Мерси за палците, момичета, аз затова ви и казах - знам че сте добронамерени и наистина ни мислите доброто

Обаче котките са по оградите и дърветата.Орязах здравата катерещата бяла роза,която цъфти с хиляди цветове.Сега съм надрана здравата.
. Хайде момиче, изпочупих съдовете, батисах на хората зъбите... Как се работи със стиснати палци 
Когато привършат ремонтните дейности, може и лента да режете.

Нали съм ви се оплаквала, че тук непрекъсното разни летящо-пълзящи твари нападат пакетираните храни, след като са отворени. Като цяло държа вече всичко в херметически буркани или в зип-плик, ама пак няма пълно избавление. Ще правя тази сутрин кифличките от рецептата на Мими, отварям кутийката с бакпулвера и хоп, изненада. Нападната от гадовете... Хвърлих го, ама не мога отида до магазина, че чакам чистачката. Е, ще ги направя друг път, сега реших да направя кифлички от тестото за памук погачата. И май нещо го изпортих, не знам какво, но съм сигурност не е елестично тесто. Мда... Абе като не ти е ден, не ти е! Сега смятам нищо да не правя.

Усетих се аз, ама късно. Тук използвам едно брашно за хляб с голямо глутеново съдържание. Винаги си приготвям посоченото количество брашно по рецепта, но го слагам на порции като непрекъснато проверям за консистенцията. Нали миксер ми го меси. И никога не поема цялото количество, ако течността е точно по рецепта. Винаги остават по няколко лъжици брашно. Е, този път набутах всичкото и то стана еднооо, не е за разправяне. Както и да е, ще направя нещо друго.