На море в България 2017г. - 3

• 107 528
  • 727
  •   1
Отговори
# 240
Някой може ли да препоръча хотел в Златни пясъци или Св.Константин и Елена, недалеч от плажа. Гледам ЛТИ Долче Вита Съншайн Резорт, но май няма много отзиви за него.  Rolling Eyes Вече ходихме тази година в Серенити бей и ни се иска нещо по Северното черноморие. С дете на 3г. сме.

# 241
Някой ходил ли е на Поморие-плаж,цена на хотели и бунгала?А дали бунгалата в старият град,все още ги има?
Повече информация има в темата за Поморие. Там са коментирани и безброй квартири, апартаменти, хотели и бунгала. Аз ходих там в края на юни, но на южният плаж. Там е най-широк и голям плажа. Пясъкът е сив и средно едър. Морето става плавно дълбоко. Районът е тих и спокоен, но е далеч от старата част на града. 
Може ли линк.Нещо не го намирам.
Ето: http://old.bg-mamma.com/?topic=914430

# 242
Да питам ,ако някой знае в Св Влас кино има ли????

В някой от комплексите на Диневи имаше открито кино-мисля,че беше в Мистрал 2.
Иначе в самото селце не съм виждала.

# 243
Точно до Долче Вита е хотел Градина, в който бяхме и е пълно с деца, по бюджетен е
Долче Вита изглежда симпатично, предполагам е хубав, поне отвън изглежда добре, басейн, анимация и т н

# 244
♥ HAPPY ♥, благодаря, но и в двата хотела се оказа, че няма места за желания от нас период...Търсенето продължава. Май и Обзор ще погледна, но нали с няколко хотела имаше проблем с пясъчната ивица и не ми се ще да рискувам.

# 245
Да питам ,ако някой знае в Св Влас кино има ли????

В някой от комплексите на Диневи имаше открито кино-мисля,че беше в Мистрал 2.
Иначе в самото селце не съм виждала.
Мерси! Smiley

# 246
Аз имам въпрос отново за плажа на св. Влас ,на първа линия може ли да си вземеш само чадър без шезлонг,по напред в темата споменахте че има само чадъри, но въпросът ми е на първа линия ли са или са забутани отзад,сега гледах репортаж май за Несебър беше че,ако искаш първа линия трябва да си вземеш комплект 2 шезлога и чадър,та въпросът ми е в Свти влас подредбата как е,ще съм много благодарна ако някой се включи от там.

# 247
Някой може ли да препоръча хотел в Златни пясъци или Св.Константин и Елена, недалеч от плажа. Гледам ЛТИ Долче Вита Съншайн Резорт, но май няма много отзиви за него.  Rolling Eyes Вече ходихме тази година в Серенити бей и ни се иска нещо по Северното черноморие. С дете на 3г. сме.
Бившият Иберостар на Златните, после беше нещо като Сентидо, а сега е Грифид Енканто.
https://www.visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-grifid-enkanto- … ni-piasaci-23920/
Даже цената му е прилична спрямо другите хотели от веригата май.
А сега де, това не е ли същият хотел, само че тук се казва мареа, не енканто
https://www.visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-sentido-marea-z … ni-piasaci-23954/

# 248
А аз се чудех какво е станало с Иберостар на златните. Бяхме ходили преди много години там. И не можах да разбера кой хотел е на негово място. Беше много хубаво.

# 249
  • There I was on a July morning
Някой може ли да препоръча хотел в Златни пясъци или Св.Константин и Елена, недалеч от плажа. Гледам ЛТИ Долче Вита Съншайн Резорт, но май няма много отзиви за него.  Rolling Eyes Вече ходихме тази година в Серенити бей и ни се иска нещо по Северното черноморие. С дете на 3г. сме.
Бившият Иберостар на Златните, после беше нещо като Сентидо, а сега е Грифид Енканто.
https://www.visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-grifid-enkanto- … ni-piasaci-23920/
Даже цената му е прилична спрямо другите хотели от веригата май.
А сега де, това не е ли същият хотел, само че тук се казва мареа, не енканто
https://www.visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-sentido-marea-z … ni-piasaci-23954/
И аз съм доволна от бившия Иберостар, но не съм го посещавала, откакто стана към веригата Грифид. Гледах му наскоро отзивите в тур. сайтове и не са лоши. На хубаво място е - спокойно и до плажа.

Другият хотел, който мога да препоръчам е Нимфа на Ривиера - от тук съм с пресни положителни впечатления - отлично местоположение, храна, хигиена, тих комплекс. Няма басейн в непосредствена близост до хотела, а се ползват такива с минерална вода в съседните Империал и Лотос. Единствен недостатък - ако някой държи на анимация - тя се провежда пред хотел Ривиера бийч и трябва да се ходи до там.

Ая, да, същият хотел е. Видях, че са ремонтирали единия корпус и фасадата е боядисана в сиво. Направили са и детски кът към него, с малки басейнчета, който преди го нямаше. Не знам как се именува - и преди години, двете сгради бяха с различни имена - хотели Обзор и Изгрев.

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 11:18 от Скубиду

# 250
Аз имам въпрос отново за плажа на св. Влас ,на първа линия може ли да си вземеш само чадър без шезлонг,по напред в темата споменахте че има само чадъри, но въпросът ми е на първа линия ли са или са забутани отзад,сега гледах репортаж май за Несебър беше че,ако искаш първа линия трябва да си вземеш комплект 2 шезлога и чадър,та въпросът ми е в Свти влас подредбата как е,ще съм много благодарна ако някой се включи от там.
Вчера бяхме на втора линия без шезлонги и нямаше проблем!На първа абсурд да се вредим ,ние отидохме към 10,30ч.Днес в 10.40 едва намерихме на 4 редица един останал свободен чадър ,всичко беше фул! Общо взето трябва да идете в 8 или знам ли в колко часа та да се настаните отпред! На мен шезлонгите са ми твърди и не ги понасям,а с шалте абсурд,гнус ме е и ми мерише гадно!На басейн рядко лежа на шезлонг,повече съм във водата или съм седнала .

# 251
  • Трявна
Здравейте , нашата "официална"  Crazy  лятна почивка мина .Бяхме в Дюни ,тази година в къщичка към Холидей Вилидж и прекарахме страхотно както и преди !
Но сега сме решили да отскочим към 20-ти август за 3-4 нощувки пак до морето и тук идва голямото НО . не мога да се спра на хотел . Мъжът ми много иска на Аркутино да отидем , но мен ме спира това ,че прочетох ,че миналата година е имало ужасно много комари .
Препоръчайте нещо ,като водещите фактори за избор са добрата анимация , близост до плажа ,спокойствие в хотела / комплекса ,също ми е важно да има хубави пространства около хотела подходящи за диво двугодишно момченце  Joy (т.е. от ресторанта да не се влиза в басейна примерно ,а ако няма басейн ще е перфектно ,но къде добър хотел с ои по черноморието без басейн Mr. Green ) .

Благодря на отзовалите се  Hug !
Хотел Нимфа-к.к.Ривиера - няма басейн,на самият плаж е и има прекрасен парк...

# 252
Мисля, че в момента има почиващи в Свети Влас и май пишат във форума. Моля ви за информация, докато се разхождате да сте забелязали къде се намира хотел Александра. Не мога да се ориентирам по карта колко е далече от плажа.

# 253
polia72 ,аз съм във Влас в момента и това което питаш е почти мисия невъзможна!!!!!!Тука са стотици сгради ,не преувеличавам!Чист късмет е някой да знае сградата къде се намира,освен ако не е посещавал Влас няколко години подред.Ужасно много е презастроено ,ние сме вече 7 ми ден и си се губим редовно Smile .Плажа поне този на който ходим е с много чиста вода ,и в сравнение с Каваци например е малък ,но е в пъти по чист от Нестинарка .Ние ходим на плаж при Гранд Хотела и при Премиер хотелите в комплекс Стар Дриймс сме.Има голям паркинг неасфалтиран но винаги има места и много хора идват с колите на плаж.За комплекса не мога да дам инфо за наеми ,защото сме на гости.Иначе е чисто,тихо и зелено.....и пълно с руснаци,както разбрах са собственици.Далече сме от пристанището ,поне 3 километра са ни отиване и връщане и то при убйствен наклон  Laughing Laughing  поне не се чувствам виновна като преям.Братовчедка ми бута и бебешка количка ,на тоя наклон ,освен мускули е станала и като френска дама  Smiley не се шегувам !!!

# 254
  • There I was on a July morning
polia72, Гугъл мапс дава разстоянието от хотел Александра, Sveti Vlas, ul. Rusalka 8 до плажа - 400 м, 7 минути ходене пеша. Лошото е, че там са все баири и на връщане ще е по-трудно.

ctefani, значи другата година ще ходя на Влас, че имам нужда от малко вталяване. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт