BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 612
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 685
Възможността за редактиране я има от самото начало. Явно сега си я открила Simple Smile.

Нищо не е оправяно по мобилната версия, откакто е пусната, с изключение на преместването на иконите и името на бутон „Полезно”.

# 2 686
Качването на снимка е променено. Сега се качва цяла, а ако искате да я режете, вие си я намалявате. Преди трябваше да се отвори, за да се качи цяла.

# 2 687
Не съм качвала снимки, та не съм разбрала за промяната. По ми е лесно с линкове, заради липсата на възможност за скриване текста.

# 2 688
Ами да... пиша си [spoilеr] на ръка всеки път...😕

# 2 689
За снимките - видях, че вече се зареждат в цял размер. Хубаво, но идеята беше, който желае,  да има възможност да я изреже и това да остане като втора опция. Сега опитах, не става. Беше удобно, избягваше се хостването.

# 2 690
Става изрязването. Разбира се, трудно е, но при добър инат след 5 опита става...😁😁

# 2 691
  • Вестерос
През телефона беше ад оразмеряването при качване,добре,че са го махнали за първа опция.

# 2 692
Може би съм пропуснала, но да си кажа за ЛС от РС.

• Ако просто искам да видя личните си съобщения и натисна пощенския плик, получавам съобщения - че нямам ново ЛС и отделно линк, който би ме отвел да видя старите. В старата версия директно се отваряха всички ЛС и нямаше нужда от допълнителни кликвания
  • При писане на отговор, не се вижда текста на полученото съобщение. Ако искам да си припомня текста, на който съм тръгнала да отговарям, трябва да отварям нов таб, да си гледам полученото, да се връщам в отговора, за мен това е изключително неудобно. Може би е от късата ми памет, но в старата версия е удобно и практично
  • за камбанката - Ако искам да видя нови публикации в теми, в които съм писала, се изисква да скролвам нагоре надолу, да се появи скрилата се камбанка. Като пък я натисна, ако преди това не съм рифрешнала, то темите които се визуализират са от предходен активен екран, та се налага първо рифреш, там където съм, после скрол нагоре, да се появи камбанка, после чак да кликна веднъж върху нея и накрая се добирам до списък с теми, в които съм писала. Много, много пъти по-неудобно, поне за мен.
Разбира се, има и някои удобства, но все пак ако не споделяме, какво според нас ни затруднява, няма как да има обратна връзка.

За мобилната, даже се чудя, да споделям ли (извън споменатите проблеми), или да изкачам новата мобилна  newsm78 Joy newsm78, айде, ще изчакам Simple Smile.

# 2 693
  • София
Да споделя нещо, което вчера ми направи впечатление в настолната версия. Исках да си разчистя списъка със следени теми. Влязох в него, скролнах надолу, махнах темата, която вече не искам да следя и страницата се върна на първата в списъка. И така с всяка премахната тема. Доста е досадно и неудобно, още повече, че не излизат на страници и скролването е дълго, а и губиш докъде си стигнал.

# 2 694
За първи път използвах новите емотикони. Досега смятах, че са ужасни. Грешала съм - трагични са. Освен, че са безумно неугледни, са толкова дребни, че трябва да се въоръжа с две лупи, за да ги разгледам. Толкова ли е сложно да се върнат старите емотикони? Едва ли е нещо, което отнема два месеца? Или поне да имаме избор кои да ползваме, ако толкова държите да ни мъчите с новите и да ги има.

# 2 695
  • Вестерос
? пак се появиха на Следи и сега на Участник! До кога така?

# 2 696
  • София
Бъг ли има или аз нещо не съм добре? Пускам нова тема, в която част от текста е с променен шрифт към по - голям и когато дам на предварителен преглед всичко е ок, но като пуснах темата и какво да видя: текста не е уголемен, а кода // се вижда - защо?

# 2 697
Дара, доколкото разбрах технически няма как да върнат старите емотикони Sad Т.е те работят само със старата платформа, а с новата са несъвместими :-/

# 2 698
Бъг ли има или аз нещо не съм добре? Пускам нова тема, в която част от текста е с променен шрифт към по - голям и когато дам на предварителен преглед всичко е ок, но като пуснах темата и какво да видя: текста не е уголемен, а кода // се вижда - защо?
От доста време е така. На предварителен преглед шрифтът излиза увеличен, като публикувам - се вижда кодът без промяна в големината на шрифта.

# 2 699
  • София
От доста време е така. На предварителен преглед шрифтът излиза увеличен, като публикувам - се вижда кодът без промяна в големината на шрифта.
Ааа, не знаех, благодаря. Аз по принцип си карам на старата версия, защото новата е ужасна за мен, но т.к. пускам нова тема и реших, че е по-добре да е на новата версия, за да не се "омаже" нещо когато махнат старата версия изцяло.
---------------------------
Не разбирам, защо пуснаха тази недовършена и недоосмислена боза, след като основни финкции в нея не работят?!?!?RageScreamHands Minus1

Общи условия

Активация на акаунт