Тия жеги не ми се отразяват нещо добре.

Хортензия понеже си ми на близо ще те викам да помагаш тогава.А за операцията-стискам палци всичко да мине бързо и леко.

Ма ко с тия ваши ремонти...а това как така го има изложено ,пък не налично.Рови в нета поне ще си спестиш обикалянето.Като харесаш нещо тогава ходи да го видиш на място.
На нас ни доставиха спалнята ама има разминаване ,едно ми се показа на място ,друго ни доставиха.Няма и механизмите че ще използвам мястото от долу като ракла.Хубаво че не ми е спешна,обаче като си уддържах парите за механизмите се разсърдиха,че не съм плащала цялата сума.Е как да я платя като и те не я доставят цялата както се разбрахме.А дадох поръчка преди 20 дни.
Сега остана само да поръчам дограмата и почваме ремонта.Деборана бързо да се оправяш ,че в тая с болно гърло....
Ние вчера се отдадохме на ето това.Ама майка брала та се забравила.Правихме доматено пюре,обаче тая огромна тава не побра сока,та и доматен сок пълних в бутилки.Пак забравих да снимам машината.Ама ето снимка от работния процес,днес на почивка сме се отдали .А вън е адска жега.
И за готвене се отказах да слагам, просто не мога цял ден, че в някои случаи и повече само с това да се занимавам. Да не говорим колко цапат.