BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 214 964
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 895
Може ли да сложите хиксче на линка  "Към старата версия" до камбанката горе в дясно, и който не смята да се връща повече в старата версия, просто да изключи тази възможност и да не я вижда? Няколко пъти ми се случва вместо камбанката да натисна този линк, и определено ми пречи на интуитивното използване на камбанката.

# 2 896
Хайде Бг-мамма,сложете опция за ЛС на мобилната версия най-после,моляяяя😕Поне кажете ако това никога няма да се случи,че да не се надяваме😞

# 2 897
Казаха хората, че ще стане тези дни. Ха дано!

# 2 898
Тези дни, навярно към Коледа, както вървят нещата. Wink

# 2 899
.... определено ми пречи на интуитивното използване на камбанката.

Какво точно означава да използваш камбанката интуитивно, както и целия форум впочем  newsm78

# 2 900
Имам дежавю. Нали го оправиха това с първия пост на анкетите?
При мен вчера не се разгъваше 1-ви пост на тема с анкета, не смея да съм категорична, че днес не съм отваряла през мобилно у-во, може пък да е оправено, кооооолко му е.

# 2 901
Беше оправено, когато Татти писа, че е оправено. Но за момента си е развалено.

# 2 902
  • София
Може ли да сложите хиксче на линка  "Към старата версия" до камбанката горе в дясно, и който не смята да се връща повече в старата версия, просто да изключи тази възможност и да не я вижда? Няколко пъти ми се случва вместо камбанката да натисна този линк, и определено ми пречи на интуитивното използване на камбанката.
Да, но както ти без да искаш си се върнала в старата версия, така ако го направят други могат да си изключат случайно възможността да се върнат. За мен предложението не е удачно. Ползвам новата версия, но от време на време се връщам в старата за неща, които тук още не работят както трябва.

# 2 903
  • Испания
Търпението ми сериозно започва да се изчерпва. От няколко дни трябва да кликвам по десет пъти, за да вмъкна картинка /от компютъра/. Излиза надпис, че в момента услугата е недостъпна. А другата услуга, с линк, пък в този момент хич и не работи и не ме отразява. Губя си времето в кликвания, докато публикувам това, което искам.

Ето и сега: Грешка 1827: Тази услуга е временно недостъпна.
Моля, опитайте по-късно.

Нарочно се мъча с новата версия, защото в един момент другата ще изчезна. И да скачаме, и да не скачаме.

Нито текст се оцветява, нито съществува в новата версия вариантът за публикуване на задраскан текст. Толкова месеци минаха...

Известна съм сред приятелите ми с пословичното търпение, ама и то си има граници.

И най-вече ме вбесява липсата на обратна връзка. Все едно сме някакви досадници, които никой не отразява.

# 2 904
.... определено ми пречи на интуитивното използване на камбанката.

Какво точно означава да използваш камбанката интуитивно, както и целия форум впочем  newsm78
Все пак разбрахме, че съществува поне един потребител, който е доволен от новата версия и я използва интуитивно.
А за мен пък ако може да има хиксче за новата версия, и докато не я оправят, да не я виждам, че ми пречи на използването на форума.

# 2 905
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз се върнах към старата версия. Peace Когато всичко е вече наред с нея ще я ползвам.

# 2 906
Наистина липсата на обратна връзка е най-дразнеща, но все пак знаем, че до седмица (месец) ще има промяна и освен да я изчакаме, друго не ни остава.

# 2 907
  • Ямбол
Най-после имаме вече бърза редакция.
Сега, ако може и при цитиране да не ме праща в полето за отговор, а в бърз отговор, ще бъде още по-чудесно.

# 2 908
  • София
Защо Бързият отговор се сгърчи така на половина под полето на постовете, кому пречи да си е със същата ширина, като всичко останало?

# 2 909
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Направо като на божия благодат гледам на появилата се бърза редакция. Laughing
Няма нужда да е голяма и широка, колкото другите бутони. Peace

Сега, ако може някак, някъде, да се появи и списък на последно активните теми в целия форум, а не само в моите групи ....  Praynig

И, естествено, личните съобщения да добият човешки и употребяем вид.

Общи условия

Активация на акаунт