BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 020
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 280
Аз днес исках да заредя всички страници в тема на новата версия, за да търся с ctrl f,но не открих как става. Може ли помощ?

И аз пробвах безуспешно преди време.

# 2 281
Опитах се да намеря текуща тема, за да не ровя да я търся в нейния раздел, тъй като няма нови отговори и не ми излиза, но търсачката ми каза, че няма намерени резултати. И това не се случва за първи път и само за тази тема, просто сега реших да пиша. Всъщност, конкретно за търсенето на тази тема, последната тема, която намира е 327, от 328 до 333 казва "0 резултати". Така е и за други търсени номерирани теми, намира десетина теми назад, но не и последните.
И аз за този проблем влизам да пиша, днес го установих.

Аз днес исках да заредя всички страници в тема на новата версия, за да търся с ctrl f,но не открих как става. Може ли помощ?
Ако става дума за пълната версия - под заглавието на темата има 3 точки, като ги натиснеш излиза "Отпечатай".

# 2 282
Благодаря! Изобщо нямаше да се сетя.

# 2 283
  • София
И аз да пиша за търсачката отново. В новата версия ми намери 4 резултата и понеже бях сигурна, че съм срещала думата повече пъти минах на старата и ... резултатите там са 15.   ooooh!

# 2 284
  • Вестерос
Не съм чела последните 3 страници, но да кажа, че

Днес на компютър-лаптоп нямам опция за центриране на текста.

# 2 285
  • Телиш/Плевен
Казаха, че търсачката все още не е напълно готова (мисля, че Бубанка го написа).

# 2 286
  • Испания
  Да.     

Вероятно работи, така като е вероятно и аз да съм пълен олигофрен и да не знам как да я ползвам.

Не, не сте "пълен олигофрен", просто аз съм се заблудила, че търсачката е напълно готова, за което се извинявам!  bouquet

# 2 287
Казаха, че търсачката все още не е напълно готова (мисля, че Бубанка го написа).
Мерси! Не чета темата, само минавам да се оплаквам и следя малко след това за отговор на проблема ми.

# 2 288
То няма и нищо за следене. Бъговете са надлежно описани, чакаме разрешаването им..

# 2 289
  • България
Признавам, че мобилната версия ми допадна.  Grinning
Рядко ползвах старата мобилна, обикновено минавах на пълната версия, но снощи четох малко през телефона и даже писах в тема.
Нищо не ми подскача, отварят ми се целите мнения.
На лаптопа продължавам със старата версия.
По-красива ми е  Grinning.

# 2 290
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Опитах се да намеря текуща тема, за да не ровя да я търся в нейния раздел, тъй като няма нови отговори и не ми излиза, но търсачката ми каза, че няма намерени резултати. И това не се случва за първи път и само за тази тема, просто сега реших да пиша. Всъщност, конкретно за търсенето на тази тема, последната тема, която намира е 327, от 328 до 333 казва "0 резултати". Така е и за други търсени номерирани теми, намира десетина теми назад, но не и последните.
...
Това е така и в старата версия.  Peace
Питала съм преди време в темата "Въпроси към модераторите и администраторите" и Татти ми е отговарял. Обяснението е, че търсачката търси в архивната информация на сървъра. А тя се обновява примерно веднъж на 24 часа. Всичко текущо в момента все още не е влязло в онзи "архив", поради което и няма как да бъде намерено с търсачката. Аз например търсех тогава нещо по специфична дума, която видях написана 3-4 часа по-рано.
Съжалявам, ако преразказът ми не е терминологично издържан. Embarassed
П.П. И още нещо се сещам. Търсачката май изобщо не може да открива нищо от сложеното в скрит текст. Thinking newsm78

# 2 291
  • Телиш/Плевен
Ето го конкретното обяснение за търсачката:

Търсачката работи на база индексиране, което минава през нощта.
Търсейки вчера публикация от същия ден, то тя още не е била индексирана.
Днес, търсейки и през бързото търсене в темата, и чрез разширеното търсене, визираната от Вас публикация излиза в резултатите.

Както и по-горе писах, предвижда се до няколко месеца изцяло преработване на търсачката с цел подобряване както на скоростта, така и на точността и.

# 2 292
  • София

Ако питаш за пълната версия - при бутоните в темата, под и над отговорите,  - Отговори, Следи, Сърчице и не знам какво си има едно многоточие - като цъкнеш на него има Отпечатай.

# 2 293
Къде е в новата версия опцията за спиране следенето на тема?

# 2 294
Много неприятна е идеята да се внесе като промяна това - като се пише пост и се натисне "Предварителен преглед", и има линк в поста, линкът да се отваря в същия прозорец като следваща стъпка. Отварям линка да проверя наред ли е всичко с него и после натискам Х да го затворя, да, ама съм си затворила цялата страница на форума, защото преди линкът си се отваряше в нов подпрозорец...  Няколко пъти така пиша, пиша, слагам линкове, подреждам и при първото проверяване дали с линковете всичко е както трябва, за да не редактирам, по навик натискам Х и писането ми отива по дяволите. Умнооо... Close

Общи условия

Активация на акаунт