BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 212 023
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 265
  • Варна
И аз не разбрах защо си мислиш, че през лаптопа ще я отвориш Grinning

# 2 266
И аз не го отварям от компютъра.

# 2 267
  • София
И аз
Дори през компютъра не отваря целия, освен ако не съм на пълната версия

Явно има и късметлии, ще се надявам. :търкалящи се човечета:

# 2 268
  • в морето до колене
На мен също ми направи впечатление, че в мобилната версия не се "разгъва" цялата публикация в теми, в които има анкети. Става дума за всяка първа публикация на всяка страница от темата.
Вчера си направих труда да пробвам с няколко теми - навсякъде беше така.

# 2 269
  • София
Отваря се
За лаптоп: www.bg-mamma.com/?topic=982578
За мобилни: http://oldm.bg-mamma.com/?topic=982578

# 2 270
  • някъде
От къде да изпратя съобщение на потребител, с когото не сме си разменяли лични досега???
Ще си спестя коментара за новата мобилна версия, но е лудост да се чувстваме като малоумни и то вече толкова дълго време.

# 2 271
Освен да минеш на старата мобилна версия и да издириш потребителя или на пълната версия и да направиш същото, не виждам друг начин..

# 2 272
В профила на потребителя:

# 2 273
  • някъде
При мен излиза това

Може би трябваше да поясня- от мобилната версия.

# 2 274
Ами вече няколко пъти се пише, че от моб.версия засега не може да се пращат ЛС.

# 2 275
Д и д и,

Трябва да отбележа, че мобилната версия е още в процес на разработка (личните съобщения и др.). Старата мобилна версия е достъпна на адрес http://oldm.bg-mamma.com/

# 2 276
Днес често ми се случва да "отворя" тема и се появява бяло поле. Налага се да изляза от страницата и пак да кликна на темата и едва тогава е както трябва.

# 2 277
  • някъде
Ами вече няколко пъти се пише, че от моб.версия засега не може да се пращат ЛС.
Явно не може да се пращат ЛС-та на някой, с когото не си си писал, а за тези, с които имаш вече лични съобщения- не важи.
....но пък там пак те прехвърля автоматично в старата.....абе, мазало голямо...както и да е- написах и ника и изпратих...

# 2 278
Опитах се да намеря текуща тема, за да не ровя да я търся в нейния раздел, тъй като няма нови отговори и не ми излиза, но търсачката ми каза, че няма намерени резултати. И това не се случва за първи път и само за тази тема, просто сега реших да пиша. Всъщност, конкретно за търсенето на тази тема, последната тема, която намира е 327, от 328 до 333 казва "0 резултати". Така е и за други търсени номерирани теми, намира десетина теми назад, но не и последните.

Скрит текст:

Може да се пращат ЛС от мобилната, ама доста сложно...„

Подскачането на страницата при писане на мнение, ще се оправи ли някога?

# 2 279
Аз днес исках да заредя всички страници в тема на новата версия, за да търся с ctrl f,но не открих как става. Може ли помощ?

Общи условия

Активация на акаунт