На море в България 2017г. - 3

• 107 416
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
Аз в Балчик плаж не видях .Съвсем сериозно.Единственото подобие на плаж беше по късо и тясно колкото е пътеката на къщата ни.Е имаше разни бетони на вътре в морето ама това не е плаж за мен. Confused

# 91
Аз в Балчик плаж не видях .Съвсем сериозно.Единственото подобие на плаж беше по късо и тясно колкото е пътеката на къщата ни.Е имаше разни бетони на вътре в морето ама това не е плаж за мен. Confused
Поне на снимките и в описанието на хотел Бялата лагуна имат някакъв плаж и басейни с минерална вода. Дори собствени чадъри, шезлонги и водна пързалка.

# 92
Да споделя прясни впечатления от Равда. В момента сме тук. Негативните отзиви, които четох нямат нищо общо с действителността. Плажове има доста, свободна зона също. Не е пренаселено. Паяци за колите няма. Водата е чиста. Селото-нямам оплаквания изобщо. Ако сравня почивката ни в Равда с тази на Созопол, отново бих избрала Равда.

# 93
Поне на снимките и в описанието на хотел Бялата лагуна имат някакъв плаж и басейни с минерална вода. Дори собствени чадъри, шезлонги и водна пързалка.
Това си е самата истина.Плажа им е с хубав пясък,но водата била мръсна-водорасли и тиня,не ставала за къпане.Това са стари мнения...Управителката беше казала,че ще вземат мерки,за това попитах дали имах развитие...

# 94
Пътуваме за Кранево, да препоръчате кръчма,заведение,дискотека;въобще забавление за тинейджъри

# 95
Хем знаех че в хотел Градина ще е много хубаво, хем съм приятно изненадана. Персонала е чудесен, стаи, храна всичко е добре, даже чуждите туристи са някак по- спокойни и възпитани. Вече има и детска анимация, много приятна изненада и чудесни младежи я водят.
Единствено не ми харесва Златни пясъци,. Айде остави мидите и водораслите, но някак много мръсен и занемарен плаж, а на много места шезлонгите са буквално във водата. Хотелът разбира се няма вина за това.

# 96
"Ако сравня почивката ни в Равда с тази на Созопол, отново бих избрала Равда.
[/quote]
Е, хайде сега!!1 Как ще харесате повече Равда от Созопол?!! Нямат дори база за сравнение, особено по отношение на плажове! Да, Равда е прилично селце, но до там. Щом за Вас плаж от 3 реда чадъри и бетон зад тях е ОК!  Не ми харесва да легна на плажа и краката на някой да са ми до главата. Благодаря! А пък за плаж Аурелия да не говорим. Да не би най-после да са извлекли ръждивите ламарини от изоставеният "исторически" кораб?

# 97
А на Созопол кой е хубавия плаж?

# 98
  • Сф
Царския предполагам и Каваци, ама трябва с кола.Централния не става, Хармани също.И какво е толкова чудно че някой предпочита Равда пред Созопол? В Равда е спокойно например, а в Созопол гъч! Това преди няколко години и ми е лично предпочитание също.

# 99
Царския предполагам и Каваци, ама трябва с кола.Централния не става, Хармани също.И какво е толкова чудно че някой предпочита Равда пред Созопол? В Равда е спокойно например, а в Созопол гъч! Това преди няколко години и ми е лично предпочитание също.

И аз така знам, хубавите плажове са за кола, т.е. извън Созопол.
 Питахме местни миналата година, те ни казаха същото- Златна рибка или Каваци  Peace
Беше ветровито, видяха, че сме с дете и казаха да не рискуваме с техните плажове

# 100
А на Созопол кой е хубавия плаж?
В самият Созопол за мен е Хармани. Централният градски не ми харесва.Извън Созопол и Каваци /ти си го знаеш/ и Зл. рибка.

# 101
И къде са тия 3 реда чадъри в Равда, като плажовете са няколко и са свободна зона. Само единия видях скали и платени чадъри. А доколкото до навалицата на хората с хавлиите-еми в Равда никой не ми ходи по главата, докато на Хармани или Централен, беше просто ужасна гъчканица пак по това време. Баирите в Созопол също не са ми по вкуса. Но всеки си има вкус.

# 102
  • There I was on a July morning
Ходих на почивка в Равда веднъж преди 15 години и оттогава я заобикалям отдалече. Нито плажът ми хареса, нито канализацията, нито храната в заведенията. Но както казавате - всеки си има вкус.  Peace

# 103
Аз и преди съм писала как преди 5 години от скука мръднахме за ден в Равда, незнам на кой плаж сме били, но няма да забравя как една ромка изака малкото ромче в горната част на плажа, да - близо до тревите, но все пак си беше в пясъка. И го зари отгоре с още пясък... Но ивицата беше тясна и всъщност края на плажа до тревите си беше на един легнал човек разстояние до мен... Като добавя и спомена как едни други роми обикаляха по всяка хавлия с един питон, моят ужас, бррр...който иска се снима с него и да, това можеше да се случи на всеки не охраняем плаж, но ето че ми е останал такъв гаден съвкупен спомен.

# 104
Ами аз това с "изакването " го наблюдавах на Нестинарка миналата година!И не беше ромка ,а татко от български произход ,който си плюеше семки на плажа и детето притича при него.Хвана го насред плажа ,ей така ,при люспите на семките.И нищо не зарови!!!!Отави си ......л-то на слънце за аромат.Майката се изкъпа ,излезе от водата ,събра багажа ,забраха си двете деца и си тръгнаха!На фона на тази картинка ,направо се радвах на тоалетната хартия ,бутилки ,опаковки и други тем подобни дето плуваха във водата.
Трябва присъствие на полицаи на плажа и да глобяват ,а не да се крият в храстите и да дебнат само коли по пътищата !Може би ,като има закони,като им оправят заплатите ,като спрат да ги съкращават! Или пък концесионерите да осигурят охрана,знам ли?! Да сънувам а! Frowning1

Общи условия

Активация на акаунт