • Ямбол
Във връзка с този коментар:
Скрит текст:
На някои форумът не пречи на работата.

Това е съмнително. На теб не ти пречи, но дали си достатъчно ефективна ровейки се денонощно, ние няма как да знаем, освен ако не сме родители на децата на които преподаваш.

На повечето работни места е забранен достъпа до социални мрежи. Това е трудно сега заради телефоните, но се изисква някаква личностна хигиена според мен.
изказах несъгласие някой по този начин да ми коментира работата и личния живот, за които не съм дала информация. И постът ми беше изтрит. Коментарът обаче не. Да разбирам ли, че моят коментар е бил в нарушение, а да ме коментират не е?
Нали не може да се коментират потребителите?

# 2 226
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мамма, аз опитах и търсене навсякъде, и търсене в групата, но виждам, че например постът заради, който правя търсенето не излиза.

Пробвам да намеря "рентгенови очи" "рентгеновите очи", но дори постът заради който си правя това упражнение - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=904544.msg32629516#msg32629516 не излиза в търсачката.
Покрай това останах с впечатление, че за търсачката форум "Романтични сериали", който очевидно е различен от стария "Романтични сериали, теленовели" все едно изобщо не съществува.
Не мисля, че проблемът е големия обем обработвани данни.
Дано сега го обясних по-ясно. Peace

# 2 227
  • Mediterraneo
Вчера търсих в тема дума, която присъства със сигурност( брауни и орео). Как не ги изписвах, не ми даде никакъв резултат търсачката. Много, много рядко ми излиза каквото и да било с нея. Не знам в мен ли е грешката...

# 2 228
  • София
Аз никога не мога да намеря нищо с търсачката. И почвам да си мисля, че аз не знам как да търся. Дали няма някаква тънкост?

# 2 229
И аз никога не съм я ползвала успешно.

# 2 230
  • Телиш/Плевен
От много време насам търся всичко през Гугъл, от търсачката съм се отказала. Преди време "тънкостта" беше търсената дума да е в кавички, но при мен и това не помага.

# 2 231
Търсачката наистина не е оптимизирана добре, не категоризира добре резултатите. Винаги ползвам Гугъл.

# 2 232
Момичета, решението е да напишете търсеното от вас в Гугъл с допълнение bg-mamma и сред първите линкове ще ви се появи желаната тема.
Казвам го от опит. От няколко години съм регистрирана и нито веднъж не съм се "разбирала" с търсачката Whistling, но пък Гугъл работи безотказно Peace

# 2 233
И аз процедирам по същият начин.

# 2 234
Мамма, аз опитах и търсене навсякъде, и търсене в групата, но виждам, че например постът заради, който правя търсенето не излиза.

Пробвам да намеря "рентгенови очи" "рентгеновите очи", но дори постът заради който си правя това упражнение - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=904544.msg32629516#msg32629516 не излиза в търсачката.

Писахте, че групата я няма в разширеното търсене, което оспорих.

Търсачката работи на база индексиране, което минава през нощта.
Търсейки вчера публикация от същия ден, то тя още не е била индексирана.
Днес, търсейки и през бързото търсене в темата, и чрез разширеното търсене, визираната от Вас публикация излиза в резултатите.

Както и по-горе писах, предвижда се до няколко месеца изцяло преработване на търсачката с цел подобряване както на скоростта, така и на точността и.

Общи условия

Активация на акаунт