BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 214 972
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 745
  • София
Боже  doh , преди беше 100 пъти по-лесно. Мерси!  Hug
Те много неща бяха по-добре, ама кой да помисли.

# 2 746
Боже  doh , преди беше 100 пъти по-лесно. Мерси!  Hug

Хич не искате да се усъвършенствате, значи! Grinning

# 2 747
  • Вестерос
Не сме модерни просто Grinning

# 2 748
  • София
Какво ще кажете тоя плаващия квадрат с човката в дясно дето ми плава по екрана да го преместите някъде на друго място. Например горе в другия скриващ се екран.

# 2 749
Моля да ми помогнете как да намеря в новата версия къде е списъка с приятелите ми? Доста рових, но не се ориентирах къде са.

# 2 750
Общ преглед на профила - Приятели

http://www.bg-mamma.com/?action=profile;sa=editBuddies

# 2 751
В мобилната от вчера, от време на време вече прочетени мнения от теми, в които пиша, си стоят в списъка с нови мнения след неколкократно отваряне на страницата, в която са и съм ги прочела.

# 2 752
На мен пък често ми се случва, докато ми се публикува мнението да ми изпише, че има "един нов отговор", а всъщност е моето мнение. Хем ми стои вече най-отгоре, а същевременно се публикува (не е изчезнал прозорецът).

# 2 753
И аз с няколко чуденки...
Мобилната нова версия:
- 1вото съобщение никога не ми зарежда Покажи цялото (ако е по-дълго) - на всички следващи отговори работи.
- понякога ми се публикува отговор докато пиша, преди да натисна публикувай.. Дори съм спирала да пиша на средата на пост и се отказвам да го пускам, при което той вече е там, макар да съм излязла просто от полето за писане и не съм натиснала Публикувай
- не ми излизат известия за нови ЛС
- за да видя известия за теми, в които съм писала, трябва да рефрешна 2-3 пъти, въпреки че на камбанката стои точка, темите излизат чак след неколкократен рефреш
- в предложени, нови и нам какви си теми в началто ми стоят едни и същи постояно.
И как да напиша на някой ЛС, изобщо не намирам?
Пълно смути... Искам си озъбеното зелено човече...

# 2 754
В мобилната от вчера, от време на време вече прочетени мнения от теми, в които пиша, си стоят в списъка с нови мнения след неколкократно отваряне на страницата, в която са и съм ги прочела.
И при мен се получи същото.

# 2 755
  • Вестерос
    На мен пък често ми се случва, докато ми се публикува мнението да ми изпише, че има "един нов отговор", а всъщност е моето мнение. Хем ми стои вече най-отгоре, а същевременно се публикува (не е изчезнал прозорецът).
    Почти всеки път!

# 2 756
    • София
    И при мен често.

# 2 757
    Сдобих се с непрочитаем по-дълъг първи пост от нова страница на темите при четене през мобилната! Да ми е честит 😁

# 2 758
    Дългите първи постове в мобилната не се отварят. И не става въпрос за първия пост в темата, а за всяка страница с дълъг първи пост на нея.
    На мен не ми се отварят емотиконките в мобилната. Има ли друг да не му се отварят?

# 2 759
    Охо и като имаш късмет твой пост да се падне първи на страница в текуща тема в мобилната, не работят трите точки горе в дясно, съответно не може да редактираш.

Общи условия

Активация на акаунт