Априлки 2018

• 66 742
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Ох и на мен ужасно ми се гади непрекъснато , а в края на седмицата сме за няколко дни и на море аз само ще лежа сигурно. Едва едва хапвам нещо. Дано скоро отшуми при всички ни! 💋

# 211
Момичета, дръжте се! Аз вчера влязох в 8 г.с. и гаденето отшумява!
На преглед съм чак на 8ми Септември, а дотогава трябва да се омъжа хихих Simple Smile
Подуват ми се краката и не знам как ще си обуя токчетата!

# 212
Гаденето и при мен се появи за съжаление.....
За сутрешното май намерих лек - просто хапвам един-два залъка нещо солено 30 мин след като си изпия хаповете и преди да ми се е догадило и след това вече си продължавам с кафе и после закуска. Така до след обяд нямам проблем, но след като ям на обяд пак ми става гадно.... Но ако се оставя гладна (а аз обичам да ям след като съм огладняла много) положението става още по-нетърпимо, затова не се оставям да огладнея напълно и минава по-лесно.

# 213
И аз съм с гадене 😂 сутрин бързо минава, но на обед ям ли - държи докато заспя. Сега взех Гастротус сироп да помогне с киселини и по добро храносмилане ама за сега няма ефект. Утре влизам в 7г.с. Дано до около седмица мине.

# 214
  • Sofia, Bulgaria
Момичета, кога се появи това гадене? Аз карам 5 г.с (4+3 съм) и като изключим придърпванията, които имах и сега се появяват периодично, непреодолимото желание за сън и честото пишкане, нищо ми няма. Ох нямам търпение за преглед в петък вече да видя и аз поне сакче! Simple Smile

# 215
Здравейте, прекрасни мами! Днес бяхме на преглед,а бебчо е в 8г.с.+1д.,НО една ужасна киста, разваля цялата ми радост! Кистата е с размери 3,42/4,13см.,а док. ми  изписа да пия кистоп! Мамита,които имат повече опит-моля помагайте! Не знам какво да правя да пия ли лекарството,което е уж на билкова основа или да не го почвам изобщо!!! Док. го изписа,защото на предния преглед (преди 2 седмици) кистата беше с размери 0,77/0,48см. и след 2 седмици...доооста е пораснала!!!

# 216
Здравейте някоя от нас пие ли огестан.На мен ми го изписаха. На 29.08.17 съм в преглед

# 217
Момичета, кога се появи това гадене? Аз карам 5 г.с (4+3 съм) и като изключим придърпванията, които имах и сега се появяват периодично, непреодолимото желание за сън и честото пишкане, нищо ми няма. Ох нямам търпение за преглед в петък вече да видя и аз поне сакче! Simple Smile

И аз нямам нито гадене, нито киселини, нищо. Единствено отпадналост, сънливост, като теб често пишкане и това е. Чудя се нормално ли е Thinking

# 218
  • UK
Гаденето не е задължително и липсата му не ни прави по-малко бременни😀 аз съм в пета седмица и като изключим сънливостта (но може и да е от времето в Лондон и многото работа) не се чувствам никак по-различно.

# 219
Smiley Така е, да.. Ама като чета тук и слушам познати всяка и е зле и повръща и се позамислям, въпреки, че знам, че не при всички ги има тези симптоми. На мен корема ми е доста надут през повечето време, направо понякога се плаша все едно съм в трети-четвърти месец... а е така от преди 2-3 седмици още
Ох Sweat Smile първа бременност и за всяко нещо се шашкаме

# 220
  • Шумен
И аз нямам други симптоми освен отпадналост и сънливост ☺

# 221
  • Пловдив
Здравейте, прекрасни мами! Днес бяхме на преглед,а бебчо е в 8г.с.+1д.,НО една ужасна киста, разваля цялата ми радост! Кистата е с размери 3,42/4,13см.,а док. ми  изписа да пия кистоп! Мамита,които имат повече опит-моля помагайте! Не знам какво да правя да пия ли лекарството,което е уж на билкова основа или да не го почвам изобщо!!! Док. го изписа,защото на предния преглед (преди 2 седмици) кистата беше с размери 0,77/0,48см. и след 2 седмици...доооста е пораснала!!!

Здравей,
И на мен одеве ми видя доктора една немалка киста на десния яйчник,но според него нямам нужда от медикамемти и до 4-тия месец трябва да изчезне.Била в следствие на бременността.Аз съм в 6седм и 6 ден.

# 222
  • Пловдив
Здравейте някоя от нас пие ли огестан.На мен ми го изписаха. На 29.08.17 съм в преглед

Аз ☺
Но го почнах на своя глава.И днес бях на лекар и тръгна да ми изписва фолиева киселина и аз му споделих,че пия Огестан и той каза " Чудесно".
Попитах го има ли значение какво е,а тпй мк каза че няма никакво значение,важно е да има прием на фолиева киселина.
🙄

# 223
  • София
Ох, успокоих се, когато видях, че не съм единствената без гадене и киселини. От няколко дни се чудя дали в нормално, но явно наистина при всяка протича по различен начин. Вече съм в 7г.с. и вчера видяхме сърчице! 😍

# 224
  • София
Здравейте, на всички бъдещи мами! Записвам се и аз сред вашите редици Simple Smile. Двете чертички ги видях за пръв път преди седмица с много ранен тест и много бледа втора черта. Вчера сутринта повторих теста и втората чертичка си се появи съвсем ясна, а днес е деня на НЕочаквания ми МЦ. Калкулатора ми сметна 4 г.с + 2 дни и вероятен термин на 30.04. 2018. Бих искала и мен да добавите  към фейсбук групата ако е възможно. Имейла ми е marinela.mihaylova@windowslive.com

Общи условия

Активация на акаунт