На море в България 2017г. - 3

• 107 497
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
На мен и е много странно за какви цени говорите... Излиза, че ние сме се прецакали, като сме резервирали през формата на хотела, така ли? Влизах в сайта на визит и там цените бяха същите, а нямаше места. Нормално е да резервирам през формата на хотела, като съм си мислила, че е все едно дали от там или ще се обадя. И през ум не ми е минавало, че по телефона е по-евтино. И какво мога да направя в случая?
Не сте ме разбрала! Цените в сайта на Съни Турс може и да са същите, но СЕГА! През декември, януари и т.н. са с отстъпка от 20 до 30 % за различните хотели. Освен това редовните клиенти на ТА получават и допълнителна отстъпка в размер до още 3%, т.е. цената която е посочена на сайта на Съни Турс се намалява с тези например 33%. За Казабланка мисля, че беше с 23%. С приближаването на летният период тази отстъпка намалява и за Казабланка последно беше 15%. Не казвам, че като сте ползвали формата на хотела сте платили повече, в сравнение с това ако се бяхте обадили по телефона. Казвам, че аз когато съм изпуснала ранните записвания и реша да отида някъде, обичайно звъня направо в съответният хотел. Каквато цена ми обяват такава, но тя винаги е по-висока в сравнение с тази по време на ранните записвания. Сега няма какво да направите. В момента няма кой да Ви направи каквато и да е било отстъпка, т.к. сме в най-активен сезон и хотелите са пълни, както е видно и за Казабланка. Вие сама казвате, че от хотелът са Ви дали по-ниска цена, така че не виждам къкъв Ви е проблема. Просто се насладете на почивката си! bouquet

# 196
  • София
На мен и е много странно за какви цени говорите... Излиза, че ние сме се прецакали, като сме резервирали през формата на хотела, така ли? Влизах в сайта на визит и там цените бяха същите, а нямаше места. Нормално е да резервирам през формата на хотела, като съм си мислила, че е все едно дали от там или ще се обадя. И през ум не ми е минавало, че по телефона е по-евтино. И какво мога да направя в случая?
Не сте ме разбрала! Цените в сайта на Съни Турс може и да са същите, но СЕГА! През декември, януари и т.н. са с отстъпка от 20 до 30 % за различните хотели. Освен това редовните клиенти на ТА получават и допълнителна отстъпка в размер до още 3%, т.е. цената която е посочена на сайта на Съни Турс се намалява с тези например 33%. За Казабланка мисля, че беше с 23%. С приближаването на летният период тази отстъпка намалява и за Казабланка последно беше 15%. Не казвам, че като сте ползвали формата на хотела сте платили повече, в сравнение с това ако се бяхте обадили по телефона. Казвам, че аз когато съм изпуснала ранните записвания и реша да отида някъде, обичайно звъня направо в съответният хотел. Каквато цена ми обяват такава, но тя винаги е по-висока в сравнение с тази по време на ранните записвания. Сега няма какво да направите. В момента няма кой да Ви направи каквато и да е било отстъпка, т.к. сме в най-активен сезон и хотелите са пълни, както е видно и за Казабланка. Вие сама казвате, че от хотелът са Ви дали по-ниска цена, така че не виждам къкъв Ви е проблема. Просто се насладете на почивката си! bouquet
И Вие не сте ме разбрала. Ставаше дума за това, което ми написа Кристал, но сега загрях, че ми го писа на ЛС и затова стана толкова объркано. В момента й предлагат по телефона по-ниска цена за почти същия период, за който ние резервирахме през формата, но както и да е. Естествено, че ще се насладя на почивката, няма да правим проблеми за някакви си 150-200 лева. Simple Smile

# 197
За нашия хотел на ранни записвания февруари, Съни турс ми предложиха оферта с 50лв по-скъпа, отколкото директно през хотела. И то даже с отстъпката за лоялни клиенти. Нещо взеха да се излагат.

# 198
  • There I was on a July morning
Понякога има разлика в типа  на стаите и оттам идва и различие в цената между агенциите и на рецепция. Примерно едните са стандартни, а другите - делукс,  или едните са с морски изглед, а другите - не. Условията за анулация също оказват влияние на цените. През резервационната система на комплекса имах 2 цени - по-ниската беше с невъзвръщаема стойност, а по-високата даваше възможност за отмяна в някакъв срок. Офертата от Съни турс беше със средна цена между двете и включваше възможност за анулация, затова избрах да резервирам чрез тях.
Като цяло цените на тур. агенции са  еднакви с тези на хотелите.

Последна редакция: сб, 29 юли 2017, 23:25 от Скубиду

# 199
  • В.Търново
Аквапарк Нептун в Равадиново отваря на 1 август.Има и в Гработо пуснати ваучери за цял ден за 30 лв.

# 200
Здравейте.Тази година с приятелят ми се чудим все още къде да почиваме това лято.Колебаем се между за Обзор и Несебър.Ако можете да ни предложите що годе добри стаи,за около до 50лв стаята.Понеже тази година сме малко с ограничен бюджет.Благодаря предварително.

# 201
Здравейте, някой има ли мнения или да е бил в хотел Морето, Обзор? Дали е подходящ за семейство с двегодишно дете. Гледам, че е на самия плаж. Ще съм Ви благодарна ако споделите

# 202
Здравейте, някой има ли мнения или да е бил в хотел Морето, Обзор? Дали е подходящ за семейство с двегодишно дете. Гледам, че е на самия плаж. Ще съм Ви благодарна ако споделите
Ако имате предвид апартаментен комплекс Морето, то имайте предвид, че е много извън Обзор, поне на 3 км преди града идвайки от Бургас. Не съм почивала в комплекса, но съм била в хотел Аквамарин, който е този район. Там просто няма нищо. Стига се по черен път. Плажът е тесен. Дори за пазаруване трябва да ходите с кола до Обзор. Няма и къде да се разходите.

# 203
Благодаря,той мъжа точно от това се опасяваше. Да, за същото става въпрос. Иначе изглежда много хубаво. Нямаме време да резервираме от рано и търсим нещо с храна без значение къде за около 50-60лв на човек на ден, гледахме и в Приморско и къде ли не, та чак до Обзор стигнахме Simple Smile
Ако някой има предложения, ще се радвам да ми пише

# 204
  • В най - голямото село
Относно резервациите, винаги резервирам през хотела. Случва ми се от агенциите да получавам по - високи цени. Плюс това агенциите винаги искат да се плати всичко предварително, а хотела никога. Може да отида и да не ми хареса... агенцията ще ми върне ли парите  - не.....

# 205
  • София
Да, ще ви върне и агенцията парите. При нас тази година точна така се случи, не ни хареса хотела, обадих се в агенцията, оплаках се от условията, обясниха ни , че можем да си тръгнем и ще ни върнат парите, като ще удържат само за едната нощувка, която бяхме останали. Тръгнахме си, изпратих банкова сметка и на следващия ден парите ни бяха преведени.

# 206
Интересно при мен през хотела винаги е било по-скъпо от агенция .

# 207
Мнения за Съни Касъл ,Кранево ? Висока оценка има в букинг,видях че е ОИ...има ли анимация ?

# 208
  • Sofia
И при последната ми резервация с Last Minute, агенцията имаше мнооого по-ниска цена от обявената от хотела!

# 209
Мнения за Съни Касъл ,Кранево ? Висока оценка има в букинг,видях че е ОИ...има ли анимация ?
Няма анимация. Не е лош хотел, собствениците се стараят всичко да е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт