BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 214 961
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 865
При мен повече от седмица е така, само на е мейл виждам, че има ново ЛС.
Но ми се струва, че няма никакъв смисъл да се съобщава за проблеми  Stop Не се работи по тях, явно други са приоритетите, а не потребителския комфорт.

# 2 866
  • София
При мен повече от седмица е така, само на е мейл виждам, че има ново ЛС.
Но ми се струва, че няма никакъв смисъл да се съобщава за проблеми  Stop Не се работи по тях, явно други са приоритетите, а не потребителския комфорт.
smile3513 и какъв точно смисъл има от тази тема, която скоро ще наброи 200 страници ...

# 2 867
Аз пък идвам да благодаря, че са оправили проблема с неразгъваемия първи пост Hug

# 2 868

Аз пък идвам да изразя за пореден път възмущението си, че все още  преминаването от мобилната към пълната версия отвежда на началната страница на форума, а не в темата. Крайно време е някой да се включи и да каже кога точно мислят да го оправят #Cussing out

# 2 869
Аз пък идвам да благодаря, че са оправили проблема с неразгъваемия първи пост Hug

Този проблем дали наистина е оправен? Сега влизах в една стара тема да проверя, че в другата тема потребителка се оплака и видях, че постовете не се четат. Няма логика да е така само за стари и заключени теми.

# 2 870
Често попадам на двойни постове.

# 2 871
  • София
Че и тройни  Peace

# 2 872
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Че и тройни  Peace

И теми Grinning в препоръчаните.
При мен не се разгъват постовете.

# 2 873

Този проблем дали наистина е оправен? Сега влизах в една стара тема да проверя, че в другата тема потребителка се оплака и видях, че постовете не се четат. Няма логика да е така само за стари и заключени теми.

Хмм, май не е оправен... Просто темата, която следя този път е създадена БЕЗ анкета и затова се заблудих...

# 2 874
За пореден път ми се случи да не мога да кача изображение през новата версия. Наложи ми се да се върна към старата и тогава стана.

И отново при публикуването на това мнение ми излезе, че има нов отговор, а такъв няма.

# 2 875
  • Sofia

Хмм, май не е оправен... Просто темата, която следя този път е създадена БЕЗ анкета и затова се заблудих...
Вече би трябвало да е оправен и да разгъва първата публикация независимо от наличието или липсата на анкета.

# 2 876

Вече би трябвало да е оправен и да разгъва първата публикация независимо от наличието или липсата на анкета.

Благодарим за отговора!А относно ЛС в новата мобилна версия?Кога ще има?Щом е сложено поле 'полезно' под публикациите,защо не сложите и ЛС😉😁

# 2 877
Използвам случая да информирам, че през следващата седмица се очаква публикуването на голям ъпдейт, съдържащ както отстраняване на бъгове в мобилната и десктоп версията, така и допълнителни функционалности за мобилната версия. След публикуването им промените ще бъдат описани детайлно в нарочната за целта тема.

# 2 878
Преди месец казаха след две седмици ЛС, да не стане пак така?

# 2 879
Нека сме оптимисти.

Общи условия

Активация на акаунт