BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 048
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 325
  • София
Тиф ако ти си правиш аватарите, а не ползваш готови би трябвало да ти е все едно дали ги правиш предварително на 160/200 или 200/200, 160/160, 300/500 и т. н.

# 2 326
Ами ще си правиш аватара в квадрат предварително... сериозно не схващам проблема...
Да. Както преди ги правеха 160/200, сега ще задават по новия размер.
Преди много хора не можеха да си оразмеряват аватарите, да се регистрират по албуми, да взимат линк и да ги слагат тук. Сега според мен е по-лесно и ще могат да се справят и сами, без да се налага друг да ги прави.

# 2 327
Все повече ме дразни, че няма отделни бутони за нови отговори и за следени теми.

# 2 328
И мен това ми е голямата мъка плюс бутона редакция. Затова си ползвам старата версия.
На новата мобилна всичко зарежда в нов прозорец и е един ужас. Единственото подобрение, което виждам в мобилната, е това, че като тръгнеш да пишеш нов отговор, ти излизат мненията на другите потребители в темата както при пълната версия.

# 2 329
Ами ще си правиш аватара в квадрат предварително... сериозно не схващам проблема...
Да. Както преди ги правеха 160/200, сега ще задават по новия размер.
Преди много хора не можеха да си оразмеряват аватарите, да се регистрират по албуми, да взимат линк и да ги слагат тук. Сега според мен е по-лесно и ще могат да се справят и сами, без да се налага друг да ги прави.
Абсолютно не е необходимо оразмеряване в момента, достатъчно е картинката да е квадратна, може да е и с размер 400х400

Единственото подобрение, което виждам в мобилната, е това, че като тръгнеш да пишеш нов отговор, ти излизат мненията на другите потребители в темата както при пълната версия.
Ама не ти излизат целите. Ако мнението е дълго или има скрит текст, въобще не можеш да прочетеш цялото мнение.

# 2 330
Леле,не бях забелязала. Сега проверих и не излизат. Няма и как да заредиш цялото мнение.

# 2 331
  • България
Размерът май има значение.
На екрана на телефона, да не си помислите някакви други работи.  Flutter
При мен всичко излиза, цялото мнение, скрит текст.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 13:49 от MoiraineD

# 2 332
При мен не мърда поста, това, което се вижда и толкоз. През телефон с Хром, дисплеят все пак е 5,2", добър ли е като размер? 😁
Скрит текст:

# 2 333
  • ту тук, ту там
Ставаше въпрос, че не излиза цялото мнение в постовете, които се виждат под полето за отговор, докато пишеш такъв. Peace

# 2 334
Точно така! Не излиза цялото мнение на един потребител, ако е по-длъжко.

Бутон „Редактирай” в новата мобилна версия е моята най-голяма мъка 😥😥😥!

# 2 335
Ставаше въпрос, че не излиза цялото мнение в постовете, които се виждат под полето за отговор, докато пишеш такъв. Peace
Е, нали това обяснявам и аз. Thinking

# 2 336
  • ту тук, ту там
Е, нали това обяснявам и аз. Thinking

Ти да, но потребителката MoiraineD май не. Peace

# 2 337

Не става. Само това се вижда при писане на отговор.

# 2 338
  • България
За отговор, сега ще видя.
Четох някъде в темата (или в друга беше), че си оставят прочитане на темите за вечерта, когато ще влизат през лаптоп, защото не могат да отворят цялото мнение през мобилното приложение.
  Също и за този проблем:

При мен се отварят и първите постове.
  С лумията, с ОС win, не отваря скрит текст въобще, не само в отговор. newsm78
Обаче пък при отговор, отваря цялото мнение. Скритият текст пак си остава скрит. Това с Опера.
С експлорер - както при андроид.

Последна редакция: вт, 08 авг 2017, 15:08 от MoiraineD

# 2 339
  • гр. София
В камбанката не ми излизат новите отговори по тази тема.

И пак по въпроса с личните съобщения:

Когато натисна иконката с пощенския плик, защото искам да напиша ЛС, а не защото имам индикация за ново получено такова, се отваря прозорец, в който отново трябва да цъкна (върху текста "лични съобщения"), за да си вляза в пощата:

Не е ли възможно само веднъж да се цъка върху иконата с пощенския плик и това директно да отвежда в пощата? Намирам за абсолютно излишно и утежняващо да трябва да се цъка два пъти.

Общи условия

Активация на акаунт