BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 832
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 370
Ами не си по обясненията... Joy

# 2 371
Въобще не е проблем това, има къде по сбъркани неща...
За 5 секунди става, ето

При теб става за пет секунди, при мен не става.

# 2 372
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В новата версия къде излизат нотификациите за редактирано мнение?
Цъкнах на старата версия днес и ми излезе съобщение, че имам 3 непрочетени мнения, като цъкнах на известия видях, че са редактирани.
Надявам се да ме разбрахте какво имам предвид, не съм по обясненията.
Аз те разбрах.
В камбаната няма ли ги и за коя версия питаш - настолна? Мобилна?
Нямам такива теми с редактирано мнение в момента, че да погледна. Rolling Eyes

# 2 373
За настолна.
На новата версия не излизат известия, ако някой, в някоя тема е решил да редактира мнението си, същата функция си работи в старата версия, днес го забелязах това, не че е от голяма значение, но просто реших да пиша.

# 2 374
Каква е тази функция, аз пък дори не знам?

# 2 375
За настолна.
На новата версия не излизат известия, ако някой, в някоя тема е решил да редактира мнението си, същата функция си работи в старата версия, днес го забелязах това, не че е от голяма значение, но просто реших да пиша.

Да, в новата версия не излизат такива известия (поне в мобилната). Лично за мен това е от полза!

# 2 376
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз пък винаги проверявам каква редакция е правена. Явно вече няма да мога.

В тази връзка огледах какво излиза в профила ми в новата версия. В резултат станах разногледа. И объркана защото не намерих никаква логика в начина, по който излизат подредени темите. Например в "Теми с мое участие" най-първа излиза тема, в която съм писала преди около месец и след това няма нова активност в нея. Едва ли и ще има. На второ място излиза тема, в която съм писала примерно преди 3 седмици, а от седмица не е писал никой. На трето място излиза настоящата тема, в която преди сегашния пост днес писах и друг. На четвърто място излиза тема, в която пиша, ако не всеки ден, то през ден. На пето място излиза тема, в която съм писала преди два месеца и от месец никой не пише. ... И т.н., и т.н. Заглавията на темите започват съответно с буквите Д, Н, В, О, К ... Дати на пускане на самите теми са 5 юли, 11 юли, 10 юли, 7 юли, 27 юни ... Съответно списъкът съдържа заглавията без данни за нови мнения, последно мнение, брой страници и т.н. Същото е със "Следени теми".
Пази боже да се опитам да намеря нещо през профила си!  ooooh! ooooh!

# 2 377
Признавам си, че настоящата тема престанах да я следя преди десетина дни и не зная дали е коментирано. В мобилната вересия в момента не работи менюто, което излиза от трите точки срещу името на автора на мнението. Нали от там излизаше "информирай модератор".

# 2 378
Признавам си, че настоящата тема престанах да я следя преди десетина дни и не зная дали е коментирано. В мобилната вересия в момента не работи менюто, което излиза от трите точки срещу името на автора на мнението. Нали от там излизаше "информирай модератор".
Да, от трите точки се избира.
Какво съобщение ви дава?
Сега пробвах и работи.

# 2 379
  • в сърцето на един мъж...
Позачудих се тия дни да не е излязла в отпуска бг мама, а се оказа, че не ми праща известия за темите Simple Smile Едва си намерих профила, че и съобщения за теми, които съм чела. 20 теми, в които е писано, по 70-80 отговора и нито едно известие

# 2 380
Сега вече и при мен работи. Просто нямаше никаква реакция. Все едно не съм го натиснала. Странно ми се стори и реших да споделя.

# 2 381
  • в сърцето на един мъж...
Продължава да не известява за нови отговори в теми, даже и когато съм писала отново в тях.

# 2 382
Честно казано, не знам, включих се доста късно тук. Но ми се върти, че при докладван проблем за новата версия в темата за въпросите към администраторите, човекът беше насочен към тази тема... Ще е доста неприятно да те пращаш да се оплачеш тук, пък никой да не поглежда...

# 2 383
  • Sofia
Темата се следи непрестанно.
Имаше моментен проблем с функционалността "анонимен" в някои случаи при мобилната версия.
Вече е решен.

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 17:05 от Tatti

# 2 384
  • Sofia
Чудесно, че се включи, Татти!
Благодаря за отстранения проблем!
Честно казано, аз се успокоих след твоя пост.

Общи условия

Активация на акаунт