BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 831
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 355
Същата работа е и при мен.
Да не пиша колко полезни мнения натиснах без да искам, защото ми "скачаше" екрана, след това голям зор докато поправя грешката.

# 2 356
  • София
При изтриване на кеша (а това всеки нормален човек го прави редовно) отново се появяват мигащите въпросителни!

# 2 357
При мен беше така снощи , но днес вече се оправи ( имам предвид изчезването на камбанката и другите неща в горната лента )

# 2 358
  • София
Вчера забелязах проблем с търсачката.
Търсех темата за Дубай. Актуалната в момента е 13-та. Но както и да търсех – със или без филтри, останалите след 7-ма не се появават в резултатите.

# 2 359
Писала съм веднъж в една тема от Семейни отношения, постоянно ми излизат съобщения, че ня кой публикува в нея, а това вече не ме интересува.
Какво да направя, за да спра известяването към мен (горе в камбанката в дякно),че някой публикува в тема с мое участие?

# 2 360
  • Телиш/Плевен
Писала съм веднъж в една тема от Семейни отношения, постоянно ми излизат съобщения, че ня кой публикува в нея, а това вече не ме интересува.
Какво да направя, за да спра известяването към мен (горе в камбанката в дякно),че някой публикува в тема с мое участие?
Ето:
Скрит текст:
От менюто най-горе вляво ->

избираш „Нови отговори“  ->

И след това:

# 2 361
При мен в мобилната няма никакви бутони също, освен Отговори и червената точка при камбанката.
Цъкам по памет. Ми интуитивно е 😂

# 2 362
Изпълзяха бутоните и при вас ще се появят Grin

# 2 363
И при мен мобилната изглеждаше така снощи.

# 2 364
При мен тази сутрин, но за кратко. Дано този бъг означава, че се работи и скоро ще има подобрен вариант на мобилната версия!

# 2 365
Лале, от мобилната не се вижда кошчето.

# 2 366
Аз в мобилната и в старата версия не знаех как да спра следенето на дадена тема (в която съм участвала и ме известява за нови отговори). Правех го от пълната версия (като работя на компютъра), а дали в старата е имало вариант, а аз не съм разбрала - не знам.

# 2 367
Прикачането на снимка от телефона през мобилната версия си е истинско ходене по мъките Angry След третия неуспешен опит се отказах.

# 2 368
Въобще не е проблем това, има къде по сбъркани неща...
За 5 секунди става, ето

# 2 369
Аз досега се борих да копирам снимка.

В новата версия къде излизат нотификациите за редактирано мнение?
Цъкнах на старата версия днес и ми излезе съобщение, че имам 3 непрочетени мнения, като цъкнах на известия видях, че са редактирани.
Надявам се да ме разбрахте какво имам предвид, не съм по обясненията.

Общи условия

Активация на акаунт