Електронни четци - тема XX

• 67 200
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Всичко смятам,че е било до настройка.Ето клип как е в момента което смятам за нормално.
https://photos.app.goo.gl/pGAlKPPKpoWUaVol2

# 601
  • София
дам, изглежда си ок Simple Smile

# 602
  • София
При Paperwhite 3 ако четеш  нормално, опреснява на нова глава. Т.е. може и 20стр да минат, като не се забелзват остатъци от стари букви.

# 603
  • Хасково
Имаме нов Paperwhite при стартиране иска регистрация. Име акаунт в Amazon с нова или със съществуваща е по-добре да го активираме?

# 604
Моят акаунт е пълен с книги и задължително нов бих го регистрирала към същия акаунт за да имам достъп до тях. То и да нямаше, пак не виждам смисъл от нов акаунт специално заради четеца.

# 605
  • град-държава
Здравейте,
Бехте ли ми препоръчали модел Киндъл? Нямам време да чета темата, а трябва да реша днес, защото искат да ми направят подарък за празниците, а човекът не може да прецени кой модел, защото не чете е-книги.
Благодаря предварително.

# 606
  • София
Зависи какво искаш да има. Ако искаш да е само с тъч екран и подсветка - Пейпъруайт. Ако искаш бутон, тъч и подсветка - Киндъл Оейзис или Воядж.
Ако не искаш нито бутони, нито подсветка, а само тъч - Киндъл Бейсик, който е и най-евтин.

# 607
  • град-държава
Да, за Пейпъруайт мислех и аз. Благодаря.

# 608
Здравейте.Бихте ли ми препоръчали kobo glo hd или pokebook lux 3 .Благодаря Ви предварително

# 609
Идвам да се похваля с Оазис. На пръв поглед е невероятен, много ми харесва, даже искам да го полазвам без калъфче, защото е много малък и удобоен за четене така, но ще преценя с времето как е. До сега бях с Пейпъруайт модел от 2013 и не, че се е развалил или нещо (а пък майка ми да намаже с един четец, а не само да си ги разменяме), просто реших, че е време за промяна и много добре ми добре този Оазис.

# 610
Здравейте! Имам Kindle Glare 7th Generation и от няколко дни имам проблем. Неиска да се свърже нито с компютъра, нито с лаптопа, просто не го откриват. Също така немога да изтрия книгите от него... Като задържа на книгата за пръв път мога да я изтрия и след като уж се е изтрива тя просто слиза по надолу в списъка...

# 611
  • София
Идвам да се похваля с Оазис. На пръв поглед е невероятен, много ми харесва, даже искам да го полазвам без калъфче, защото е много малък и удобоен за четене така, но ще преценя с времето как е. До сега бях с Пейпъруайт модел от 2013 и не, че се е развалил или нещо (а пък майка ми да намаже с един четец, а не само да си ги разменяме), просто реших, че е време за промяна и много добре ми добре този Оазис.

Честито!
И аз се надявам в скоро време да сменя моята петица с Оейзис.

# 612
Здравейте,
Имам  Kindle Paperwhite, от който до днес бях изключително доволна. Сега, обаче не мога да го отключа, по никакъв начин не мога да скролна. Поради тази причина не мога и да рестартирам. Не е изпускан или удрян.
Някой, ако има идея как да оправя проблема, ще съм много благодарна. Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря, не изчетох цялата тема.

# 613
  • София
Отдолу, точно до входа за кабела, има копче. Натисни и задръж (мисля, че беше около 40 сек.), за да рестартираш устройството.

# 614
Отдолу, точно до входа за кабела, има копче. Натисни и задръж (мисля, че беше около 40 сек.), за да рестартираш устройството.
Много ти благодаря! Така направих и се оправи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт