SUPERNATURAL: Летен прочит на класиките - "Кайсии и предразсъдъци"

• 20 750
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Ще бягаш към тях.Joy

# 451
 Mr. Green Mr. Green
Може, може.
А може и - за по-интересно - наистина да побягам малко, за да ме хванат. Бързо Joy .

# 452
Абсолютно, винаги може да се спънеш без да искаш.Joy
Ще излезеш с моя номер, че си недоскив и готово.

# 453
Да си призная, чакам удобен случай да опитам с твоя номер Joy Joy Joy .

# 454
Joy
Но започни да мигаш на парцали, че да е достоверно.

# 455
Joy
Слушам!
Ама преди всичко да огледам за съпруги/приятелки, нали? Да не стане беля.

Гифчета от първа група в детската градина:

# 456
Как се закачат....JoyJoy

О, да, задължително, да не стане въргал.Joy

# 457
Мдааа, хем хубавец, хем сам. Трудно ще ми е.
О, идея! Ще се пробвам с гей: хем няма да се обиди, хем няма да ме бият Joy Joy .

# 458
Затова не се бях сетила, а има много хубави такива, чак не мога да повярвам като видя някой хубав мъж и впоследствие разбера, че е гей.

# 459
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Веднага се съгласявам с Джаред Joy

Дойдох да кажа, че има още два месеца и половина до сезон 13.. Как може такова нещо!

# 460
И до рождения ден на Емма.Joy

Бързо ще минат, това лято не го и усетих.

# 461
Чакай малко. Кой е гей?  #Cussing out

# 462
На мен ми липсва донякъде почиването цяло лято, на което бях свикнала докато не работех - на няколко различни места за по две седмици. Сега сме една седмица в София, после десетина дена на море и толкова - обратно на работа.

Елорка
Този, който планирам да шляпна по д-то.

# 463
Ще свикнеш и на това, ние зависим от отпуската на ММ, не стига, че има много, но не може да си я вземе по всяко време.

Чакай малко. Кой е гей?  #Cussing out
От сериала никой, говорим по принцип.

# 464
Още през март трябваше да кажа кога ще си взема отпуска, за да може да се направи график с всички колеги Crazy .

Малко инфо за следващия сезон -
Supernatural EP Teases 'New' Big Bad (and No, It's Not Lucifer's Spawn)
As if the arrival of Lucifer’s offspring wasn’t enough for the Winchesters to contend with, Supernatural is also pitting Dean and Sam against a familiar enemy in Season 13.
“[Lucifer’s child] Jack is not the biggest threat they are dealing with,” executive producer Andrew Dabb revealed during a San Diego Comic-Con interview. While the EP declined to identify which evildoer gets that special title, he hinted that “it’s an old — let’s call him friend — who we have not seen for many years.”
The mysterious foe “probably is not currently in our world,” Dabb added. “He [is] from the alternate world,” where some of the show’s deceased characters are still alive and kicking.
Could the Big Bad be the archangel Michael, who was trapped in Lucifer’s cage during Season 5 and, last we heard, driven mad? “I’ll plead the fifth on that one,” Dabb responded.
Whoever the returning player is, he “will create many, many problems” for Dean and Sam. (We wouldn’t expect anything less.)

Ох, дано! И нека изберат някой хубав, нека изберат някой хубав Praynig !

Общи условия

Активация на акаунт