Искам да кажа ... (131)_17.07-23.07

• 57 293
  • 904
  •   1
Отговори
# 225
  • югозапад, под "Марков камък"
 Стейси, благодаря, сложих и по един комплект дълги дрехи и по една жилетка.

Много хубава Жаки Simple Smile

# 226
Никитка, и вие, като нас май харесвате Обзор. Още 2 седмици, направо не издържам вече...

# 227
Жаки е много хубава, за мен е одрала кожата на майка си. Simple Smile

Тук се смрачи, може и да вали.
След работа съм на фризьор, много мразя...

# 228
Бершка става, но от Ню Йоркър категорично забраних на щерката да си купува. За боклука още на първото пране.
Жаки, пита ли за балната рокля, дали можеш да покажеш, дано не досаждам, ама треска ме тресе от сега

# 229
  • София
Ех, бе Жакиии, как не сме се засекли вчера в мола😀Ние се скрихме от вятъра да ядем палачинки най-горе. Малкото Жаки одрало кожата на сестра си, много е сладка.
И за на Тонка детето забравих да кажа- страшно е пораснала и много красива станала. Аз не мога да повярвам, че таз девойка е по-малка е средния ми син. Той й е до подмишницата, да не говорим какво бебешко излъчване има, тя направо си прилича на голямо момиче вече😊

# 230
Честита да е Жаки! Весел празник  bouquet

# 231
Ех, бе Жакиии, как не сме се засекли вчера в мола😀Ние се скрихме от вятъра да ядем палачинки най-горе. Малкото Жаки одрало кожата на сестра си, много е сладка.
И за на Тонка детето забравих да кажа- страшно е пораснала и много красива станала. Аз не мога да повярвам, че таз девойка е по-малка е средния ми син. Той й е до подмишницата, да не говорим какво бебешко излъчване има, тя направо си прилича на голямо момиче вече😊

Белиндо, не закачай снахата. Аз от малка я гледам и все по-хубава става.

Омазах с лак и новия лап топ Simple Smile.Отивам да си лягам, че ме чака голям ден Sad

# 232
  • дядовата ръкавичка
Да е честита Жаки! Много пораснала и хубава  Yum

Търчах днес на изписване на нашата бебка. Божее, две педи човече, ама пък сладичко, нали си е наше Smirk

Верно, много грозни тези емотикони, а и някакви странни камили, пудели, гъбки ....

# 233
Oх, овиколепничето има РД!  Hug Да е жива и здрава и да запази доколкото е възможно страхотния си поглед върху нещата!! Чудна е, гушкам я много!  Hug

Светалчо  Hug и теб мила и от сърце ти пожелавам да се успокоиш след този помен.

Аз да кажа, че спазвах известно време, почти месец НВ ВМХ, не съм се мерила ама има ефект, отделно че стомаха ми се сви и сега ям доста малко, но си направих сега кръвен тест за непоносимост към храни и ще се храня по него. Начи.. всички вина ми зачеркна, не стига, че само вино пия ми то.. Домати също. Хлябове и всичко с глутен и то. Та ще си ям картофи и това е. Дано има ефект, основно върху проблема със стомаха. Ако съм доволна, ще ви кажа къде, ако някой има интерес.

# 234
  • На брега на реката
Честит рожден ден на Жакито. Да е здрава и щастлива и все така забавна.

# 235
Жакито много сладичко, според мен на майка си прилича Grinning Миа в анфас не съм я виждала и не мога да преценя.
Ние утре ще търсим рокля, че рд на моята девойка наближава Crazy

# 236
  • Sofia
И Кати,и Жаки- големи красавици  bouquet. Ще се редим и ние на опашка да ги ухажваме  Blush.
Моят смелчага мамин се полигави на ваксината  Crazy, колкот' мен тежи,ма се заврял отгоре ми да го пазя  hahaha.
ММ утре пътува, всичко е гъз връз глава  ooooh!...пак жената-мечта трябва да му подреди нещицата  bowuu.
Ще вечеряме сьоНга  chef.

# 237
  • София
Моят гурме майстор вчера измисляше рецепта за сьоНга, докато пътувахме в колата. Добре звучеше до един момент, но като намеси листа от мента и ядливи цветя, вече ме изгуби😂 Нищо де, обещала съм да готвим като се приберем в София, та ако някой обича сьомга с мента, да заповяда😃
На всичко  слага мента, любов голяма...

# 238
  • югозапад, под "Марков камък"
Любим ни е Обзор, Алечка. Заради парка, спокойствието и най-вече заради плажа, който винаги е с вълни за радост на детето Simple Smile Това ни е мисля  4 поредна година от общо 6 пъти ходене там. Ние не сме по ОИ и отсядаме в семейни хотелчета, важното е да е чисто и близо до плажа други претенции нямаме. На плажа сме по цял ден почти.

# 239
Любим ни е Обзор, Алечка. Заради парка, спокойствието и най-вече заради плажа, който винаги е с вълни за радост на детето Simple Smile Това ни е мисля  4 поредна година от общо 6 пъти ходене там. Ние не сме по ОИ и отсядаме в семейни хотелчета, важното е да е чисто и близо до плажа други претенции нямаме. На плажа сме по цял ден почти.
И ние така, 5-та поредна година сме все там. Даже любима къща си имаме, която не е кой знае какво, но е до плажа, на който и ние седим по цял ден. Сигурно ще разнообразим догодина, ама тая идилия, дето си я изживяваме я бленувам вече...

Общи условия

Активация на акаунт