BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 788
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 340
Това го писах вече за двойния клик с ЛС.
Ама то само там да е...

# 2 341
Зверски дразни липсата на възможност за писане на ЛС през мобилната😡Преди малко четох една тема,исках да пиша на съфорумка,но още като цъкнах на пълната версия и темата изчезна.Препрати ме на начална страница😠Трябваше да започна да търся през пълната версия къде е темата и тогава да пиша ЛС.Ами като не знаех къде да ровя за въпросната тема?Отказа се.Моля те Мамма,кажи кога ще ни спасиш от тези мъки😕Кога най-после ще оправите проблема🤔

# 2 342
  • гр. София
Ама то само там да е...

Извинявай, че и аз повтарям, но не съм прочела, че вече си писала.

Личните съобщения са ужасно неудобни в този си вид - и за писане, и за четене. Едно безкрайно цъкане. Намирам ги за крайно нефункционално направени.

# 2 343
  • София
Зверски дразни липсата на възможност за писане на ЛС през мобилната😡Преди малко четох една тема,исках да пиша на съфорумка,но още като цъкнах на пълната версия и темата изчезна.Препрати ме на начална страница😠Трябваше да започна да търся през пълната версия къде е темата и тогава да пиша ЛС.Ами като не знаех къде да ровя за въпросната тема?Отказа се.Моля те Мамма,кажи кога ще ни спасиш от тези мъки😕Кога най-после ще оправите проблема🤔
То за имане има как да се пишат съобщения през мобилната, но е много неудобно...

# 2 344
  • Бургас
Ама то само там да е...
Точно. Ужасно. И много досадно.
Двойният клик много ме дразни.

Последна редакция: ср, 09 авг 2017, 01:10 от Мон...

# 2 345
честито на екипа и на посетителите!
новият дизайн е супер! сигурен съм, че  с времето ще става все по-добър.

# 2 346
  • София
Има ли причина форумът да изглежда така:

Мобилна версия.

# 2 347
  • София
УжасТ е! Направо боде очите... Cry

# 2 348
Има ли причина форумът да изглежда така:

Мобилна версия.
Със същия проблем идвам и аз....
Мобилна версия

# 2 349
От браузъра е, при мен на Мозила се губят част от нещата.

# 2 350
Хром ползвам аз....
Само тук във форума е така. Имах отворени   страници от сутринта,  бутоните бяха нали, след рефреш - изчезнаха.

# 2 351
Хром ползвам аз....но не е от браузъра.
Само тук във форума е така. Имах отворени   страници от сутринта,  бутоните бяха налични, след рефреш - изчезнаха.

# 2 352
И моята мобилна версия изглежда така. Аз обаче карам по интуиция - натискам на бялото поле, където би трябвало да е стрелката за отиване към нова страница и готово. Няма ми знака на менюто, но на мястото на камбанката стои само червената точка и ползвам нея. Същинска врачка станах, а даже успях с "напипване" и да редактирам.

# 2 353
Хелп!!!И аз съм в потрес от мобилната😲Карам по спомен,но така вече съвсем не ми се влиза в Мамата😞При писане на отговор също всичко е изчезнало🤔😕

# 2 354
И аз тук със същата "придобивка"
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт