На море в България 2017г. - 3

• 107 535
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте и от мен! Да попитам за  плажове на Обзор, смятаме другата седмица да отидем и на нашето море. Благодаря предварително Simple Smile
Какво по точно Ви интересува? Плажът е един с дължина около 10 км. В южната му част е тесен, а в централната и най-вече северната много широк. Като се влиза в морето в началото има леко вдлъбване и после пак става плитко, но като цяла морето не е плитко.

# 151
Здравейте момичета, да попитам  има ли някой завърнал се от Томас Резиденс, Нестинарка? Интересуват ме цените да плажа и описание на ол инклузива. С малко бебе на годинка сме. Принципно вече яде всичко, но ако знам повече за храната, мога да реша какво да й нося. Благодаря! Flowers Hibiscus

# 152
Здравейте, предстои да пътуваме с нощен влак до Бургас и ще имаме престой няколко часа там. Бихте ли ми посъветвали на кой бургаски плаж да отидем или кои бургаски забележителности да видим. Благодаря ви предварително!

# 153
  • София
Здравейте, предстои да пътуваме с нощен влак до Бургас и ще имаме престой няколко часа там. Бихте ли ми посъветвали на кой бургаски плаж да отидем или кои бургаски забележителности да видим. Благодаря ви предварително!

Бургаския плаж като че ли в по-северната си част е по-добър, някъде в района на Уиндсърф клуба.
Наблизо е и фестивала на пясъчните фигури.

# 154
На 5 мин пешеходно разстояние от ЖП гарата ви е южния край на морската градина и плажът пред нея .Също и централната улица.Разходете се ,чудесен е градът.Миналия месец отидох предубедена ,шумен голям град ,но останах приятно изненадана .Хареса ми много.
Искам да питам по запознатите ,има ли къде да се хапва във Влас?На плажа?В курорта ,препоръчайте ми?!Не ми се готви Wink !

# 155
Здравейте момичета, да попитам  има ли някой завърнал се от Томас Резиденс, Нестинарка? Интересуват ме цените да плажа и описание на ол инклузива. С малко бебе на годинка сме. Принципно вече яде всичко, но ако знам повече за храната, мога да реша какво да й нося. Благодаря! Flowers Hibiscus
Миналата година бяхме там. Апартаментите са хубави и удобни. Има поддържана поляна пред хотела за игра на децата. И до тук хубавото. Храната е от евтини продукти, бедна и еднообразна. Предимно полуфабрикати. Не става за 1 г. дете определено. Нямаше плаж на хотела, този който е най-близо е каменист, мръсен и неохраняем. Ол инклузива е закуска, обяд и вечеря. Сладолед от 16.00 до 17.00 и евтин български наливен алкохол няколко вида. Бих отишла пак, но ако има вариант само нощувка без храна......

# 156
Благодаря  Flowers Cherry Blossom

# 157
Някой да е посетил скоро Синята лагуна в Приморско?

# 158
Как решавате кога ще ви е почивката? Когато се падне отпуската или си избирате дата, когато ще е хубаво времето?
Всеки ден гледам времето за август и всеки ден различно го дават. Не мога да реша. На всичкото отгоре и цял август ще е облачно. Frowning1

# 159
  • Резерват "Северозапад"
Това къде го видя newsm78....те не могат за 1 седмица напред да уцелят на 100% времето, та за месец ли Mr. Green
Избирам датите според свободното време на мъжа ми и според цикъла - моя и на щерката, колкото и странно да звучи Joy

# 160
В един сайт има времето за всеки град. И всеки ден е различно и съм се побъркала. Joy
Накрая няма да отидем никъде. Няма места в хотела, който исках. Даже вече гледам и други курорти и не знам къде.

# 161
И аз според цикъла - може да не изглежда като кой знае какво, но за мен е важно...Исках да отида на една определена екскурзия в чужбина (която се провежда почти всеки месец, не е нещо особено), но се отказах, защото датите в брошурата са така подбрани, че все съвпадат с моите, чак ми стана смешно, като видях...  Има значение и кога е отпуската на хората с които ще ходя.

# 162
  • There I was on a July morning
Тази година резервирах още февруари месец, така че нищо не можех да предвидя. Но познавам хора, които тръгват в последния момент, без предварителна резервация и си намират квартири - в Несебър, Созопол или някое друго местенце. Peace

# 163
Ходим винаги края на юни, началото на юли на море и началото на септември. Първото море тази година го бях капарирала преди Коледа. Времето си е на късмет. Но досега повече от 1 лош ден не сме имали. На работа вече ми знаят графика, който е съобразен естествено с естеството на работата ми.

# 164
Резервирам според цикъла и според това ,кога вземаме аванс или заплати .А също така предпочитам  до  25 юли вече да сме минали морето

Общи условия

Активация на акаунт