BG-Mamma се променя. Запознайте се с новата визия и функционалности

• 215 684
  • 4 118
  •   1
Отговори
# 2 955
  • Испания
    Снощи дълго време ми излизаше надпис "Грешка. Съобщението, което се опитвате да цитирате не съществува", когато кликвах на бутона "Цитирай".

Продължавам да получавам имейли с 15 и повече минути закъснение след публикуване на поста на потребител.

При кликване на линка от новия имейл ме праща в началото на страницата, а реално постът е в средата или след средата на страницата.

Сега виждам, че и бутонът "Вмъкни списък" не работи.

# 2 956
Вчера през новата версия не можах да публикувам изображение, а като минах на старата се получи.

В профила при добавяне на потребител към списъка с блокирани потребители надписа, който излиза е "Игнрорирай", а не "Игнорирай".

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 13:01 от *Avalon*

# 2 957
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В новата версия при цитат, в който има текст в кавичики, при цитирането и публикуването въпросните кавички се превръщат в набор от латинското им име и други препинателни символи.

# 2 958
  • София
Как мога да видя историята на коментарите ми. Както и на някои потребители. Получавам л.с и искам да разгледам с кого си пиша. Коментарите ми помагат. Основно пиша в здравните теми и въпроси са доста лични.

Колкото до новата версия. Ужасна е. Неудобна и сива.

# 2 959
  • София
Как мога да видя историята на коментарите ми. Както и на някои потребители.
Профил - Публикаци

# 2 960
  • Ямбол
През личните не може да се отвори профила.
Копирай си името на подателя в търсачката и дай търсене по потребител, там ще видиш профила и съответно публикациите.

# 2 961
  • Sofia
Цък върху аватара -> Публикации.

# 2 962
Цък върху аватара -> Публикации.
А от мобилната версия предвижда ли се?

# 2 963
Здравейте,
От седмица имам проблем с новата версия на лаптопа (windows7).
Не успявам по никакъв начин да вляза. При получаване на мейл за нов отговор в следена от мен тема, при кликване на прочети се отваря прозорец, в който най-горе има лента търсене в bg-mamma. Колкото и да се опитвам да затворя търсенето - не успявам. В центъра на екрана има надпис "Започнете да пишете...". За съжаление, не успявам по никакъв начин да се преборя с този екран. Не съм сигурна, че ме разбирате, но много се надявам на някого да се е случило и да може да ми помогне (не мога да прикача снимка, за съжаление).
На десктопа на работа нямам проблем да отворя която и да е страница.
В момента пиша от старата версия, но наистина е досадно да не мога да отварям от мейла, а да трябва да влизам специално в старата версия чрез един специален линк.

# 2 964
С хикса в горния десен ъгъл не успявате ли да затворите полето за търсене?

# 2 965
Нали няма да махате напълно старата версия?Старата ми харесва много повече!!!

# 2 966
С хикса в горния десен ъгъл не успявате ли да затворите полето за търсене?

За съжаление, не е активен и по никакъв начин не мога да го затворя. Точно затова търся помощ.
Отстрани вдясно стои лента от съобщения за наличието на нови отговори в следените от мене теми. Кликвайки върху някое съобщение, то изчезва, но нищо на екрана не се променя. (Би трябвало да ме прехвърли в темата, предполагам, но екрана си стои празен.)
Много неприятно, ако старата версия изчезне, за мене bg-mamma просто изчезва на домашния лаптоп при сегашното положение.
Нямам никаква идея как се случи - просто изведнъж, без никаква промяна в навиците ми.
Благодаря много за съдействието

П.С. Сега погледнах в съобщенията в старата версия - двете теми, на които преди малко кликнах в новата версия, за да проверя още веднъж какво се случва, преди да пиша, в момента стоят като прочетени, както и предполагах. Но реално не съм успяла да ги видя на екрана си.

# 2 967
С какъв бразузър сте?
Изчистете кеша и ако положението остане същото, опитайте с друг браузър на лаптопа.

# 2 968
С Mozilla Firefox.
Благодаря за предложението, довечера ще опитам и ще се обадя какво е станало.
Приятен ден!

# 2 969
  • Куциндрел
Защо от старата версия прикаченото изображение не се изобразява коректно, а от новата това става?
Трябва да се превключва м/у двете версии и да се редактира публикацията белким се види gif-чето.

Общи условия

Активация на акаунт