BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 032
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 310
  • Вестерос
В предварителен преглед всичко беше Ок, но в поста ми текстът не се публикува 200, болдването изчезна, стоят обаче "кодовете" . Мина вече месец, май, от промените, а тези неща още не са оправени и се развалят редовно.

# 2 311
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И при мен все още не са активни тези функции.Минавам в старата и там оправям нещата.С центрирането също има проблеми.

# 2 312
  • Вестерос
Аз искам да знам също кога аджеба ще се оправи да може да не ти реже аватарът?

Захарче, не знам, но няма по-голямо малоумие все да се прескача от едната на другата версия. Когато нещо работи, тогава се пуска.

# 2 313
  • София
Кое ти реже аватара... не мога да разбера...

# 2 314
  • Вестерос
Kak koe?,Оразмерява го, не може като снимките да го направиш както искаш, прави го квадрат! Сега от старата версия си го слагах.

# 2 315
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз това че чудя,но все още работи и старата та е лесно.
Преди аватарите нали бяха 160 на 200.И с тези размери не може да се сложат в новата версия.Нали има тази "екстра" да се изрязват както и при качването на изображенията.Та когато е за аватарите ти ги реже в квадрат и стават 160 на 160.

# 2 316
  • София
Да де, просто вече не изисква правоъгълна, а квадратна картинка и нищо не се реже... не мисля, че това имат намерение да го "оправят", просто са променили формата.

# 2 317
И аз си качих нов аватар за секунди и не чаткам драмата. Преди беше едно рязане, оразмеряване, качване на друг сайт. Кому е нужна цялата тази хамалогия, че и била работела...

# 2 318
Установявам поредния резил!
Искам да направя анкета към тема. Както всеки път от сигурно 100 теми( !!!) насам, пускам анкетата, когато темата наближи 40 страници. И о, чудо! Не можете да пускате анкета заради изтекъл времеви интервал...
Браво, чудно! Поредното работещо нещо, което е променено незнайно защо и чисто интуитивно няма да върши никаква полезна работа! Чест и почитания за екипа!
Няма промяна по отношение на времето за редакция.
Уточнете коя е темата, за да проверим защо се получава това разминаване.

# 2 319
  • Mediterraneo
Човече, ще напиша тук това, което ми уточни на лични- че е грешка и ще се работи по нея. Защото иначе е само поредният засечен и описан тук бъг.

# 2 320
Да, и аз затова идвам Simple Smile
Няма промяна в тази функция при новата версия, включено е в списъка и ще бъде отстранено.
Благодаря за сигнала!

# 2 321
  • Вестерос
И аз си качих нов аватар за секунди и не чаткам драмата. Преди беше едно рязане, оразмеряване, качване на друг сайт. Кому е нужна цялата тази хамалогия, че и била работела...
Има драма за правещите аватари за половин форум! Картинката може да си я напаснеш да не е квадрат, аватарът не може като го качиш.....

# 2 322
Разбрах (уж), но нали ползвам само мобилната версия и забравих за китните премени на някои потребители. За такива като мен новата версия е идеална.

# 2 323
  • София
Ами ще си правиш аватара в квадрат предварително... сериозно не схващам проблема.
Ако вече искаш някакъв готов анимиран, правоъгълен аватар - да... но иначе....

# 2 324
Сигурно е зор да намираш подходящи правоъгълни аватари или пък нещо се омазва при качването. При условие, че един го прави, друг го качва. Явно има някаква драма, ама като не сме във филма, няма как да разберем съвсем...

Общи условия

Активация на акаунт