ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #1 [246]

• 55 465
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
нормални са бе, борчески JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

ваййй Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye    виж ти, виж ти Bowtie

# 526
нормални са бе, борчески JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

ваййй Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye    виж ти, виж ти Bowtie

какво му се кефиш бе? Stuck Out Tongue Winking Eye нали не го Аресваше? Joy

мутренски кажи напраУ JoyJoy мноУ са му хубави ушите Heart

# 527

Галкаааа Heart мноУ женско присъствие ще има около батЮ бе. Joy то руси, червенокоси, чернокоси... Joy Да остави някоя и за Чачи Stuck Out Tongue Winking Eye

дур, бе сестро,  Heart Eyes Heart Eyes Hug единия като страда и другия ли требе   Laughing Laughing

Една радост имам за сега на хоризонта и тя все още не е сигурна - пазърлъка не е налице още  Praynig Praynig

Crazy Crazy Crazy

# 528

Галкаааа Heart мноУ женско присъствие ще има около батЮ бе. Joy то руси, червенокоси, чернокоси... Joy Да остави някоя и за Чачи Stuck Out Tongue Winking Eye

дур, бе сестро,  Heart Eyes Heart Eyes Hug единия като страда и другия ли требе   Laughing Laughing

Една радост имам за сега на хоризонта и тя все още не е сигурна - пазърлъка не е налице още  Praynig Praynig

Crazy Crazy Crazy

е, то нормално да са мноУ жените бе, нали ще си има харем JoyJoy
Джансула ли ти е радостта? Stuck Out Tongue Winking Eye Или Фахрието? Stuck Out Tongue Closed EyesJoyJoy

# 529
кво, кво... кой задушава батЮ  Rolling EyesRolling Eyes
а за Чачи не щем женско присъствие.... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes 

забравила съм, че не харесвам абито Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes   лятото често ме връхлита амнезия Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
JoyJoyJoyJoy

# 530

Crazy Crazy Crazy

е, то нормално да са мноУ жените бе, нали ще си има харем JoyJoy
Джансула ли ти е радостта? Stuck Out Tongue Winking Eye Или Фахрието? Stuck Out Tongue Closed EyesJoyJoy

Въх! Че и го написа даже  Shocked Ама разбира се, че Джансула... чучулигата не я щем да ни пее.  Тая година вече бяхме наказани с Маша, стига ни толкова  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 531
а за Чачи не щем женско присъствие.... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes 

забравила съм, че не харесвам абито Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes   лятото често ме връхлита амнезия Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
JoyJoyJoyJoy

JoyJoyJoy амнезия я връхлитала Joy

Джансула, Фахрието, Елчин и още 3-4 дето не ги знам ги спрягат за харема в новия сериал на батЮ Joy

абе няма да се отървем от женско присъствие и около Чачо. Joy

Галка, дур бе. Може Маша във филма да се е представила добре Joy

# 532

JoyJoyJoyJoy

JoyJoyJoy амнезия я връхлитала Joy

Джансула, Фахрието, Елчин и още 3-4 дето не ги знам ги спрягат за харема в новия сериал на батЮ Joy

абе няма да се отървем от женско присъствие и около Чачо. Joy

Добре, добре... колко да е  добре  Laughing Laughing Laughing Те предвидливо екипа в изтеклите снимки ни я показаха каква е - жена с работно облекло жълто кво ти говори  Joy Joy Joy Joy айретен я записали в резюмето, че ще го играе шарлатанка  Laughing Laughing Laughing

# 533
Маша била JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy  оххх беее JoyJoyJoy

# 534

Добре, добре... колко да е  добре  Laughing Laughing Laughing Те предвидливо екипа в изтеклите снимки ни я показаха каква е - жена с работно облекло жълто кво ти говори  Joy Joy Joy Joy айретен я записали в резюмето, че ще го играе шарлатанка  Laughing Laughing Laughing

JoyJoyJoy а ашк с батЮвия герой ще има ли шарлатанката?

Ще се чуе какво е, ама много лошо, че турските филми явно много си ги пазят, щото излизат в нета с месеци след премиерата. Angry  
Хората хакнаха серии на троновете и сценарии за следващия сезон, а ние Делибала го чакахме няколко месеца Joy
Аз ще го гледам филма, само да излезе. Гледам, че са снимали и в Москва. Grinning

# 535

от пръв поглед Laughing Laughing ми той крадец тя шарлатанка  Laughing Laughing Laughing

Във вас ми е надеждата, ако нейде го отърват филма да свирнете  Praynig Hug Hug

# 536

от пръв поглед Laughing Laughing ми той крадец тя шарлатанка  Laughing Laughing Laughing

Във вас ми е надеждата, ако нейде го отърват филма да свирнете  Praynig Hug Hug

само да го докопам Hug

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 22:46 от Ани (Aniska)

# 537
Здравейте Hug
До кога, Чачи, ще кисне в Истанбул, обикаляйки ресторантите????? Толкова е дебел станал, че ушите му се не видат JoyJoy
Да вземе да заминава за ЛА, за ЮК/UK, да понаучи, още малко, английски, като няма нов проект - за сега!
Лека нощ Sleeping

# 538
  • ... да усещаш мириса на море ...

Ми кЪ, баш ашкЪ ще е Wink

от 26 май 2013

doh ма те са играли заедно в Анадолски орли ...

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 00:14 от tara_lezhka

# 539

Ми кЪ, баш ашкЪ ще е Wink

JoyJoyJoyJoy

след рибката JoyJoyJoy
Малкия Езелчо беше на премиерата на Делибала. Май нещо кариерата му не върви много добре за съжаление. Мноог ме кефи мен. И наистина има някаква прилика с батЮ.

Да, играли са в орлите. Joy ама тогава е нямало инстаграм сигурно Joy

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 23:28 от Ани (Aniska)

Общи условия

Активация на акаунт