Въпроси към модераторите и администраторите

• 1 960 814
  • 19 781
  •   1
Отговори
# 2 205
Как се опитваш да му пишеш? Като изписваш името ли?
Възможно е да не го пишеш правилно. Опитай да кликнеш на ника и после "Лично съобщение".

# 2 206
  • В Космоса
Директно с бутон "Отговори". Пробвах и от профила му - изпратете лично съобщение на този потребите. Пробвах и от бутона под аватара "Лично съобщение".

Забелязвам, че след като натисна "Изпрати", освен, че ми изписва "Не е намерен потребител ..." и отдолу "Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Един или повече от указаните получатели не може да бъде открит.", то и никът на потребителя се променя автоматично, главните букви стават малки.

# 2 207
  • София
Акаша, сигурна ли си че не пишеш заглавие на съобщението в полето BCC?

# 2 208
Акаша, може ли на лс профила на потребителя?

Имам съобщение от потребител, но при опит да му отговоря ми изписва "Не е намерен потребител ...". Означава, че си е забранил ЛС-тата ли?

Не.

Цитат
Забранилите да получават ЛС имат ли възможност да изпращат такива? Thinking

Да.

# 2 209
  • В Космоса
Онна, пиша само в полето за отговор, никъде другаде.

Изпратих, Бубанка. Peace

# 2 210
  • София
Моля да коригирате бройката на известията ми. Показва с едно повече и когато са прочетени остава единицата.

# 2 211
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Цъкни си горе на профила, влез в "Известия" и виж там с розовкото "ново" в коя тема има редактирано мнение. Като влезеш в нея, единицата ще ти се изчисти. Peace

# 2 212
  • София
Оправи се. Simple Smile

# 2 213
Имам проблем с проверката на правопис. Излиза ми прозореца, но подчертава само първата дума и не ми дава никаква опция да продължа с проверката. Важи за всички браусъри, които ползвам (хром, файър фокс и модзила).

# 2 214
В прозореца за проверка на правопис виждате ли бутоните "Промени", "Промени всички", "Игнорирай", "Инорирай всички"? Ако не, "хванете" долната част от рамката на полето с левия бутон на мишката и дръпнете надолу, за да увеличите видимата част на прозореца.

# 2 215
Сега ще опитам. За това не се бях сетила, защото преди си се появяваха.

bouquet Стана  Embarassed.

# 2 216
Бях публикувала в темата за най-приятна и най-просташка реклама и поста ми го няма! Защо?

# 2 217
Последните десет дни нямате изтрит пост, но не съм ровила по-назад. Кога сте публикувала във въпросната тема?

# 2 218
Сутринта около 10 ч

# 2 219
Вероятно не сте натиснала бутон "публикувай" или сте затворила прекалено бързо прозореца след натискането на бутона. Нямате съобщение за грешка, публикуван или изтрит пост в съответната тема.

Общи условия

Активация на акаунт