ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #1 [246]

• 55 416
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Хади, честито! Чачо и той се произнесе по въпроса. Ще има проект с Нетфликс Party Party Party

https://www.instagram.com/p/BXxbLeZgFKh/?taken-by=cagatayulusoy
За какво му беше преди три дни да разправя, че няма проект   Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Мда... лигльо... Но за пръв път май прави такова изявление, ако не ме лъже паметта.

Сега и за бореца може да се окаже вярно Joy
Нищо чудно  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Сега е по-близо до бореца, отколкото до младежа - пътешественик  hahaha hahaha hahaha

# 586
Хади, честито! Чачо и той се произнесе по въпроса. Ще има проект с Нетфликс 2018 Party Party Party

https://www.instagram.com/p/BXxbLeZgFKh/?taken-by=cagatayulusoy

баси кефаааааааааааа Stuck Out Tongue Winking Eye бравУС Чачи! Нека му дишат праха всички останали. JoyJoy

Джадъъ, не му викай лъжливо копеле Rage

Ани Blue Heart, можеше да се измъкне по много начини, а не да казва, че няма проект...
какво значение има какво е казал? JoyJoy Ще участва в проект на най-голямата интернет платформа, в 140 държави .. останалото няма значение. Това е голяма крачка за него. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 587
какво значение има какво е казал? JoyJoy Ще участва в проект на най-голямата интернет платформа, в 140 държави .. останалото няма значение. Това е голяма крачка за него. Stuck Out Tongue Winking Eye

и после ще вземе Оскар Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesTrollfaceTrollface

# 588

и после ще вземе Оскар Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesTrollfaceTrollface

не, няма да вземе Оскар, може да вземе Еми. Stuck Out Tongue Winking Eye Пари ще вземе със сигурност и ще го види цял свят. Колко турски актьори, а още по-малко актриси могат да се похвалят с това? Joy

# 589
  • Яко в Матрицата...

Ай дано да вземе и Оскар, и Златен Глобус, и... Пеперуди... Joy

Ани, за мен има значение Peace

# 590

Ренко  Blue HeartBlue Heart  не му ли свикна? 
добре, че не го питат как се казва, че и за това ще излъже LaughingLaughingLaughing

ЕМИ щял да вземе
JoyJoyJoyJoyJoyJoy
вярно, че е голям успех, ади почерпи Misc GhostMisc GhostTadaTadaTadaTadaTadaTada

# 591
Юридически, докато няма подписан договор, няма... договор.. няма проект!
Така, Чачи, няма как да е излъгал.
Ето защо си остана в Истанбул, и никъде не замина. Чакал е Пончик, да се спазари с арабите! Не му е било лесно!
Онази вечеря в Soho house, може би е била част от пазсрлъка!
Честито на всички

# 592

Какво значение има по-точно? Hug

За мен важното е, че не се оставя на течението. Можеше да си снима боза след боза. Да си дреме при БТЕ... баба Едже все щеше да му спретне някоя лигава история... да играе някой красавец, да сменя партньорките само...  сигурно е могъл да остане там. Ама не иска явно. Пончик ли го съветва, не знам .. но който и да е - да е жив и здрав. Наистина мисли за кариерата му. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук пише, че сценаристите ще са Ерджан Мехмет Ердем и Пънар Булут. За втората пише, че е писала Езел и Сускунларите. Stuck Out Tongue Winking Eye Същото пише и Ранини. Явно това е пуснато от О3 медия. Stuck Out Tongue Winking Eye

Браво бе Чачииииииииии HeartHeartHeart

Поздрави от Нетфликс Турция.

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 14:58 от Ани (Aniska)

# 593
  • Яко в Матрицата...
Да, може би трябваше да свикна покрай това, че послъгва, че тренира и се грижи много за себе си, и т.н., ама ей на -
 ще ми се да е по-идеален, отколкото е... Stuck Out Tongue Winking Eye

Юридически може да няма подписан договор, може де факто да няма проект, но след като знае какъв е интересът към него, можеше да каже много неща - от това, че в момента има няколко предложения, до това, че не иска да говори по този въпрос, защото е суеверен. Нейсе, на хаир да е! Аз също много се радвам, че не избира да е като всички останали в тази индустрия в Турция, че ще работи с такъв гигант като Нетфликс, че отново поема риск... Да видим дали всичките новини, които излязоха, ще се окажат истина Joy

# 594
  • Sofia, Bulgaria
Да, може би трябваше да свикна покрай това, че послъгва, че тренира и се грижи много за себе си, и т.н., ама ей на -

Юридически може да няма подписан договор, може де факто да няма проект, но след като знае какъв е интересът към него, можеше да каже много неща - от това, че в момента има няколко предложения, до това, че не иска да говори по този въпрос, защото е суеверен. Нейсе, на хаир да е! Аз също много се радвам, че не избира да е като всички останали в тази индустрия в Турция, че ще работи с такъв гигант като Нетфликс, че отново поема риск... Да видим дали всичките новини, които излязоха, ще се окажат истина Joy

В Ранини казват,че договорът е подписан през май 2017г. Grinning

http://www.ranini.tv/haber/26149/1/netflixin-ilk-turk-orijinal-d … gatay-ulusoy-oldu

# 595

Ама как чаровно лъже, а? JoyJoy е, не е идеален, кой от нас е? Joy

Това вече е истина. За пехливанина може да се окаже лъжа. Joy

аз се кефя, че сценаристите са писали подобни сериали като изброените. Stuck Out Tongue Winking Eye не съм ги гледала, но съм чувала хубави работи. Joy

В Ранини казват,че договорът е подписан през май 2017г. Grinning

http://www.ranini.tv/haber/26149/1/netflixin-ilk-turk-orijinal-d … gatay-ulusoy-oldu

Договорът между О3 медия и Нетфликс е подписан през май. Тогава хората го обявиха и тук се коментираше.

# 596

Мамин сладък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За хубавата новина " Хип, хип, урааа!  Party Party Party Party Party

Хади бакалъм, Чачуни!  Hug Hug Hug Hug

# 597

След Оскарите за "Лала  ленд". Миналата година. Scream Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мерси, и без Оскар, ще си го харесваме Heart Eyes

# 598
  • Яко в Матрицата...
Ани, аз визирах хаберите за този проект - като актьорския състав например Wink

# 599
Това вече е истина. За пехливанина може да се окаже лъжа. Joy

аз се кефя, че сценаристите са писали подобни сериали като изброените. Stuck Out Tongue Winking Eye не съм ги гледала, но съм чувала хубави работи. Joy

добри бяха...  дано и сега напишат добър сценарий Hands FacepunchHands FacepunchHands Facepunch
ще почерпиш ли най-после или аз да водя стадото гъски Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт