Майка му каза "НЕ"

• 25 230
  • 345
  •   1
Отговори
# 315
Невена, единствено мога да ти пожелая да намериш партньор, животът с когото да ти даде ясна представа колко нищожен е богатият социален живот пред живота с любимия човек.

# 316
  • Испания
За мен Невена има доста изкривена представа за живота, роднинските, близките и човешките /като цяло/ отношения. Обяснявам си го с детството, което е имала. Вадя мои заключения от постовете ѝ. Hands V

# 317
Аз само едно не мога да разбера. Нали идеята на форума, както и на други такива е всеки да получи помощ и информация по даден въпрос. Също и  да сподели своята гледна точка и преживявания от живота. А всеки за себе си да интерпретира тази информация и да извлече кое ще му е полезно и кое не. Прави ми впечатление че след като някой се изкаже, ако на някой друг това мнение се разминава със собственото му веднага започват нападки, оборване със свои аргументи и дори обиди. Всеки е голям човек и всеки си носи кръста. Нека да запазим добрия тон и още по-малко нека не се каним " ти това каза но нека да ти дойде до главата и тогава да те видим". Нека да бъдем по-добри.

# 318
  • Paris, France
Невена, единствено мога да ти пожелая да намериш партньор, животът с когото да ти даде ясна представа колко нищожен е богатият социален живот пред живота с любимия човек.

Аз си имам партньор  Mr. Green Mr. Green Mr. Green. От 20 години почти сме заедно. Не се виждам в друга връзка ако остана сама. И не, социалният ми живот си е важен за мене. За жена, която обича партита, да танцува, ходене по магазини, сауни и масажи и отпускане с други квачки интимният партньор не е от решаващо значение. С мъжо нямаме общ социален живот. Той има други интереси- кино, театър, опера, ресторанти, плаж итн. Важното и за мене и за него е удобния бит без леплив партньор и сещате се какво   Embarassed. Това е. У дома аз чета а той гледа филми, аз плямпам по 5 часа на телефона а той чете политическите новини, аз пазарувам и готвя а той води дечурята по кина и панаири итн

# 319
Има и друго - мъжете след определена възраст по-чест боледуват и умират. Едно е да живееш с 20-30 годишно гадже а друго с болен 80-90 годишен мъж.
Но са си нашите 80-90 годишни мъже, бащи, братя и т.н. А и ние, дай Боже да станем на тия години - тогава да ни хвърлят ли близките ни? Звучи много практично, та чак използваческо. Един вид - за да е страдаме с разни отношения, които могат да не са ни удобни, предпочитаме да сме сами. А аз пък си мислех, че човешките отношения са най-важни. Но това сигурно е само за мен така.

# 320
Да, в 20-те си години може да е супер да живееш сам, докато се скъсваш от купони. Също е супер, ако пратиш някъде мъжа и децата и останеш за 1-2 седмици сама вкъщи. Но ако си вече 50-60 годишна и без партньор, децата далеч, е смазващо, че няма кой една чаша вода да ти подаде, като си болен.
И на мен са ми странни разсъжденията й, особено радостта, че няма братя и сестри. Аз лично съм щастлива, че едно време не е имало съвети от бг мами и майка ми е родила сестра ми.

# 321
  • Paris, France
Нина, 65 годишната ми съседка не е виждала дъщеря си от 5-6 години. Като се разболя дойде майка и да я гледа и приятелите и. Излиза, танцува, пътува. И не е единствената. Имала е връзки след развода, но предпочита да живее сама.

Разбирам някой да обича 80-90 годишен роднина или приятел. Но да започне връзка с такъв...... не знам.

На 50-60 ако жената е свободна животът е супер. Но ако има деца и внуци пак няма да има време за връзка ми се струва.

# 322
Ами супер, майка й на 85+ да идва да я гледа, защото на нея й било много хубаво сама. Ти остави това кой какво приказва, естествено, че като си сам, ще даваш вид на много щастлив от положението си.

Срещу нас живее сама баба на 95 години. Не знам дали би започнала връзка с връстник, ама е тъжна работа.

А защо 50-60 годишна жена да не може да започне връзка, ако е сама? Как ще й пречат деца и внуци?

# 323
Чочита, ти май сега откриваш форума. А кажеш нещо по различно, а те изкарат нещастен и комплексиран.
На мен ми е много интересно да чета Невена. Мнението и може би се възприело като шокиращо преди двадесет години, но постепенно повечето от нас стават такива типажи, каквито тя описва.

# 324
  • Paris, France
Ами супер, майка й на 85+ да идва да я гледа, защото на нея й било много хубаво сама. Ти остави това кой какво приказва, естествено, че като си сам, ще даваш вид на много щастлив от положението си.

Срещу нас живее сама баба на 95 години. Не знам дали би започнала връзка с връстник, ама е тъжна работа.

А защо 50-60 годишна жена да не може да започне връзка, ако е сама? Как ще й пречат деца и внуци?

Еми нали има и дъщеря на 40г. Но дъщеря и не идва и не е в контакт с нея. А в тази тема чета, че трябвало да имаме деца за да не сме сами. 85 годишната и майка е здрава и работи. И не иска да дойде да живее  с нея.

А тъжната гледка до вас има ли деца? 95 годишен мъж жив е рядкост, защото, особено в България мъжете имат значително по-ниска продължителност на живота. 74г средно живеят по спомени. Тази жена може и отдавна да е вдовица. Когато човек е прекарал много време с даден партньор е трудно да се привърже към друг.

50-60 годишната, ако и работи, просто няма време за излизане ако върти и домакинство и помага с внуци. И много жени на тази възраст се радват на по-спокоен живот.

Тук, но и в България, забелязвам, че има доста мъже, които са мераклии за връзка. И много малко жени със същите мераци

# 325
Скрит текст:

Еми нали има и дъщеря на 40г. Но дъщеря и не идва и не е в контакт с нея. А в тази тема чета, че трябвало да имаме деца за да не сме сами. 85 годишната и майка е здрава и работи. И не иска да дойде да живее  с нея.

А тъжната гледка до вас има ли деца? 95 годишен мъж жив е рядкост, защото, особено в България мъжете имат значително по-ниска продължителност на живота. 74г средно живеят по спомени. Тази жена може и отдавна да е вдовица. Когато човек е прекарал много време с даден партньор е трудно да се привърже към друг.

50-60 годишната, ако и работи, просто няма време за излизане ако върти и домакинство и помага с внуци. И много жени на тази възраст се радват на по-спокоен живот.

Тук, но и в България, забелязвам, че има доста мъже, които са мераклии за връзка. И много малко жени със същите мераци

Само дето мераклиите на 60 търсят 40 годишни , а не-60  Laughing Имам приятелка малко под 50-те , не може да си намери другарче , защото и тя си търси около възрастта , ама наборите и търсят агнешко. Чак се смея като го пиша , но тя много комично ми разказва всякакви ситуации. Като намирането и на партньор направо клони към нула. До момента.

# 326
Чочита, ти май сега откриваш форума. А кажеш нещо по различно, а те изкарат нещастен и комплексиран.
На мен ми е много интересно да чета Невена. Мнението и може би се възприело като шокиращо преди двадесет години, но постепенно повечето от нас стават такива типажи, каквито тя описва.

Не го откривам сега, но понякога ми идва в повече (сега сигурно някой ще каже просто да не чета) такива захапвния, че чак и клетви. Просто не е хубво.Колко ще е трудно от възрастни хора да се води нормален разговор.

# 327
О, Невена, аз нямах предвид партньор, а любим човек. Разликата е от небето до земята.

# 328

Да, вдовица е, но не знам от колко години. Има син и дъщеря, но синът й наскоро внезапно почина. Идват няколко пъти седмично дъщерята, снахата, внучка някаква. Но тя не излиза и стои по цял ден сама вътре.

# 329
  • Paris, France
И тук е така таис. Агнешкото е на мода. Тук и жени вече вземат само младичко и здраво. Президентът ни е женен за жена с поне 25 години по-възрастна от него. Кварталната фризьорка се омъжи за тунизийски спасител, който е с, дръж се,...... 41 години по-млад от нея. Е, няма да го бъде сигурно брака и момъка ще си иде като вземе визата. Оня ден в супера гледах една дебела изрусена баба на не по-малко от 70-75г и около 1.55м. Прегърната с един млад негър с пращящи мускули и знойна осанка. Обикаляхме с дъщерята около тях да слухтим дали той знае френски. И в блока имаше 2-3 такива баби с младо. Едната на почти моя възраст с 20 годишен. И даже и деца си представяше, ама не стана.

Общи условия

Активация на акаунт