Домакини 62 / Лятото ни е добре

• 53 734
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Привет момичета,аз по задачи крача и само ви чета.
Тия жеги не ми се отразяват нещо добре. newsm78
Хортензия понеже си ми на близо ще те викам да помагаш тогава.А за операцията-стискам палци всичко да мине бързо и леко. Hug
Ма ко  с тия ваши ремонти...а това как така го има изложено ,пък не налично.Рови в нета поне ще си спестиш обикалянето.Като харесаш нещо тогава ходи да го видиш на място.
На нас ни доставиха спалнята ама има разминаване ,едно ми се показа на място ,друго ни доставиха.Няма и механизмите че ще използвам мястото от долу като ракла.Хубаво че не ми е спешна,обаче като си уддържах парите за механизмите се разсърдиха,че не съм плащала цялата сума.Е как да я платя като и те не я доставят цялата както се разбрахме.А дадох поръчка преди 20 дни. Crossing Arms Сега остана само да поръчам дограмата  и почваме ремонта.
Деборана бързо да се оправяш ,че в тая с болно гърло....
Ние вчера се отдадохме на ето това.Ама майка брала та се забравила.Правихме доматено пюре,обаче  тая огромна тава не побра сока,та и доматен сок пълних в бутилки.Пак забравих да снимам машината.Ама ето снимка от работния процес,днес на почивка сме се отдали .А вън е адска  жега.
Скрит текст:

# 211
Аз сурови домати не ям, но тая тава така ме съблазни, че ми иде да дойда с хляб и да топя, топя, че да се наям юнашката!

# 212
  • при късмета
То и в нета гледах за портманто и брошури на всички мебелни магазини ми пристигат през седмица, обаче не ме устройва. Така или иначе пак трябва да ходя на място, защото на гардероба никога не казват дали е наистина гардероб или просто висок шкаф за обувки с рафтове, а не с шината за закачалки. А на мен ми е по-важен гардероба, не толкова шкафа за обувки.
За това и това, което е на корпуси ме устройва повече, защото например на това, което харесах щяхме да вземем само 2 от 4 части.
Писе, голямо производство върви при вас.
На лютеницата на мен най-са ми сръткави доматите. Затова не ги ползвам Joy И за готвене се отказах да слагам, просто не мога цял ден, че в някои случаи и повече само с това да се занимавам. Да не говорим колко цапат.
Деборана, да оздравяваш бързо.
Аз стигнах до аквариума, изкъпвам се и излизам.
Вчера с цялото обикаляне по мебелни и строителни верги, забравихме да минем на едно място, а на 50м. от нас има мебелна къща, та сега ще прескоча

# 213
Добро утро и честит понеделник!

# 214
Добро утро и от мен!

# 215
  • Бургас
Здравейте и от Бургас!
Да е спорна седмицата на всички и да няма болести! Hug
Аз няколко дни имах гости от Варна-сестра ми,майка и двете ми племеннички и затова нямах време да пиша.Малко се изморих,все пак съм домакиня,но беше прекрасно.Все едно се завърнах в детството си,не бяхме се събирали отдавна под един покрив. Grinning
Мъжът ми отиде за риба в Гърция и така направо възможно да се случи цялото това щастие. hahaha

Гледам за зимнина си говорите.Майка ми докара и тя едни кофи с домати от мястото на татко,тез хора си мислят,че съм консервно фабрика.Ако не успеем да ги изядем и аз запретвам ръкави.

Хубав ден желая на всички.Днес ми е последен спокоен ден и утре се връща съпружието. Close

# 216
  • при късмета
Какъв дъжд с градушка ни валя!
По прозорците водата се стичаше все едно някой полива с маркуч отвън. Направо на водопад, не бях виждала подобно нещо.
Славе, браво за хубавото изкарване
Портманто май си намерих, ще видим.
Дамаска също си намерих да претапицират холната гарнитура, останаха ми первазите, че май цвят какъвто ми трябва няма да намеря.
Обаче до където я докараме. Тази събота ако не свършим коридора окончателно, за следващата седмица резервирах пак да мръднем за няколко дни. Добре, че вече съм дзен и хич не ме притеснява кога ще свърша коридора Joy

Гушки на всички, отивам да слагам шефа да вечеря Hug

# 217
Добро утро!
Успешен ден!

# 218
Добро утро!
Ма ко, къде ще ходите?

# 219
  • при късмета
Добро утро!
Вио, на Бнско ще ходим.
Тази година не можахме да почиваме по-дълго някъде и сега като изпадне дупка гледаме да мръднем.

Още пия кафе и не знам какви да ги подхващам днес

# 220
Къде, къде?
И ние там щяхме да ходим тези дни, но май ще е другата седмица.

Силно, ама много силно ти препоръчвам да се разходите(с колата, естествено) до хижа Вихрен. Малко преди нея е Байкушевата мура, а точно под нея на един голям завой е едно заведение. Там всичко е много, много вкусно и домашно. Бирата се изстудява в планинска студена вода, а манджите, скарите, са най- вкусните, които съм яла. Та боб, та лютеница, та кюфтенца.....

# 221
  • при късмета
В Зара.
А печата за връх Вихрен, в хижа Вихрен ли е? На какво разстояние е? Сега се ориентирам в неделя като тръгнем от там какво можем да обиколим за печати. Ако можеш да ме ориентираш ще съм много благодарна.

Някой знае ли как трябва да гледам люти чушлета в саксия? Вчера взех от тези лилавите, мъжа ми ги хареса, че са доста люти. Знам, че растението трябва да изкара едните чушки, после като се оберат да мине известно време и тогава тръгват нови цветове и връзват. Питането е колко светлина и вода му трябва? И все пак да обирам ли чушлетата или да си стоят на растението?

# 222
Не знам къде е печата. Няколко пъти отиваме до хижата, но никога не сме питали. Иначе на 5-10 минути от хижата може да отидете то Рибното езеро. Много е близко.
Другите неща от книжката с печати ще ги откриете много бързо. Всичко е около площада.До черквата е и паметника на Неофит Рилски. Ние не си падаме по механи и не мога да дам отзиви за такива.

# 223
  • при късмета
Храната не е проблем, ще сме на олинклузив. Ще търсим къде да хапнем чак като обиколим и преди да тръгнем към София, така, че сигурно от твоето предложение ще се възползвам. Най-вероятно в тази посока ще тръгнем и без друго, заради печата.

# 224
А през Благоевград за другите печати ще минете ли?

Общи условия

Активация на акаунт